De waarheid over de relatie van Howard Stern met Norm Macdonald

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Howard Stern met Norm Macdonald
De waarheid over de relatie van Howard Stern met Norm Macdonald
Anonim

Howard Stern looft vaak beroemde mensen in zijn iconische radioshow. Vanwege Howard's brutaal eerlijke karakter kun je echter zien wanneer hij echt werd beïnvloed door de overleden persoon of niet. In het geval van het tragische overlijden van Norm Macdonald, lijdt het geen twijfel dat het Howard diep heeft geraakt. Zoals zoveel anderen in de entertainmentindustrie had Howard de hoogste waardering voor Norm. Howard is al jaren een vocale fan van de Canadese komiek op Saturday Night Live en was erg boos toen Norm uit de show werd ontslagen. Maar Howards relatie met Norm ging op afstand verder dan respect.

Norm was gewoon een van de meest productieve gasten van de Stern Show. Zijn optredens waren legendarisch en het heen en weer tussen de twee was altijd indrukwekkend. Een gedeeld respect voor elkaars komische vaardigheden en passies bracht hen samen. Hoewel dit de basis van hun relatie was, waren er andere elementen die de dood van Norm bijzonder zwaar maakten voor Howard.

Norms relatie met Howard Stern en hem voorstellen aan Artie Lange

De waarheid is dat Howard niet echt een persoonlijke relatie had met Norm Macdonald, ondanks zijn talrijke optredens in de show. Dit komt omdat Norm een zeer teruggetrokken persoon was en heel weinig echt hechte vriendschappen had. Een van de uitzonderingen was komiek en acteur David Spade, die het nieuws van Norm's tragische overlijden aan Howard bracht. In zijn aflevering van The Howard Stern Show op 15 september sprak de legendarische radiopresentator uitgebreid over Norm en zijn impact op comedy. Hij sprak ook uit hoe hij wenste dat hij een nauwere persoonlijke relatie met de man had. Afgezien van achter de schermen rondhangen bij een comedyshow van Norm Macdonald/Dave Chappelle, had Howard niet veel met hem buiten de lucht te maken. Maar Norm was gemakkelijk een van de meest aanwezige komieken op The Howard Stern Show, vooral in de late jaren 1990 en vroege jaren 2000.

Norm was zo vriendelijk om meerdere keren op The Stern Show te komen om verschillende SNL-sketches en -impressies te doen, algemeen commentaar te geven, absoluut krankzinnige verhalen te vertellen en, natuurlijk, geïnterviewd te worden. Het was de aanwezigheid van Norm op de show die de deur opende voor een van de meest geliefde en tegelijkertijd controversiële co-hosts in de geschiedenis van Stern Show… komiek Artie Lange.

"Vergeet niet dat Norm de man was die Artie naar de show bracht", zei Howard tegen zijn medepresentator Robin Quivers en zijn publiek in de uitzending, ondanks dat hij Artie's naam zelden noemde na hun veelbesproken en soms aanhoudende vete.

"Dat herinner ik me nog helemaal," antwoordde Robin.

"Ik dacht dat [Norm die ons aan Artie voorstelde] erg gul was van Norm," zei Howard.

"Destijds…" Robin lachte.

"Nee, nou ja. Norm dacht echt van: 'Hé, misschien zou deze man goed bij je show passen'. En ik vond het geweldig en natuurlijk was hij dat ook."

Hoewel Howard en Artie een verschrikkelijke ruzie hadden, onderhield de legendarische shockjock een relatie met Norm en nodigde hem opnieuw uit voor de show. De genegenheid en het respect voor elkaar zat gewoon te diep om dat niet te laten gebeuren.

De dood van Norm en zijn erfenis door Howards ogen

Natuurlijk had Howard, gezien Norms teruggetrokken karakter, absoluut geen idee dat hij tegen kanker vocht. Hij dacht echter dat Norm ervoor koos om het mensen niet te vertellen, de juiste beslissing was. Dit komt omdat hij wist dat Norm (net als hijzelf en Robin, die ook met kanker te maken had) de al te sympathieke aandacht niet zou willen.

"Je zou het bijna willen vergeten", zei Howard in de uitzending over Norm die zijn diagnose voor het publiek verborgen hield.

Hij beweerde echter dat hij het gevoel had dat Norm er 'onwel' uitzag tijdens zijn laatste optreden in de show, in 2016. In die tijd vocht Norm inderdaad in het geheim tegen kanker.

Howard dacht ook dat, hoewel Norm succesvol was, hij lang niet zoveel eer kreeg als hij verdiende.

"Misschien omdat ze op televisie de helft van de tijd niet wisten wat ze met hem aan moesten", zei Howard in zijn on-air lofrede voor Norm. Dit is natuurlijk vaak iets wat Howard voelt voor veel van de mensen die hij looft, deels omdat hij niet het respect krijgt dat hij voelt dat hij verdient als hij overlijdt. Aangenomen mag worden dat dit een van de redenen is waarom hij zijn gasten zoveel vragen stelt over de dood, en dat is precies wat hij een paar jaar geleden met Norm Macdonald deed.

"Houd er rekening mee dat dit al was toen hij op dit moment al vier jaar in het geheim tegen kanker vocht", zei Howard tegen zijn publiek voordat hij een clip uit het interview van Norm in 2016 speelde.

In de clip legde Norm uit dat hij in Edmonton, Canada, in een hotel was toen hij een telefoontje kreeg van zijn manager die zei dat er een nieuwsbericht de ronde deed dat hij was overleden. Natuurlijk besloot Norm Wikipedia en alle artikelen over zijn vermeende dood te gaan lezen.

"Het schudt je. En je wilt weten waarom het je schudt?" Norm vroeg Howard in het interview van 2016. "Omdat je begrijpt dat dat op een dag de woorden zullen zijn."

Aanbevolen: