De waarheid over de relatie van Howard Stern en Taylor Hawkins

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Howard Stern en Taylor Hawkins
De waarheid over de relatie van Howard Stern en Taylor Hawkins
Anonim

Taylor Hawkins heeft een diepe persoonlijke impact op mensen achtergelaten. Hij heeft ze uit bed gehaald. Hij liet ze op hun bureau bonzen alsof het een drumstel was. En misschien heeft hij ze zelfs zover gekregen om een beetje goed te doen in deze wereld. Taylor inspireerde altijd positiviteit, loyaliteit en vriendelijkheid terwijl hij nog steeds de totaal slechte drummer van The Foo Fighters was. Dus toen hij in maart 2022 op tragische wijze om het leven kwam, voelden zijn miljoenen fans een collectieve brok in hun keel en misschien ontbrak er iets in hun hart.

Maar het zijn niet alleen fans die rouwen om zijn verlies. Talloze beroemdheden hebben ook hartverscheurende berichten van verdriet en liefde gedeeld na zijn overlijden. Onder hen is radiolegende Howard Stern die een unieke relatie had met zowel Taylor als de band die hem tot een superster maakte…

Hoe Howard Stern Taylor Hawkins ontmoette

Howard Sterns relatie met Taylor Hawkins gaat terug tot 1998 toen The Foo Fighters werden geïnterviewd in zijn veelgeprezen, baanbrekende en vaak controversiële radioshow. Hoewel het interview sterk was, was het segment om een andere reden belangrijk. Volgens Foo Fighters-frontman Dave Grohl was het op dit moment dat Howard een van hun nummers tot een hit maakte.

"Everlong" is een van de meest herkenbare nummers van The Foo Fighters. Maar het was niet zo totdat Howard hen vroeg om een live akoestische versie te maken van zijn waanzinnig populaire show. Het nummer vond onmiddellijk een nieuw leven, werd een enorm succes en maakte van de originele versie een regelrechte hit.

Natuurlijk was dit slechts de eerste van de vele optredens van The Foo Fighters in The Stern Show. Sterker nog, ze zijn een van de meest frequente muzikale gasten. Daarom heeft Howard elk van de leden van de band redelijk goed leren kennen, inclusief Taylor Hawkins.

Wat Howard Stern zei over Taylor Hawkins

Howard sprak over het doorgeven van Taylor's show in een lang segment dat de drummer prees voor zowel zijn muzikale vaardigheden als zijn vriendelijkheid. Hij verklaarde dat Taylor "een echte vriend van de show" was, maar ook iemand van wie hij "hield en bewonderde".

"Ik kan je niet vertellen hoe verdrietig ik was toen ik wakker werd [en ontdekte dat hij overleed] nadat deze man zo vaak in de show was", zei Howard tegen zijn publiek en co-presentator Robin Quivers. "Hij zag eruit als een rockster. Hij had het talent. Hij had alles. Hij was een uitstekende drummer."

Howard herinnerde zich ook de eerste keer dat de band de studio binnenkwam en hoe Robin over hem fladderde. Haar kleine verliefdheid op Taylor werd een running gag wanneer hij de studio binnenkwam.

"Ik hield van hem", voegde Robin eraan toe. "Ik vond hem zo cool en zo lief."

Howard verklaarde ook dat hij werd weggeblazen door Taylor's liefde en steun voor Dave Grohl, met wie hij gemakkelijk competitief had kunnen zijn. Hun broederschap inspireerde hem persoonlijk, en het was iets waar je niet diep voor hoefde te graven om het te vinden. De connectie van Taylor en Dave was duidelijk, openlijk liefdevol en ronduit aanstekelijk.

"Hun vriendschap was een van de geweldige samenwerkingen in de muziek", zei Howard tijdens zijn show op 28 maart, voordat hij uitlegde dat Taylor aanvankelijk nerveus was over het drummen in de nieuwe band van de voormalige Nirvana-drummer. Maar Dave geloofde in Taylor en wist dat hij de best mogelijke persoon zou zijn om de stokken voor The Foo Fighters op te nemen.

"Zelfs in 1999 wist Dave dat hun partnerschap stand zou houden", legt Howard uit. "Hij bood aan me te betalen als hij Taylor ooit zou ontslaan. Dat is hoeveel hij in hem geloofde."

De liefde ging natuurlijk twee kanten op. Howard speelde zelfs audio van het laatste concert van Taylor, waar hij Dave prees omdat hij hem de carrière gaf waarvan hij nooit had gedacht dat hij die zou hebben.

Ondanks dat Dave Taylor zijn grote kans gaf, was de drummer altijd volkomen toegewijd aan zijn vak. Dit was iets dat Howard diep respecteerde en bij tal van gelegenheden met Taylor sprak. Fans van The Howard Stern Show weten dat de zelfverklaarde King Of All Media gelooft in toegewijd oefenen. En dit is precies wat Taylor deed om de top in zijn branche te bereiken. Hij was helemaal geobsedeerd door drummen. Hij genoot van elke seconde. En hij zette zich in om de beste te zijn die hij kon.

Hoewel de notoir teruggetrokken Howard Stern in zijn persoonlijke leven nooit echt tijd met Taylor Hawkins doorbracht, is het duidelijk dat hij van hem hield. Het feit dat hij Taylor een of twee keer per jaar op zijn show te zien kreeg, zorgde voor een connectie en steno tussen hen. Het is ook wat het zo moeilijk maakte voor Howard toen hij hoorde van het plotselinge overlijden van Taylor.

Aanbevolen: