15 keer dat 'Family Guy' films speelde op een manier die alleen de geanimeerde show kon

Inhoudsopgave:

15 keer dat 'Family Guy' films speelde op een manier die alleen de geanimeerde show kon
15 keer dat 'Family Guy' films speelde op een manier die alleen de geanimeerde show kon
Anonim

Family Guy zit vol met popcultuurreferenties en connecties. Serieus, elke afzonderlijke aflevering is er tot de rand mee gevuld, zowel voor de hand liggende als obscure. Sterker nog, het is waarschijnlijk wat het verder onderscheidt van zijn cartooncompetitie, voorgangers en inspiratie, The Simpsons en South Park. Hoewel die even fenomenale shows een hele reeks slimme, resonerende en soms ongepaste filmreferenties bevatten, voelt het voor mij dat Family Guy er de voorkeur aan geeft alles uit de kast te halen als het gaat om grappen maken, satiriseren of zelfs regelrechte coping-filmplotlijnen. Zozeer zelfs dat er nauwelijks een aflevering is waarin een filmpersonage, idee of verhaal niet ter sprake komt.

Als ik de tijd had besteed aan het schrijven over elk van deze referenties en de lezers zou dwingen ze te lezen, zouden ze veel langer uitstel hebben gehad dan ze van plan waren.

Dus, voor deze lijst zal ik me concentreren op wanneer Family Guy populaire films vervalst. Niets zo obscuur hier. De maker van Family Guy, Seth MacFarlane, wilde natuurlijk zeker weten dat we wisten wat ze aan het doen waren.

Aangezien dit Family Guy is, wees gewaarschuwd dat deze parodieën net zo hilarisch kunnen zijn voor het reguliere publiek als de die-hard films die ze vervalsen. Zonder verder oponthoud, hier zijn 15 buitenaardse Family Guy-filmparodieën.

15 The Dark Knight

Afbeelding
Afbeelding

Ik kan me de eerste keer herinneren dat ik deze Family Guy-gag zag en helemaal weggeblazen werd door hoe gruwelijk ongeschikt de Heath Ledger-referentie was. Ik voelde me een beetje slecht omdat ik hysterisch moest lachen, maar daar kwam ik al snel overheen toen ik het nog drie of vier keer zag.

Natuurlijk verwijs ik naar de scène in de aflevering getiteld "Hot Shots", waar Peter praat over het saboteren van alle vaccins in de stad, het thema van de aflevering. Family Guy heeft een geschiedenis van het aanpakken van een aantal behoorlijk belangrijke onderwerpen op een al te donkere, satirische manier. De morele boodschap achter deze absurdistische, waanzinnig ongepaste grap is natuurlijk hoe belangrijk het is dat we vaccineren tegen geneesbare ziekten. Als we dat niet doen, schiet het doel van vaccins helemaal teniet.

Peters vernietiging van de vaccins wordt getoond door middel van een beat-by-beat parodie op Christopher Nolans meesterwerk, The Dark Knight. We zien Peter, hilarisch gekleed als Heath Ledger's Nurse Joker, weglopen uit het brandende ziekenhuis. Aan het einde van dit alles maakt Peter, op ware Family Guy-manier, de opmerking dat hij op weg is om naar huis te gaan en een overdosis te nemen. Sorry, Heath Ledger-fans … Family Guy is daarheen gegaan en er komt niet snel meer terug.

14 Kingsmen: The Secret Service

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn maar weinig films die zo hersenloos leuk zijn als Kingsman: The Secret Service. Natuurlijk, het vervolg was nogal een ramp, maar de eerste film had zoveel te bieden op het gebied van parodiëren van beroemde spionagefilms zoals Austin Powers en de James Bond.

Een van de beste scènes van de film is waar Colin Firth's overdreven keurige personage een kerkdienst verlaat waar alle personages zijn bedraad met een chip waardoor ze op een moorddadige razernij gaan. Het gevecht dat volgt op Lynyrd Skynyrds "Free Bird" is absoluut belachelijk. Het is zo verbazingwekkend gewelddadig en overdreven dat het moeilijk is om je ogen er niet van af te houden. Eerlijk gezegd denk ik dat het naar beneden gaat als een van de beste vechtscènes ooit gemaakt. En hoe gaaf is het dat we de man uit The King's Speech zo tegen een stootje hebben kunnen zien?

Ik denk dat Family Guy ook de waarde in deze scène zag, omdat ze het volledig van een al even barbaarse cafetariascène hebben geplukt. Daarin probeert een bende overdreven politiek correcte studenten Meg en Chris te verbieden in de kantine te eten terwijl ze een ongepaste grap verdedigen die werd verteld. Het tafereel escaleert snel tot bloedvergieten waar Meg en Chris veel van de gewelddadige manieren nabootsen die Colin Firth van die kerkgangers afsloot. En ja, ook hier is "Free Bird" aanwezig. De scène wordt doorspekt met wat het motto van de hele serie moet zijn: "Het was een grap."

13 Quentin Tarantino's 'Kill Bill'

Afbeelding
Afbeelding

Quentin Tarantino mag tegenwoordig een polariserende figuur zijn voor meer dan alleen zijn films, maar dat weerhoudt zijn fans er niet van om zijn bijna consequent meesterlijke werk te waarderen. Deze man heeft misschien niet heel veel films geschreven en geregisseerd, maar zijn stijl, of liever zijn persoonlijke samensmelting van andermans stijlen, is volkomen herkenbaar.

Een paar van zijn films in het bijzonder zijn verrassend uitstekend. Mijn persoonlijke favorieten zouden Inglourious Basterds, Jackie Brown, Django Unchained en Pulp Fiction moeten zijn. Dit laatste was een van de belangrijkste aandachtspunten voor het Tarantino-segment van Family Guy.

Ja, ik zei "Tarantino Segment."Als je je de aflevering van seizoen 16, "Three Directors", herinnert, herinner je je dat Family Guy drie verschillende regisseursstijlen heeft vervalst. Hoewel hun Wes Anderson-sectie en hun Michael Bay-sectie ronduit hilarisch waren, concentreer ik me liever op Tarantino's, omdat het opmerkelijk hoe duidelijk ze waren over zijn stijl.

Hoewel het segment hommages bevat aan veel van zijn films, waaronder Reservoir Dogs en Pulp Fiction, zijn het Kill Bill: Volume 1 en 2 die de meeste schermtijd krijgen

In plaats van de iconische gele jumpsuit van Uma Thurman op te duiken om wraak te nemen op de baas die hem had ontslagen, verkleedde Peter zich als een al even afleidende clown. En ja, hij mag 88 identieke krijgers bevechten, maar niet voordat hij aan zijn kont krabt. Nadat hij deze krijgers heeft verslagen, kan hij het bloed bewonderen dat spuit als de fonteinen in het Bellagio… Hoe, Tarantino-achtig.

12 The Shawshank Redemption

Afbeelding
Afbeelding

In Family Guy's aflevering van het zevende seizoen, "3 Kings", worden we getrakteerd op een reeks spoofs gebaseerd op drie beroemde Stephen King-verhalen. Natuurlijk werden deze verhalen later omgezet in veelgeprezen films. Dat geldt vooral voor The Shawshank Redemption. Geen gebrek aan respect voor Misery of Stand By Me, of de andere twee films geparodieerd in "3 Kings", maar ze zijn niet zo opmerkelijk als Shawshank. Het wordt tenslotte meestal als nummer één of twee beoordeeld in de best beoordeelde films aller tijden van IMDB.com. Het is een must voor elke die-hard filmliefhebber of iedereen die maar geen genoeg kan krijgen van Morgan Freeman.

Hoewel Family Guy het grootste deel van de film vervalst, is het toch de moeite waard om hem volledig te bekijken. Ook al beeldhouwt het personage in de film geen Star Wars-figuren in zijn cel zoals Peter dat doet. Evenmin is de scène waarin de gevangenisdirecteur ontdekt dat zijn gevangene is ontsnapt door een gat achter een poster die niet zo grafisch is. De parodie steekt ook de draak met een paar van de kleine discrepanties in de film, zoals Morgan Freeman die zich de willekeurige Mexicaanse stad herinnert die hem terloops werd genoemd; bedankt WatchMojo dat je me hieraan herinnert.

Maar hoe dan ook, zowel de film als de parodie van Family Guy zijn absoluut briljant. En als je er maar één hebt gezien, moet je de andere gaan bekijken. Als je geen van beide hebt gezien… schaam je. Er is genoeg tijd verspild - ga het zo snel mogelijk bekijken.

11 Deadpool

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel de naam "Deadpool" niet precies in de show wordt gebruikt (in plaats daarvan is het "Redstool"), ben ik er 100% zeker van dat dit een Deadpool-referentie moest zijn. Van deze parodie is misschien geen hele aflevering gemaakt ter ere van de Merc with a Mouth, maar het fragment was net zo gedenkwaardig.

Hierin herinnert Peter zich de tijd dat hij een bijdehante superheld werd die in plaats van krachten te krijgen, agressieve kanker kreeg die zich verspreidde naar zijn achterste… vandaar 'Roodstoel'

Peter, in een rood met zwarte Deadpool-outfit, bootst vervolgens de openingsscène na in Deadpool, waar hij een stel slechteriken op afschuwelijk bloedige en groteske manieren op de snelweg stuurt. En net zoals in Deadpool, wordt de actie meestal op muziek gezet die enorm verschilt van toon dan de beelden, deze scène is dat ook, alleen is het ingesteld op een ongepaste bewerking van 'Angel of the Morning' van Juice Netwon. Daarin wordt het woord 'engel' consequent vervangen door een ander woord voor je kont dat ik hier gewoon niet kan schrijven, met een hilarisch lui effect. Ja ik hou ervan. Ik ben onvolwassen. En jij waarschijnlijk ook als je zo ver in het artikel leest.

Het is moeilijk te zeggen dat deze Family Guy-scène aanstootgevend is dan de film waarop hij parodieert, aangezien Deadpool er trots op is op zoveel manieren de grenzen te verleggen. Ik bedank ze allebei voor hun dienst aan de mensheid.

10 Kantoorruimte

Afbeelding
Afbeelding

Dus, vertel me… heb je het gehoord? Heb je misschien gehoord dat de vogel het woord is? Ja, het is tijd voor DIE aflevering… Het is waarschijnlijk de meest irritante (maar ook hilarische) Family Guy-aflevering die er bestaat; een totale klassieker.

In 'I Dream of Jesus' krijgt Peter een plaat uit zijn jeugd te pakken, 'Surfin' Bird' van The Trashmen. Het zeer repetitieve nummer blijft in Peter's hoofd hangen en dat zorgt ervoor dat hij het voor iedereen zingt… overal… de hele tijd… zonder pauze… zelfs tijdens de slaap… Onnodig te zeggen dat dit op ieders zenuwen werkt en Stewie en Brian bedenken een plan om voor eens en altijd van het record af. De vernietiging van het record leidt ons naar de volgende paragraaf op deze lijst… Kantoorruimte.

Voor degenen die Office Space niet hebben gezien, het is onmiskenbaar een slaperig succes. Het is ook een geweldige film voor diegenen die hun baas absoluut niet mogen en zouden willen dat ze wat van hun frustraties konden ventileren, want in Office Space doen de personages dat absoluut. In de film heeft een van deze frustraties te maken met de printer van het kantoor die de personages mee het veld in nemen en in slow motion doodslaan terwijl het nummer " Still " van The Grotto Boys op de achtergrond speelt. In feite is de scène waarin Stewie en Brian over de "Surfin' Bird"-plaat beschikken bijna een beat-voor-beat kopie.

9 De twee torens en klopgeest

Afbeelding
Afbeelding

In Family Guy's seizoen vier aflevering "Petergeist", krijgen we echt twee filmparodie voor de prijs van één. Hoewel, eerlijk gezegd, de meesten van ons niet voor Family Guy hebben betaald, hebben we het gewoon van het Netflix-account van onze ouders bekeken, maar dat is hier noch daar …

Hoe dan ook, zoals ik al zei, we krijgen twee grote film-spoofs in dit specifieke item. Allereerst is de voor de hand liggende de Poltergeist-parodie.

Peter besloot een Indiase begraafplaats in zijn achtertuin te ontheiligen. De hele familie beta alt de prijs wanneer alle geesten wraak op hen willen nemen voor de slechte daad

De aflevering speelt zich af zoals de originele film, maar neemt een nogal vreemde wending wanneer wordt verwezen naar de tweede film in de Academy Award-winnende Lord of the Rings-trilogie.

De openingsscène van The Two Towers brengt ons op ingenieuze wijze terug naar het zeer emotionele moment waarop Gandalf zichzelf opoffert voor de Fellowship bij het afweren van de demonische Balrog. Herbert de Pervert doet hetzelfde voor zijn schooljongen verliefd (letterlijk), Chris, wanneer hij door de aarde v alt met een bezeten boom die Chris probeert te doden.

De hele scène is wonderbaarlijk episch en herinnert ons er tegelijkertijd aan dat Family Guy een heel personage heeft dat zich toelegt op het maken van grappen over pedofilie. Zie mensen, er is tijd en plaats voor hen…

8 Een, twee en drie genomen

Afbeelding
Afbeelding

Het hele plot in "Leggo My Meg-O" van Family Guy lijkt te zijn opgeheven uit Taken. En mogelijk Taken 2 en Taken 3. Ik weet het niet. Ik heb ze nooit gezien. Maar afgaande op de trailers zagen ze er in principe allemaal uit als ongeveer hetzelfde verhaal; iemand in de familie van Liam Neeson, meestal zijn dochter, wordt ontvoerd en hij wordt gedwongen om ze zelf terug te halen met behulp van zijn BA-vechtvaardigheden. Best ingewikkelde dingen, toch?

Tijdens Megs reis naar het buitenland wordt ze meegenomen door een stel schurken en verkocht in de slavenhandel waar ze wordt gezocht door een rijke Arabische koning. Het uitgangspunt geeft ons genoeg mogelijkheden voor Peter om totaal niet zoals Liam Neeson te zijn. Sterker nog, hij geeft het vrijwel meteen op. Het zijn Stewie en Brian die achter het meest gehate karakter van Family Guy aan gaan. Ze doen er alles aan om haar te vinden en terug te brengen, waaronder verkleden als hete danseressen en infiltreren in koninklijke paleizen. Hoewel de wending is, wil ze niet gered worden door haar familie, omdat de Arabische koning niet van plan is haar als slaaf te hebben, maar haar te laten trouwen met zijn rijke, knappe zoon…

Het is jammer voor haar dat deze aflevering op dezelfde manier eindigt als de film. Ach, Meg, meer geluk in Taken 2 en 3.

7 Temple Of Doom

Afbeelding
Afbeelding

Het lijdt geen twijfel dat Seth MacFarlane van Indiana Jones houdt. Als hij de kans krijgt om Raiders of the Lost Ark te parodiëren, grijpt hij die aan. Ik neem het hem niet kwalijk; Raiders is een van de beste films ooit. En het is waarschijnlijk degene die ik meer heb gezien dan alle andere. Maar Family Guy doet er de hele tijd iets aan. Of het nu is hoe Peter iets op zolder vindt met behulp van zonlicht door een staf of rechtop de beroemde openingsscène imiteert. Daarom besloot ik een Indiana Jones-parodie op te nemen die iets minder iconisch is. Het komt uit de op een na slechtste (of op twee na beste) film in de franchise, Temple of Doom.

Begrijp me niet verkeerd, er is een hoop om van te houden in Indiana Jones en The Temple of Doom, maar er zijn ook echt irritante dingen, zoals het hele hersenspoelende stukje, het vervelende kind, een constant schreeuwende Kate Capshaw, of het hele gedoe over iemands hart eruit scheuren

Een van de coole dingen aan Temple of Doom is de vliegtuigcrashscène, die Family Guy hilarisch parodieert in 'Road to Germany'.

Daarin citeert Stewie zelfs rechtstreeks Kate's vreselijk goedkope zin als reactie op Brain die een opblaasbaar vlot vond in plaats van parachutes; "We zinken niet… We crashen!" Hij levert het zelfs even irritant als een stem om de geliefde vrouw van Steven Spielberg te eren.

6 Alleen thuis

Afbeelding
Afbeelding

Het was misschien maar een tussenfilmpje, maar Family Guy's Home Alone-parodie is absoluut geweldig. Het verscheen in seizoen 12, aflevering acht, en vertelt ons eigenlijk gewoon wat er zou gebeuren als de overvallers in Home Alone überhaupt competent waren. De overvallers merken, in tegenstelling tot Harry en Marv in Home Alone, de speelgoedauto's op de vloer en de bevroren trap die ze ongetwijfeld naar beneden zullen glippen. En zodra ze het kind vinden, doden ze hem zodat ze het huis ongestoord kunnen plunderen. Dus eigenlijk wat elke normale overvaller zou doen als hij wordt geconfronteerd met kinderachtige valstrikken. Maar goed, ik hou van Hollywood's kijk op het scenario, ook al is het verre van realistisch.

In een veel eerdere aflevering, getiteld 'Baby Not Onboard', kregen we een veel directere parodie op de klassieker uit de jaren 90. Net als Kevin McCallister werd Stevie per ongeluk alleen thuis gelaten nadat hij had verklaard dat hij zijn familie niet meer wilde. Tijdens zijn verblijf in zijn eentje geniet Stewie van de gaven van onafhankelijkheid, maar hunkert hij naar de liefde en het gezelschap van zijn familie. In feite gaat hij op precies dezelfde boog als Kevin, behalve dat zijn ontmoeting met de overvallers veel anders is. Dat komt omdat het helemaal geen overvallers zijn, het zijn Cleveland, Quagmire en Joe die hem komen controleren.

Stewie merkt dat hij een fout heeft gemaakt nadat hij ze traangas heeft laten vergassen. Hij ketent ze in de kelder en dwingt ze om continu naar het DirecTV-hulpkanaal te kijken. Dus… ja… het neemt een iets meer sadistische wending dan de originele film…

5 Weggooien

Afbeelding
Afbeelding

Het is vrijwel onmogelijk om Robert Zemeckis' Cast Away niet te vervalsen, met niemand minder dan Tom Hanks in de hoofdrol. Dat komt waarschijnlijk door het uitgangspunt van de film; een man komt vast te zitten op een eiland na een gruwelijke vliegtuigcrash en wordt gedwongen om vrienden te maken met een volleybal genaamd Wilson om niet helemaal gek te worden … Nou, oké, dat is niet de precieze synopsis, maar je begrijpt het punt niet ja?

Het is vooral vanwege het 'karakter' van Wilson dat zoveel shows zich richten op deze klassieke film. Hoewel ze waarschijnlijk allemaal dol zijn op de film, zien ze nog steeds hoe hilarisch het was dat het personage van Tom Hanks BFF's werd met een volleybal die hij in de oceaan vond drijven.

Ja, een sportbal werd Tom Hank's ride-or-die. Ik bedoel, het is een bijzonder vreemde combinatie, vind je niet?

Family Guy kijkt waarschijnlijk op een eerlijkere manier naar Wilson dan welke andere Cast Away-parodie dan ook. De makers van de show weten dat na een tijdje zelfs een uitgehongerde man intiem contact nodig zal hebben. Dus ja, het is niet moeilijk voor te stellen waarom het team achter Family Guy een cutaway met ons deelde waarin Tom Hank een goed geplaatst gat in de volleybal snijdt. Is dit verstoord? O, helemaal. Maar nogmaals, het is volkomen natuurlijk.

4 Willy Wonka en de chocoladefabriek

Afbeelding
Afbeelding

Er is altijd veel verwarring geweest over wat de echte titel van dit verhaal is. Is het Willy Wonka en de Chocoladefabriek? Of is het Sjakie en de Chocoladefabriek? Welnu, de originele roman van Roald Dahl, gepubliceerd in 1964, heette inderdaad Charlie and the Chocolate Factory, hoewel beide namen in films zijn gebruikt. De beroemdste verfilming is toch wel Willy Wonka and the Chocolate Factory uit 1971, met in de hoofdrol Gene Wilder. Een film die zo geweldig is, en waar hij zo geweldig in is.(Ja, dat is heel mooi.) Maar alleen omdat het goed is, wil nog niet zeggen dat het niet rijp is voor satire, vooral als het gaat om Family Guy.

In de aflevering "Wasted Talent" leren Peter Griffin en zijn dronken vrienden over een exclusieve rondleiding door de Pawtucket-brouwerij, een plek die maar weinigen hebben gezien. Nadat hij de gouden rol heeft gevonden, verborgen in een van de vele bieren die Peter drinkt, gaan hij en zijn vrienden naar de brouwerij; een plek gevuld met slechts licht overdreven versies van Willy Wonka en zijn Oompa Loompa's. De hele aflevering is gewijd aan deze Willy Wonka-rip-off, en het is gevuld met veel meer volwassen referenties dan misschien zelfs de donkere versies van Willy Wonka te bieden hebben… Ik bedoel, ik veronderstel dat er films voor volwassenen zijn die Willy Wonka vervalsen… ken mezelf echter niet. Sorry.

3 Amadeus

Afbeelding
Afbeelding

En nu voor een obscure filmreferentie. Nou, obscuur in die zin dat ik wed dat de meeste lezers van dit artikel de winnaar van beste foto, Amadeus, niet echt hebben gezien. Het is begrijpelijk. Het gaat tenslotte om de rivaliteit tussen Mozart en Salieri, een onderwerp dat tegenwoordig niet veel mensen meer aanspreekt. Maar ik moet zeggen dat deze film een absoluut meesterwerk is.

Dus, als je jezelf kunt pushen om ernaar te kijken, zou je dat zeker moeten doen. En dat is misschien een goede zaak om te hebben gezien om de referentie van Family Guy volledig te begrijpen

Waar ik het over heb, is wanneer de familie Griffin, gekleed in pruiken uit die tijd, Stewie vraagt om liedjes te spelen van de artiesten van hun keuze. Stewie, die hier ook Wolfgang Amadeus Mozart speelt, speelt elk nummer op een T, zelfs als het ondersteboven wordt gespeeld. Zijn overmoedige persoonlijkheid genoot van elk applaus van de menigte.

Peter, verdubbelt als concurrerende componist Salieri, daagt een masker op en vraagt Stewie om de muziek van Peter Griffin te spelen. Stewie verplicht en speelt spottend Salieri's muziek met afkeer, tot grote vreugde van de giechelende familie. De scène is bijna een beat-voor-beat start van die in de film, zij het met toegevoegde dronkenschap en dramatiek. Het flitst zelfs vooruit naar een scène later in de film wanneer een oudere Peter/Salieri zich herinnert hoe pijnlijk dat moment was om te ervaren.

2 Echte liefde

Afbeelding
Afbeelding

Als je goed genoeg zoekt, denk ik dat je zult ontdekken dat liefde echt bestaat in Family Guy. Ik heb het over liefde, eigenlijk geen "liefde" (oftewel het gevoel dat ik heb voor een bijzonder groot stuk bosbessentaart om 3 uur 's nachts elke dinsdag- en woensdagavond) … Ja, ik heb een probleem als het gaat om midden in de nacht eten.

In "The 2000-Year-Old Virgi n" ontvangt Stewie een geschenk van zijn beste vriend/knuffelbeer/minnaar, Rupert. Hij denkt dat hij een halsketting krijgt, maar in feite heeft Rupert hem een heel mooie, maar toch erg melancholische cd van Joni Mitchell gegeven, samen met een brief met de tekst: 'Om je emotionele opvoeding voort te zetten.' Stewie bedankt Rupert en verontschuldigt zich vervolgens om privé tegen de muziek te huilen terwijl hij zich afvraagt voor wie hij de ketting heeft gekocht.

Dit is een eerbetoon aan een van Love Actually's meest hartverscheurende scènes waarin Emma Thompson erachter komt dat haar man, onze dierbare Alan Rickman, eigenlijk aan het slapen is.

Ik kan niet zeggen dat Stewie's versie van de scène zo emotioneel ontroerend is, maar het heeft een veel betere beloning dan het hete meisje dat de ketting ontvangt … In Family Guy is het burgemeester Adam West in drag die wordt ontvangen het dure cadeau.

1 De originele 'Star Wars'-films

Afbeelding
Afbeelding

Nogmaals, ik zal drie parodieën in één passen voor deze laatste inzending. Hoewel, anders dan ik hier ben, Family Guy ons drie zeer aparte parodieën gaf bij het aanpakken van hun spoofs op de originele Star Wars-trilogie. Natuurlijk wordt Star Wars geparodieerd in veel van de Family Guy-afleveringen, maar ik heb het over hun direct op tv/dvd-films, Blue Harvest (A New Hope), Something, Something Some Dark Side (The Empire Strikes Back), en It's a Trap (Return of the Jedi).

Hoewel ik zal zeggen dat de twee vervolgen op deze Family Guy-parodie niet helemaal overeenkwamen met het origineel, in tegenstelling tot de films die ze vervalsen, zijn de laatste twee gevuld met hilarische en zeer inpats manieren om elke fanboy neer te halen Hoop en dromen. En oh ja, het wordt waanzinnig gemeen en ordinair. De films bevatten alles van vette beschamende Stormtroopers, Obi-Wan als een oude viezerik, C-3P0 die intieme relaties heeft met een printer, en, natuurlijk, absoluut de meest romantische regel in de geschiedenis van Star Wars ontheiligen met de prachtig getimede toevoeging van de F-woord.

Mijn persoonlijke favoriet is om Mort als Lando Calrissian te zien. Terwijl mensen massaal naar de bioscopen stromen om Childish Gambino Lando te zien spelen in Solo: A Story Wars Story, geef ik persoonlijk de voorkeur aan mijn Lando Joods en zeer neurotisch. Maar goed, dat ben ik…

Aanbevolen: