10 keer dat Carrie Bradshaw een eikel was (en 10 keer was ze een lieverd)

Inhoudsopgave:

10 keer dat Carrie Bradshaw een eikel was (en 10 keer was ze een lieverd)
10 keer dat Carrie Bradshaw een eikel was (en 10 keer was ze een lieverd)
Anonim

Sex and the City is een van de meest geciteerde en populaire series ooit. De vier hoofdpersonen staan bekend als modieus en geven links en rechts datingadvies. De kans is groot dat we elke aflevering met plezier hebben bekeken en altijd het liefdesleven van Carrie Bradshaw wilden volgen, en we waren altijd nieuwsgierig naar welk verhaal ze aan het schrijven was.

Hoewel de serie, die zes seizoenen werd uitgezonden, zo geliefd is en zelfs tot twee films heeft geleid, kan Carrie Bradshaw een behoorlijk polariserend personage zijn. Aan de ene kant is ze zo stijlvol en interessant, maar aan de andere kant maakt ze een aantal keuzes die niet gemakkelijk zijn om leuk of mee eens te zijn.

Blijf lezen om enkele van Carrie's slechtste momenten te ontdekken, samen met een paar goede.

20 Jerk: wanneer ze boos wordt op Big omdat ze gescheiden is

draag grote seks en de stad
draag grote seks en de stad

Als het gaat om tijden waarin Carrie een eikel was, moeten we de tijd tellen dat ze boos werd op Big omdat ze gescheiden was.

Waarom zou dat iets met haar te maken hebben? Iedereen heeft een verleden, en je kunt je niet ergeren aan iemand die met mensen uitging voordat ze jou ontmoetten (of zelfs getrouwd waren voordat ze jou ontmoetten).

19 Liefje: Miranda helpen bij de begrafenis van haar moeder

miranda carrie seks en de stad
miranda carrie seks en de stad

In de aflevering "My Motherboard, My Self" van seizoen vier helpt Carrie Miranda bij de begrafenis van haar moeder, en dat is heel lief om te doen.

Zoals een fan van de show op Reddit schreef: "Carrie kan een egoïstische vriendin zijn, maar één ding waarvan we haar niet kunnen beschuldigen, is dat ze haar vriendinnen door moeilijke tijden heen laat gaan."

18 Jerk: Aidan bedriegen in het derde seizoen

carrie aidan sex en de stad
carrie aidan sex en de stad

Wanneer Carrie Aidan bedriegt in het derde seizoen van Sex and the City, is het absoluut een eikel om te doen. Het is bizar om je voor te stellen dat ze ooit zoiets zou doen, want vanaf het begin is ze ervan overtuigd dat Big zich echt aan haar moet binden en zich eraan moet houden.

17 Liefje: blij zijn voor Charlotte als ze verloofd is, ook al is haar eigen liefdesleven een puinhoop

seks en de stad
seks en de stad

Een SATC-fan vertelt op Reddit dat Carrie blij is als Charlotte zich verlooft. Dit is heel aardig van haar om te doen, aangezien haar eigen liefdesleven zo'n puinhoop is. Ze kan tenminste nog de vreugde vieren die haar beste vriendin voelt. We zijn het er zeker over eens dat Carrie deze keer een lieverd was.

16 Jerk: ze liet haar rijke vriend haar designerschoenen kopen

Carrie Bradshaw
Carrie Bradshaw

Stylecaster brengt een tijd naar voren waarin Carrie een behoorlijk afschuwelijk persoon was: ze laat haar rijkere vriend, Amalia, een paar designerschoenen voor haar kopen.

Dit is zo'n recht om te doen. Hoe kon je je vriend iets laten kopen dat zo duur voor je is? Zou je je daar niet zo schuldig over voelen?

15 Liefje: Carrie steunt altijd alleenstaande vrouwen

Carrie Bradshaw
Carrie Bradshaw

Carrie is altijd super voorstander van alleenstaande vrouwen. Of ze haar vrienden nu advies geeft, naar hun verhalen over slechte dates luistert of haar column schrijft, ze is van mening dat het oké is om alleen te zijn.

Ze weet dat je nog steeds geweldig en waardig bent als je niet gekoppeld bent, en dat maakt haar een goed persoon.

14 Eikel: ze besluit naar Parijs te verhuizen, maar zeurdert als ze daar aankomt

Carrie Bradshaw
Carrie Bradshaw

Het is moeilijk om met Carrie mee te voelen als ze naar Parijs verhuist… en dan zeurt als ze daar aankomt.

Ze had beter kunnen nadenken over de beslissing. Ze lijkt Alexander de schuld te geven van het feit dat ze deze zet doet. Maar het was haar keuze, en als ze niet wilde gaan, had ze eerlijk moeten zijn.

13 Liefje: Carrie noemt haar beste vrienden haar soulmates

Seks en de stad - Kunstshow
Seks en de stad - Kunstshow

Carrie is een lieverd als ze zegt dat haar beste vrienden haar soulmates zijn. Ze zei het volgende beroemde citaat: "Misschien kunnen we elkaars zielsverwanten zijn en dan kunnen we mannen gewoon deze geweldige, aardige jongens laten zijn om plezier mee te hebben."

We vielen helemaal in zwijm door deze uitspraak, omdat we zo over onze eigen vrienden denken.

12 Jerk: doen alsof het gek is dat Aidan elke kastruimte wil als ze aan het rommelen zijn

Carrie Bradshaw kast
Carrie Bradshaw kast

Volgens Bustle is het niet geweldig als Carrie doet alsof het gek is dat Aidan kastruimte wil als ze samen aan het huppelen zijn.

We moeten het erover eens zijn dat dit een tijd was waarin het Sex and the City-personage zich als een eikel gedroeg. Waarom zou je niet begrijpen dat je wat spullen moet verplaatsen?

11 Liefje: Carrie zegt tegen Miranda dat ze geen afspraakjes mag maken met een man die absoluut slecht nieuws is, wat een goede vriend zou doen

miranda seks en de stad
miranda seks en de stad

Buzzfeed zegt dat Carrie een goed mens is als ze tegen Miranda zegt dat ze niet moet uitgaan met een man die absoluut slecht nieuws is.

Dit is absoluut wat een goede vriend zou doen, want soms moet je moeilijke en ongemakkelijke gesprekken zoals deze hebben. Het is niet prettig, maar je hebt geen andere keuze als je om je vriend geeft.

10 Jerk: wanneer Aidan Carrie uitnodigt voor een weekendje weg, klaagt ze en nodigt ze zelfs Big uit

Carrie en Aiden
Carrie en Aiden

Stylecaster brengt een moment in de show naar voren waarin Carrie helemaal niet haar beste zelf was: wanneer Aidan haar uitnodigt voor een weekendje weg in de staat New York, en ze de hele tijd klaagt. Waarom zou ze dit doen? Zou ze het niet fijn vinden om weg te zijn?

Wat nog erger is, is dat ze Big uitnodigt… wat zo'n groot nee-nee is.

9 Liefje: Carrie hielp Miranda toen ze een abortus overwoog

miranda hobbes
miranda hobbes

Een thread op Reddit vermeldt dat Carrie Miranda hielp terwijl ze overwoog of ze een abortus moest ondergaan in de aflevering "Couda, Wouda, Shouda" van het vierde seizoen. Carrie gaat met haar naar Miranda's doktersafspraak.

Dit was echt geweldig van Carrie, want dit is ongelooflijk moeilijk en eng om mee te maken. Je hebt je vrienden om je heen nodig.

8 Jerk: Hoewel Samantha aan kanker leed, praatte Carrie nog steeds altijd over haar eigen problemen

samantha jones seks en de stad
samantha jones seks en de stad

Een fan van de show zegt op Reddit dat hoewel Samanta leed en haar strijd tegen kanker gaande was, Carrie nog steeds over haar eigen problemen sprak.

Dit is een moment waarop het heel moeilijk is om van Carrie te houden, want er gaat niets boven een gezondheidscrisis om je te laten beseffen wat belangrijk is in het leven (en het zijn geen kleine problemen).

7 Liefje: Carrie noemt haar vrienden 'schat' en weet altijd wanneer ze zich moet verontschuldigen

seks en de stad dragen groot
seks en de stad dragen groot

Het is altijd schattig als Carrie haar vrienden 'schat' noemt, wat ze vrij regelmatig doet. Ze weet ook wanneer ze zich moet verontschuldigen, bijvoorbeeld wanneer ze aan Natasha bekent dat zij en Big elkaar hebben gezien.

Dit zijn momenten waarop Carrie zich als een heel aardig persoon gedroeg (zelfs als ze veel andere momenten heeft waarop ze zich anders had moeten gedragen).

6 Jerk: in het vierde seizoen wordt Carrie boos op Charlotte omdat ze haar geen geld geeft voor haar appartement

charlotte sex en de stad
charlotte sex en de stad

Her Campus brengt naar voren dat Carrie in het vierde seizoen boos wordt op Charlotte omdat ze haar geen geld geeft voor haar appartement.

Carrie had nooit zo moeten handelen. Het mixen van vrienden en geld of zaken kan rommelig worden, en het is raar om te verwachten dat een vriend beta alt voor zoiets duurs.

5 Liefje: alle inspirerende citaten van Carrie

Carrie Bradshaw
Carrie Bradshaw

We houden van Carrie's beroemde quote dat vrouwen niet getemd mogen worden. Ze vindt dat je altijd jezelf moet zijn, en dat is heel lief.

Volgens Bustle is dit citaat een groot deel van de show: "Misschien zijn sommige vrouwen niet bedoeld om getemd te worden. Misschien moeten ze vrijuit rennen, totdat ze iemand vinden die net zo wild is om mee te rennen."

4 Jerk: Toen ze Aiden stuurde om een gewonde Miranda te helpen

miranda hobbes
miranda hobbes

Volgens Buzzfeed is Miranda gewond en vraagt Carrie Aidan om haar te helpen. Ze doet dit in plaats van zich naar haar beste vriendin te haasten.

Dit is een tijd waarin Carrie een enorme eikel was. Als we Miranda waren, zouden we het moeilijk vinden om hier overheen te komen en onze vriend te vergeven.

3 Liefje: Charlotte een nep 30e verjaardagsfeestje geven in seizoen vijf

charlotte sex en de stad
charlotte sex en de stad

In de aflevering "Luck Be an Old Lady" van seizoen vijf wil Carrie Charlotte's "faux dertig" verjaardag vieren.

Dit is heel lief, want het is altijd ontroerend als je vriend even de tijd neemt om je te vieren. Het is ook geweldig aangezien Charlotte eigenlijk 36 wordt, dus Carrie probeert haar te helpen zich beter te voelen.

2 Jerk: Carrie kijkt neer op mensen die in therapie gaan

Carrie Bradshaw
Carrie Bradshaw

Elle legt een van Carrie's overtuigingen uit: "Ze denkt dat therapie voor mensen is die "hun eigen problemen niet kunnen oplossen."

Als Carrie neerkijkt op mensen die in therapie gaan, is ze absoluut een eikel. Dit is zo oneerlijk, want iedereen worstelt in het leven en er is niets mis mee om met iemand te gaan praten om zich beter te voelen.

1 Liefje: Carrie weet dat vriendschap tweerichtingsverkeer is en doet haar best om er voor haar vrienden te zijn

carrie samantha seks en de stad
carrie samantha seks en de stad

Volgens de Thought Catalog zegt Carrie dit citaat: "Vriendschappen duren niet magisch veertig jaar … je moet erin investeren."

Carrie weet dat vriendschap tweerichtingsverkeer is, en ze doet haar best om er voor haar vrienden te zijn. Hoewel er vaak momenten zijn waarop ze niet haar best doet, geven we toe dat ze soms echt een lieverd is.

Aanbevolen: