Wie is de vrouw van Maury Povich, Connie Chung en wat doet ze?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw van Maury Povich, Connie Chung en wat doet ze?
Wie is de vrouw van Maury Povich, Connie Chung en wat doet ze?
Anonim

Maury Povich is al een soort reality-tv-ster sinds lang voordat andere beroemdheden hun opkomst in de media begonnen. Nu genaamd 'Maury', begon de originele 'The Maury Povich Show' helemaal terug in 1991.

Sindsdien heeft de talkshow (soms een ware WWE-smackdown geworden) meer dan 3.600 afleveringen beslaan en het einde nadert nog niet. De show is net vernieuwd voor nog een seizoen, tot tenminste 2022. Gezien Maury's gedachten over de show, is het niet verwonderlijk dat het nog steeds goed gaat.

Maar al die tijd is Maury niet het onderwerp van gesprek geweest. Kijkers waren meer bezorgd over de slapstick capriolen van de gasten van de show, en natuurlijk hun vaderschapsresultaten. Het zou dus als een verrassing voor de kijkers kunnen komen dat Maury getrouwd is en een eigen kind heeft, en dat hij al meer dan vier decennia samen is met zijn vrouw.

Wie is de vrouw van Maury Povich?

Maury Povich's vrouw is Connie Chung, wiens naam misschien niet meteen een belletje doet rinkelen bij kijkers die zich liever concentreren op talkshows als 'Maury'. Dat komt omdat Connie journalist en voormalig nieuwslezeres is.

Tijdens haar carrière bezet Connie een heel ander tijdslot op tv, en ze maakte ook furore als mede-anker en interviewer voor meerdere nieuwszenders. Het duurde echter niet eeuwig, hoewel haar huwelijk met Maury dat wel lijkt te hebben!

Heeft Maury zijn vrouw bedrogen?

In wat is een echte draai aan een reality-tv-show (en misschien ook een talkshow?), beweren sommige bronnen dat Maury Connie bedroog voordat ze trouwden. Maar is het waar, of gewoon tabloidvoer uit een tijd dat de nu 82-jarige Maury meer gevraagd was in de entertainmentwereld?

Het hangt er een beetje van af aan wie fans het vragen. In een stuk over het langlevende huwelijk van Maury en Connie beschrijft Oprah Daily hen bijvoorbeeld als "net zo gelukkig als toen ze 42 jaar geleden met elkaar gingen daten."

De publicatie vermeldt ook dat voordat ze trouwden, het paar zeven jaar lang 'niet-exclusief' had gedate. Dat klinkt een beetje raar, en lezers hadden misschien wat meer details verwacht. Vooral omdat de volgende mijlpaal in het leven van het paar hun huwelijk was.

Andere bronnen nemen natuurlijk een andere invalshoek dan Oprah. Een andere beschrijving van die periode van Maury en Connie's relatie suggereert dat Maury terughoudend was om zich aan Connie te binden. De verklaring was dat Maury onlangs gescheiden was van zijn ex, de vrouw van 17 jaar Phyllis Minkoff.

Hoewel Maury wapenschuw was, zei een "insider", werd Connie uiteindelijk de "open" relatie beu en eiste dat Maury er een ring om deed. Maury is echter eerder geciteerd als te zeggen dat het paar "pingpongde".

Povich's uitleg? "Als de een serieus wilde worden, deed de ander dat niet. Op een gegeven moment deed ik haar een aanzoek en ze zei: 'Nee, ik ben er nog niet klaar voor', en toen vroeg ze me of ik wilde trouwen, en Ik zei: 'Nee, ik ben er nog niet klaar voor.'"

Hoe het ook gebeurde, het paar trouwde in 1984 en is sindsdien samen. Ze adopteerden ook een zoon (Maury had eerder twee kinderen met Phyllis), wat enigszins humoristisch is omdat Maury, in termen van DNA, "niet de vader" is.

Wat doet Connie Chung voor de kost?

Het meest interessante aan de relatie tussen Maury en zijn vrouw is dat toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, Povich Chung geen tijd van de dag gaf. Hij was blijkbaar de grote pruik in hun dynamiek, en hij schonk niet veel aandacht aan de nederige assistent.

Maar later zouden de twee samen het nieuws verankeren en een wederzijds respect opbouwen. Ze werkten zelfs samen aan andere projecten, waaronder een krant (die ze bezitten) in Montana, waar ze een huis hebben.

Het is echter niet alleen Maury die zijn carrière op tv heeft laten groeien. Connie Chung is ook een journalist in haar eigen recht, met tientallen jaren op netwerken als CBS, ABC, CNN en alle andere acroniemen. Uiteindelijk verliet ze CBS echter na controverse rond twee specifieke interviews.

Chung interviewde zowel de moeder van Newt Gingrich als een brandweerman na de bomaanslag in Oklahoma City, en elk interview werd om verschillende redenen in de schijnwerpers gezet door critici.

Haar 'ongevoelige' vragen van de brandweerman leidden uiteindelijk tot Connie's ontslag van 'CBS Evening News', waardoor Dan Liever alleen aan het bureau achterbleef totdat er een vervanger werd gezocht.

Toch, gezien haar lange carrière voorafgaand aan het ontslag, had Connie Chung haar man niet nodig om een indrukwekkend vermogen op te bouwen.

Hoeveel is Maury's vrouw Connie Chung waard?

Bronnen bevestigen dat Connie Chung een nettowaarde heeft van ongeveer $ 20 miljoen, hoewel het cijfer springt naar $ 80 miljoen als ook rekening wordt gehouden met de cashflow van haar man. Maury verdient veel geld met het hosten van zijn show, niet dat hij en Connie meer geld nodig hebben om op dit moment comfortabel met pensioen te gaan!

Aanbevolen: