De waarheid over de relatie tussen Joey King en Zach Braff

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Joey King en Zach Braff
De waarheid over de relatie tussen Joey King en Zach Braff
Anonim

Zach Braff en Joey King ontmoetten elkaar in de set van Wish I Was Here in 2014, en sindsdien zijn ze ongelooflijk hecht geworden.

De film gaat over Aidan Bloom (Zach Braff), een man van midden dertig die gedwongen wordt zijn leven, carrière en gezin onder de loep te nemen na een reeks onverwachte gebeurtenissen. Joey King speelt Grace, een van Aidans kinderen. Op dat moment was de ster van The Kissing Booth slechts 15 jaar oud.

As Wish I Was Here werd geregisseerd door Braff, de acteur speelde een grote rol bij het helpen van Joey bij het verbeteren van haar acteervaardigheden tijdens haar adolescentie. Het lijdt geen twijfel dat Braff een speciaal plekje in Joey's hart heeft en vice versa. Beiden hebben genoten van een groot carrièresucces. Laten we eens kijken naar hun privéleven.

Joey King ondersteunt de relatie van Zach Braff met Florence Pugh

Zach Braff heeft een relatie met Black Widow-ster, Florence Pugh. In een video op Instagram reageert de Little Women-actrice op het ontvangen van wat ze omschrijft als beledigende en hatelijke opmerkingen over de Scrubs-acteur en hun 21-jarige leeftijdsverschil. Binnen acht minuten nadat hij publiekelijk hulde had gebracht aan de acteur op zijn verjaardag, zegt Pugh dat 70 procent van de opmerkingen over misbruik ging. Daarnaast legt de Britse actrice uit dat ze genoodzaakt was reacties op haar account uit te schakelen.

Florence en Zach zijn sinds april 2019 romantisch met elkaar verbonden. Toch is het paar relatief privé over hun relatie, behalve af en toe een date night of Instagram-vertoning van openbare genegenheid.

In haar videobericht richt Pugh zich tot critici en zegt dat ze haar niet meer moeten volgen als ze de privacy van haar en Zach niet willen respecteren. De beroemdheden van Florence applaudisseerden voor haar houding, en Ariana Grande zei: "Oh, ik hou zoveel van je en waardeer je."

Joey King toonde haar steun en schreef: "Je bent gewoon de coolste." Ook model Stefania Ferrario merkte op: "Mijn partner is 22 jaar ouder dan ik en we zijn bijna zeven jaar samen. Liefde is iets diverss, moois en ik hoop dat meer mensen hun geest wat meer openstellen."

Joey King Breakup met haar zoenhokje co-ster

Joey King en Jacob Elordi gingen meer dan een jaar met elkaar uit voordat ze in 2018 uit elkaar gingen. Ze waren aan het daten rond de tijd dat ze The Kissing Booth 1 filmden, maar nu voor het vervolg van hun Netflix-film, zijn ze niet samen.

The Kissing Booth volgt het verhaal van een tienermeisje, Elle, gespeeld door Joey, wiens ontluikende romance met Noah, een leerling van de middelbare school, gespeeld door Jacob, haar levenslange vriendschap met Noahs jongere broer in gevaar brengt. De film is gebaseerd op een gelijknamig boek van Beth Reekles.

Hoewel Joey en Jacob de liefde van Elle en Noah buiten beeld brachten, liep het mis. Onlangs opende Joey over het werken met haar ex op de Toast News Network-podcast MOOD With Lauren Elizabeth. Ze begon met te zeggen: "Ik weet natuurlijk wat iedereen wil weten. Het was te gek. Het was een wilde ervaring. Maar eerlijk gezegd, het was echt een mooie tijd. Omdat ik veel over mezelf heb geleerd en ik ben gegroeid als een acteur. Ik ben hierdoor als persoon gegroeid."

Dus hoewel het misschien geen ideale situatie was, was het het waard voor Joey omwille van de film. En hoewel Joey deze situatie als een kampioen lijkt te behandelen, vonden veel fans dat Jacob er ellendig uitzag in de trailer van The Kissing Booth. Mensen wisten een tijdje niet eens zeker of Jacob in het vervolg zou verschijnen omdat hij niet in de oorspronkelijke aankondiging verscheen. Bovendien eindigde de eerste film met zijn personage dat op weg was naar Harvard, dus kijkers hadden een 50/50 kans dat hij opnieuw zou verschijnen of zou worden afgeschreven. Hij keerde echter terug voor het vervolg.

The Kissing Booth 3

De derde film is eindelijk hier. Laten we eens kijken naar alles wat Joey zojuist aan The New York Times heeft verteld over het einde van de serie en haar connectie met haar personage Elle. De actrice keek terug op het eerste moment dat ze het script voor The Kissing Booth las en voelde meteen een verwantschap met Elle Evans. Ze zei: "Ik voelde me altijd erg verbonden met Elle. Ik herinner me dat ik het script voor de eerste film ontving. Ik belde mijn team en zei: 'Wanneer kan ik hiervoor auditie doen? Ik wil dit zo graag.'"

Toen Joey eenmaal in de rol van Elle stapte, voelde ze meteen hoe vergelijkbaar ze waren. De ster legde uit: "Haar sfeer, haar gevoel voor humor; ik voelde me er erg op afgestemd. En hetzelfde geldt voor de tweede en derde film, zo niet meer - ik heb veel belangrijke levensmomenten meegemaakt in haar schoenen."

Ze besprak hoe ze veel is veranderd als persoon en zoveel heeft geleerd sinds ze Elle speelde toen ze nog maar 17 jaar oud was.

Hoewel Joey en Zach Braff druk bezig zijn met hun filmschema's, lijkt het alsof ze er altijd voor elkaar zijn. Als bewijs daarvan wijdde de acteur een lief bericht op zijn Instagram aan Joe, waarin hij schreef: "Netflix zegt dat @joeyking's film The Kissing Booth een van de meest bekeken films ter wereld is. Nu jullie eindelijk mijn Lil-muze hebben ontdekt ga kijken hoe ze mijn film steelt Wish I Was Here. Hier is ze voor en na het scheren van haar hoofd voor de camera. proudpapa."

Aanbevolen: