Kanye West 'Ascends Into Heaven' tijdens Donda-concert terwijl fans zich zorgen maken over zijn kinderen

Kanye West 'Ascends Into Heaven' tijdens Donda-concert terwijl fans zich zorgen maken over zijn kinderen
Kanye West 'Ascends Into Heaven' tijdens Donda-concert terwijl fans zich zorgen maken over zijn kinderen
Anonim

Kanye West liet geen kruimels op tafel toen hij zijn tiende studioalbum "Danda" voor een tweede - en mogelijk laatste - keer in première ging.

Het concert vond donderdagavond plaats tijdens een livestream van Apple Music.

Het evenement vond plaats in het Mercedes Benz Stadium in Atlanta, waar de 44-jarige rapper naar verluidt de afgelopen twee weken heeft gewoond. De perfectionist heeft dag en nacht gewerkt aan zijn tiende album.

Een uur na de geplande starttijd van 18.30 uur arriveerde een gemaskerde Kanye in het midden van het stadion in een zwarte Donda-thermische top, een wijde broek en zwarte gevechtslaarzen.

Om het luisterfeest af te sluiten, steeg West naar de hemel - met een beetje hulp van een ophangkoord. Het dramatische einde kwam toen het laatste nummer ten einde liep.

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CSN6UQtskKY/[/EMBED_INSTA]

De 22-voudige Grammy-winnaar maakte zijn entree op de melodie van een nummer, schijnbaar getiteld "Glory".

Het bevat een krachtige vertelling door zijn overleden moeder Donda West.

West stond roerloos voor een op de camping geïnspireerde opstelling met een matras, beddengoed, een gloeiende lantaarn en verschillende kledingstukken.

Op de matras lagen, gekleed in een wit laken, kussen en zwart dekbed, verschillende vellen papier met het handschrift van de rapper.

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CSOBMwUF6UU/[/EMBED_INSTA]

Er was een groot verschil tussen zijn eerste concert dat bewees met de rapper op een kaal podium. Kanye besloot de oorspronkelijk geplande releasedatum van 23 juli na het eerste luisterfeest te schrappen.

Een tweet uitgegeven door het Mercedes Benz Stadium op donderdag 4 augustus onthulde dat Pfizer-vaccins beschikbaar zouden worden gesteld "voor fans die het luisterfeest van vanavond bijwonen".

"Vaccins worden aangeboden in secties 340-347 tot 21.30 uur", onthulde de tweet.

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CSN5wd1FSoW/[/EMBED_INSTA]West eerste concert zag een menigte fans, vrienden en familie in het stadion met 71.000 zitplaatsen op 22 juli.

Zowel dat concert als dat van gisteravond werden bijgewoond door de vervreemde vrouw van de rapper, Kim Kardashian, en hun vier kinderen.

Ze delen Noord, acht, Sint, vijf, Chicago, drie en Psalm twee.

Sommige fans waren echter van mening dat het concert misschien te eng voor hen was.

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CSN-XH4ldtH/[/EMBED_INSTA]

"Hij is niet bij zijn volle verstand. Hij heeft medische hulp nodig. Ik vind het zorgwekkend dat hun kinderen zo naar hun vader kijken", schreef iemand online.

"Hoewel ik dit als een artistieke uitvoering begrijp, kan het beangstigend zijn voor hun kleine kinderen die ook aanwezig waren", voegde een tweede eraan toe.

"Lmfao wat is dit voor tovenarij? Kinderen zien er bang uit", viel een derde in.

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CRqd6volST-/?utm_source=ig_embed[/EMBED_INSTA]

West werd eerder bekritiseerd nadat hij op het podium instortte nadat hij een emotioneel nummer van zijn album had gespeeld.

Het record beschreef zijn verdriet aan het einde van zijn zesjarige huwelijk met Kim Kardashian en "het verliezen van zijn familie."

Op het album-luisterfeest op vrijdag in het Mercedes Benz Stadium in Atlanta, Georgia, leek West te huilen en viel op zijn knieën terwijl het nummer "Love Unconditionally" speelde.

Het dragen van een geheel rode outfit en een bivakmuts over zijn gezicht, was de aangrijpende tekst te horen: "I'm Lost My Family / I'm Lost My Family / I'm Lost My Family."

Fans gingen naar sociale media om te zeggen hoe verontrustend het zou zijn voor Kanye's kinderen om hem te zien huilen.

"Beetje schrijnend voor de kinderen, nee? Of wil hij ze ook naar beneden halen? Dit zou zeker de manier zijn om het te doen", luidde een opmerking.

Aanbevolen: