Drake Trends op Twitter terwijl hij de vete met Kanye West nieuw leven inblaast

Drake Trends op Twitter terwijl hij de vete met Kanye West nieuw leven inblaast
Drake Trends op Twitter terwijl hij de vete met Kanye West nieuw leven inblaast
Anonim

Drake en Kanye West hebben een lange geschiedenis van het uitschelden van elkaar. Nu lijkt hun vete opnieuw te zijn aangewakkerd en zijn Twitter-gebruikers gehyped.

Drake heeft onlangs een nieuwe track uitgebracht, "Betrayal", op 21 augustus. In de track roept hij Kanye bij zijn bijnaam "Ye" en lijkt hem oud en opgebrand te noemen. De tekst luidt: "Al deze dwazen, ik ben beefin' dat ik amper ken. Vijfenveertig, vierenveertig (opgebrand), laat het gaan. Je verandert niet [expliciet] voor mij, het is in steen gebeiteld."

Er wordt aangenomen dat Drake verwees naar West's constante datumwijziging voor de release van zijn nieuwe album, Donda.

West reageerde door op Instagram een screenshot te delen van de sms-berichten die hij stuurde naar een groep van ten minste acht mensen, waaronder Pusha T. Hoewel de namen niet geïdentificeerd waren, wordt gespeculeerd dat de ontvanger "D" Drake is.

De schermafbeelding toont een tekst van een afbeelding van Joaquin Phoenix als de Joker, en een tweede sms-bericht luidt: "Hier leef ik voor. Ik ben [expliciet] geweest met door nerd [expliciete] jock [expliciet] zoals jij mijn hele leven. Je zult nooit herstellen. Dat beloof ik je.' De afbeelding is sindsdien verwijderd van Instagram.

Twitter ontplofte hierna en veel gebruikers reageerden door memes te plaatsen als reactie op de vete en op de brute reactie van West.

Fans speculeren dat Pusha T mogelijk aan de chat is toegevoegd vanwege Drake's geschiedenis met hem. In 2013, toen Drake zich verwikkelde in Pusha T's vete met Lil' Wayne met zijn nummer Tuscan Leather, waarin hij het op Pusha T mikte voor het dissen van Lil' Wayne. Het lijkt alsof hun vete sindsdien aan de gang is.

Drake en West hebben ook een lange vetegeschiedenis, maar het leek op te blazen toen de affaire-geruchten begonnen met Drake die rapte over slapen met een vrouw genaamd KiKi in zijn lied 'In My Feelings'. Kiki is de bijnaam van de familie van Kim Kardashian en West was ten tijde van de release van het nummer nog steeds getrouwd met Kardashian.

Fans van beide kampen kijken uit naar de albumreleases van de rappers, zodat de twee het kunnen opnemen in de hitlijsten.

Aanbevolen: