Fans spreken JLo en A-Rod's Romance Dead uit terwijl hij op zoek is naar een nieuw appartement in NYC

Inhoudsopgave:

Fans spreken JLo en A-Rod's Romance Dead uit terwijl hij op zoek is naar een nieuw appartement in NYC
Fans spreken JLo en A-Rod's Romance Dead uit terwijl hij op zoek is naar een nieuw appartement in NYC
Anonim

Alex Rodriguez is gespot in New York City, waar fans denken dat hij op zoek is naar een nieuw appartement na zijn scheiding van Jennifer Lopez.

Het voormalige koppel verbrak eerder dit jaar hun verloving en maakte een einde aan hun vierjarige relatie.

Alex Rodriguez gespot in New York City: is hij op zoek naar een nieuwe plek?

Een anonieme bron nam contact op met de roddelpagina van beroemdheden Deuxmoi met een foto van Rodriguez in NYC.

De atleet werd gezien tussen de 81e en Central Park West, waarbij de bron suggereerde dat hij op zoek was naar een nieuwe plek om naar huis te bellen.

"Ik denk dat hij op zoek was naar nieuwe apts:(rip him and jlo," beweerde de bron.

De anonieme geplaatste werd getrolld omdat het nieuws over het abrupte einde van het liefdesverhaal van Rodriguez en Lopez al in het verleden is.

“&het meisje dacht dat hij nog steeds met @jlo lmao was”, zei de beheerder van @deuxmoi.discussions over de anonieme poster.

Lopez is naar verluidt al verder gegaan. De zangeres heeft de romance met haar ex-verloofde Ben Affleck nieuw leven ingeblazen en de twee zijn al meerdere keren gezellig gespot. Lopez en Affleck dateerden voor het eerst in 2002, kondigden dat jaar hun verloving aan, maar zeiden het af in 2004.

Heeft hij vals gespeeld? Een tijdlijn van A-Rod en Jennifer Lopez

Lopez en Rodriguez begonnen te daten in februari 2017. Hun romance werd voortdurend bezoedeld door valse geruchten dat de honkbalspeler al heel vroeg ontrouw was aan de Let's Get Loud-zanger.

Slechts een dag nadat het stel hun verloving aankondigde, werd Rodriguez ervan beschuldigd Lopez te hebben bedrogen. Voormalig Yankees-honkbalspeler Jose Canseco beweerde dat Rodriguez de Waiting for Tonight-zanger met zijn ex-vrouw bedroog in een reeks tweets. Lopez en Rodriguez gaven geen commentaar op de beschuldigingen, maar Canesco's ex-vrouw Jessica ontkende alle beweringen.

De relatie tussen Rodriguez en Lopez werd door de jaren heen bezoedeld door andere geruchten over vreemdgaan. Nadat JLo eerder dit jaar werd gespot zonder haar verlovingsring, werden de geruchten over het uiteenvallen hardnekkig. Het voormalige koppel kondigde aan dat ze uit elkaar gingen in een gezamenlijke verklaring aan The Today Show.

“We hebben ons gerealiseerd dat we beter zijn als vrienden en kijken ernaar uit om dat te blijven. We zullen blijven samenwerken en elkaar blijven ondersteunen in onze gedeelde bedrijven en projecten. We wensen elkaar en elkaars kinderen het beste. Uit respect voor hen is de enige andere opmerking die we te zeggen hebben, iedereen te bedanken die vriendelijke woorden en steun heeft gestuurd', zei het voormalige stel in april 2021.

Aanbevolen: