De waarheid over het vermogen van Lucy Hale en hoe ze het uitgeeft

Inhoudsopgave:

De waarheid over het vermogen van Lucy Hale en hoe ze het uitgeeft
De waarheid over het vermogen van Lucy Hale en hoe ze het uitgeeft
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat de carrière van Lucy Hale te danken is aan het succes van Pretty Little Liars. Hetzelfde geldt voor de rest van de uitstekende cast van de serie. Het is dus niet meer dan normaal dat je de sterren van de show wilt vergelijken en wilt zien hoeveel ze allemaal hebben verdiend voor, tijdens en na het veelgeprezen YA-mysteriedrama. Het lijdt geen twijfel dat Ashley Benson en Shay Mitchell voortdurend meer hebben verdiend dankzij hun cast in verschillende populaire projecten sinds Pretty Little Liars. Maar hoeveel heeft Lucy verdiend?

Terwijl Lucy niet op dezelfde manier in de schijnwerpers heeft gestaan als haar voormalige co-ster Shay Mitchell. Het lijdt geen twijfel dat ze veel geld heeft verdiend. Ze is niet alleen het gezicht van verschillende grote merken, maar ze heeft ook een behoorlijk illustere carrière achter de rug. Dit is hoeveel Lucy waard is en waar ze haar geld precies aan uitgeeft…

Hoe Lucy haar $6 miljoen nettowaarde verdiende

Volgens Celebrity Net Worth is Lucy Hale $ 6 miljoen waard. Natuurlijk komt veel van dat indrukwekkende aantal uit haar tijd op Pretty Little Liars. Ze verdiende naar verluidt ongeveer $ 42.000 per aflevering op het hoogtepunt van de populariteit van de show. Met 20 afleveringen per seizoen verdiende Lucy volgens Stylecaster ongeveer $ 840.000 per jaar in de latere seizoenen van de show. Wat betreft haar korte periode in Katy Keene van The CW, die kort na het einde van Pretty Little Liars kwam, gelooft Stylecaster dat ze ongeveer $ 45.000 per aflevering verdiende. Dit is gebaseerd op het feit dat de hoofdrolspelers van Riverdale, die allemaal vrijwel onbekend waren, tussen de $ 40 en $ 50, 0000 per aflevering verdienen. Riverdale is echter een enorme verdiener geworden voor The CW. Dus hoewel Lucy's team waarschijnlijk een hoger loon voor haar heeft onderhandeld na het succes van Pretty Little Liars, was het misschien niet zo veel. Bovendien werd Katy Keene geannuleerd na lage kijkcijfers.

Lucy heeft tijdens haar carrière ook bijgedragen aan haar vermogen met andere grote projecten, waaronder een rol in Scream 4, The Sisterhood of the Traveling Pants 2, How I Met Your Mother, The O. C., en een aantal veelgeprezen onafhankelijke films. Bovendien modelleert ze al van jongs af aan voor verschillende merken. Een snelle blik op haar Instagram laat zien dat ze verschillende grote goedkeuringsdeals heeft, waaronder met Honeynut Cheerios en Hunkemoller Lingerie.

Lucy, die ook een beetje een muziekcarrière heeft om haar vermogen te helpen, gaat door met haar reis om een A-lijst televisiester te worden met haar aankomende serie Ragdoll op AMC. Ze heeft ook nog vier films in de maak, waaronder Big Gold Brick met Oscar Isaac en Megan Fox.

Lucy Hale zei dat ze geen autosnob was totdat ze rijk werd

Volgens People is Lucy Hale geen autosnob geworden met haar succes in Hollywood. Tenminste, dat zei Lucy in 2010 toen ze nog een Prius bezat. In de loop der jaren is haar bankrekening flink gegroeid en daarmee ook haar interesse in dure voertuigen. Om eerlijk te zijn, zei ze in haar interview in 2010 met People wel dat haar interesse in auto's zou kunnen veranderen.

"Ik vind het absoluut geweldig dat al deze automerken hybride vormen uitbrengen van elke auto die ze hebben. Het is heel geweldig omdat ik denk dat het een verschil maakt, en het doet geen pijn dat je veel bespaart van geld op gas, "legde Lucy uit aan People. "Ik ben dol op Range Rovers, dus misschien zal ik er ooit eens in rijden als het tegenovergestelde van een Prius."

Onlangs, in 2021, werd Lucy gespot bij het tanken van haar enorme Mercedes-Benz G-Wagon bij een Shell-tankstation in Culver City, Californië. De gigantische zwarte auto mag dan zuinig zijn in vergelijking met eerdere modellen, het is zeker geen Prius. Bovendien werd Lucy gespot met een zwarte G-Wagon in 2021 en een witte in 2019, volgens The Daily Mail. Dus haar interesse in auto's is zeker veranderd met haar verhoogde bankrekening. Nu we het er toch over hebben, een gloednieuwe Mercedes-Benz G-Wagon kost ongeveer $ 154.900. Dus zelfs als ze een gebruikte auto kocht of leasede, had ze er absoluut een hoop geld voor over.

We weten wat Lucy rijdt, maar hoe zit het met waar ze woont?

De meest onthullende informatie over Lucy Hale's interesse in onroerend goed kwam in 2019 toen ze haar huis in Studio City, Californië op de lijst zette voor $ 2,4 miljoen en rond dezelfde tijd een paar straten verderop kocht voor $ 2,9. Het huis dat ze kocht, is een prachtig huis in Spaanse stijl, gebouwd in de jaren veertig. Het heeft een zwembad, een lange kronkelende oprijlaan die is afgesloten, kastanjehouten vloeren en 4 slaapkamers, volgens The B altimore Sun.

Dit is waar Lucy het meeste van haar geld aan uitgeeft

Voor iedereen die net zoveel van mode en make-up houdt als de beeldschone Lucy Hale, zou het geen verrassing moeten zijn dat ze naar verluidt het grootste deel van haar geld aan huidverzorging uitgeeft.

"Ik investeer absoluut in mijn huidverzorging. Dat is één ding waar mijn hele bankrekening naar gaat. Noem maar op, mijn gezichtsbehandeling, producten, alles. Het is mijn favoriete ding… het geeft me een heel goed gevoel, " ze vertelde CNBC in 2019. "Ik heb waarschijnlijk duizenden producten, zoals niet gaan liegen."

In hetzelfde interview zei Lucy dat ze het niet erg vindt om geld uit te geven als ze er hard voor heeft gewerkt. Ze voegde er ook aan toe dat het nodig is om terug te geven. Een van de vele goede doelen die ze steunt is Smile Train, een non-profitorganisatie die kinderen helpt die geboren zijn met een gespleten gehemelte. Ze heeft ook gewerkt aan The Voice of Meningitis en Black Lives Matter.

Aanbevolen: