Hier is hoe het vermogen van Megan Thee Stallion steeg in 2021

Inhoudsopgave:

Hier is hoe het vermogen van Megan Thee Stallion steeg in 2021
Hier is hoe het vermogen van Megan Thee Stallion steeg in 2021
Anonim

Megan Thee Stallion is in een zeer snel tempo naar het supersterrendom gekatapulteerd. Ze heeft een manier gevonden om haar carrière in een mum van tijd van de vroege stadia van succes naar een volledig, wereldwijd succesverhaal te schuiven. Haar talenten als artiest, zangeres en performer overtreffen die van de meeste entertainers in de industrie ver en ze is erin geslaagd een manier te vinden om op een heel persoonlijk niveau bij haar fans te resoneren.

Haar trouwe fans en volgers kijken altijd naar elke beweging van Megan Thee Stallion en zijn er snel bij om haar muziek en alle andere aspecten van haar steeds groter wordende carrière te steunen. Cosmopolitan meldt dat haar bijdragen aan de industrie hebben geresulteerd in een reeks andere merkmogelijkheden en functies in vele andere genres die ook hebben bijgedragen aan haar immense fortuin. Ze zit nu bovenop een vermogen van $ 6 miljoen op de leeftijd van slechts 26 jaar oud.

10 Megan Thee hengst vóór 2020

Zoals Wonderland Magazine meldt, is Megan Thee Stallion al een aantal jaren bezig met haar muziekcarrière. Het was in het voorjaar van 2016 dat ze haar allereerste single getiteld Like A Stallion uitbracht, die al snel werd gevolgd door mixtapes die exclusief waren voor SoundCloud, waaronder Rich Ratchet en Megan Mix. Haar professionele solocarrière begon officieel met de release van Make It Hot en er was geen weg meer terug. Ze was officieel in opkomst.

9 2020 zat vol met 'goed nieuws'

De release van haar eerste studioalbum was de katalysator voor de opkomst van Megan Thee Stallion tot superster. Met de toepasselijke titel Good News was het album meteen een hit en het was de eerste keer dat ze echt resoneerde met een wereldwijde fanbase. Elke single was een echte hit en dit markeerde het allereerste begin van een enorm jaar. Alles wat Megan vóór 2020 had bereikt, was een aanloop naar dit zeer explosieve, vormende jaar dat alles in haar leven en carrière veranderde.

8 Dat hele Beyoncé-ding…

De meeste nieuwe artiesten konden alleen maar dromen van een samenwerking met iemand die zo enorm beroemd is als Beyoncé Knowles, maar binnen de kortste keren werkte Megan Thee Stallion samen met Queen B en haar rechtmatige plaats in de schijnwerpers in te nemen. De release van de Savage Remix zette Megan Thee Stallion op de kaart op een manier die fans met ontzag achterliet voor haar talenten, die op dat moment plotseling werden tentoongesteld, waardoor Megan helderder schitterde dan ooit tevoren.

7 'WAP' met Cardi B

Toen Megan Thee Stallion samenwerkte met Cardi B aan de zeer controversiële "WAP", kreeg alles echt vorm. Het nummer veroverde de wereld, deels vanwege de ongelooflijke beat, maar vooral vanwege de zeer gewaagde en vulgaire capriolen die Cardi B en Megan Thee Stallion voor dit nummer aangingen. De twee dames trokken evenveel kwispelende tongen als haters en critici, waardoor Megan Thee Stallion een heel andere status in de muziekindustrie kreeg. Het nummer werd opgeruimd tijdens prijsuitreikingen en stond bovenaan de hitlijsten.

6 Het drama met Tory Lanez hield haar huidige stand

2020 was niet helemaal goed voor Megan. Ze ervoer een moment van puur trauma, toen ze naar verluidt in haar beide voeten werd geschoten door Tory Lanez. Megan beschreef verder dat ze de kogels van haar beide voeten operatief moest verwijderen en vertelde de gruwelen van dat incident aan de media. Interessant is dat dit incident Megan uiteindelijk heel wat straatwaarde opleverde en in haar voordeel werkte door een heel nieuw publiek voor haar muziek aan te trekken en haar carrière verder te lanceren.

5 Geschiedenis schrijven met 'Sports Illustrated Swimsuit'

Megan Thee Stallion was de allereerste zwarte vrouw die de cover van Sports Illustrated Swimsuit sierde, en ze ontving veel lof van beroemdheden, fans en volgers voor dit mijlpaalmoment. Ze zag er even kalm en beheerst uit als altijd, en werd meteen herkend als een pionier op zichzelf.

4 gekke samenwerkingen

Megan Thee Stallion's vermogen werd verder verbeterd door haar slimme beslissingen om samen te werken met een aantal echt grote namen. Fans weten al dat ze een feature-nummer met Beyoncé deed en nieuwe hoogten van roem beleefde met de release van "WAP", maar daar stopte ze zeker niet. Ze ging samenwerken met mensen als DaBaby en Ariana Grande, wat haar een krachtig figuur maakte en getuigde van het feit dat ze een grote speler is in dit spel.

3 Award Show Dominantie

Als het op prijsuitreikingen aankomt, stelt Megan Thee Stallion niet teleur. Sterker nog, ze domineert. Ze staat bekend als de ster die records breekt en fans verbluft met haar talenten, en al haar vaardigheden zijn op het podium erkend tijdens meerdere prijsuitreikingen. Megan Thee hengst. De MTV Music Video Awards, de BET Awards, de Billboard Music Awards en de Grammy's hebben allemaal de hardware uitgedeeld aan deze 26-jarige superster, en ze heeft meer onderscheidingen op haar naam staan dan we ooit zouden kunnen opsommen.

2 Megan The Stallion's Hottie Bootcamp

Hottie Bootcamp is een van de niet-muzikale bijdragen van Megan Thee Stallion aan de samenleving, en fans zouden niet weten wat ze zonder zouden moeten doen. Terwijl zoveel mensen hun pandemische kilo's inpakken, bracht Megan de zaken naar een heel ander niveau. Ze lanceerde Hottie Bootcamp, wat in wezen een reeks video's is die haar trainingsroutine onthullen, terwijl ze tot het uiterste wordt gedreven door haar trainer, Timothy Boutte. Dit bleek een enorme hit te zijn en hield Megan Thee Stallion op de kaart, zelfs als ze geen nieuwe muziek uitbracht.

1 Fan Love

Een van de belangrijkste elementen van de succesvolle carrière van Megan Thee Stallions is het feit dat ze echt een manier heeft gevonden om contact te maken met haar fans. Haar wereldwijde publiek is altijd alert op haar updates en steunt snel Megans benarde situatie om altijd meer geld te willen verdienen en sparen, en ze weet precies hoe ze de massa moet vermaken. Ze betrekt haar fans regelmatig op sociale media en heeft echt contact met hen gemaakt op een manier die ervoor zorgt dat ze fans van haar muziek blijven en nieuwe inkomstenstromen blijven openen voor toekomstige groei.

Aanbevolen: