Het haar van Britney Spears groeide op magische wijze terug, mogelijk terwijl ze aan het spinnen was

Inhoudsopgave:

Het haar van Britney Spears groeide op magische wijze terug, mogelijk terwijl ze aan het spinnen was
Het haar van Britney Spears groeide op magische wijze terug, mogelijk terwijl ze aan het spinnen was
Anonim

Er is nooit een saai moment in de Britney Spears' wereld. Het enige dat nodig is, is één bericht op sociale media en dat is genoeg om een wervelwind van waanzin en een hele reeks reacties van fans te creëren. Britney's laatste bericht is geen uitzondering. Ze blijft ronddraaien met bizarre dansbewegingen die nauwelijks als "dansen" kunnen worden beschouwd, en het lijkt erop dat er op echte Britney-manier een beetje magie aan het werk is geweest met deze post op sociale media.

Britney maakte een paar dagen geleden een enorme ophef over hoe ze haar lokken afhakte. Ze debuteerde haar nieuwe kapsel op sociale media met een beschrijvend bijschrift, en fans wogen natuurlijk mee met hun opwinding en aanmoediging. Maar op de een of andere manier, op manieren die niemand kan verklaren, was er een abracadabra-actie aan het werk en is haar haar terug gegroeid.

Of heeft het?

Nog een vreemde video

Hier komt Britney met haar nu traditionele rare dansvideo's die nergens op slaan. Ze bevindt zich in dezelfde lobby als altijd, met dezelfde achtergrond als gewoonlijk, terwijl ze een beetje over en weg van de camera staart, en doet wat volgens haar een 'dans' is voor haar fans. Wat fans eigenlijk zien, is een wild uitziende vrouw die net boven en buiten de camera staart, zonder er echt goed op te focussen. Terwijl ze op de meest bizarre manieren blijft ronddraaien, spint, draait, spint Britney zichzelf in de vergetelheid met een hint van een aantal serieus getalenteerde bewegingen.

Haar outfit is repetitief en het bijschrift bij deze video toont Britney's erkenning van het feit dat haar liedkeuze ook repetitief is. Vroeger bewonderden fans Britney om haar podiumpresentatie, maar dit is allesbehalve bewonderenswaardig. Het is in alle opzichten vreemd, inclusief het feit dat haar make-up echt wat fixatie kan gebruiken, en haar haar is …. lang. Dit leidde er meteen toe dat fans zich afvroegen waarom ze weer oude video's plaatst, en er wordt scherp gefocust op het al dan niet knippen van haar haar. Fans zijn in de war over wat ze zien… alweer.

Fans zien de magie niet

Het is duidelijk dat Britney's haar niet op magische wijze teruggroeide, en het lijkt er echt op dat het op een gegeven moment is afgeknipt. Fans kunnen niet zeker weten wanneer ze haar haar heeft geknipt, of wat Sam Asghari's betrokkenheid bij dit alles is, maar ze kunnen zeker zien wanneer de berichten met haar korte haar zijn geplaatst. Als Britney wil dat haar fans denken dat haar haar op magische wijze teruggroeide, slaagt ze daar niet in, want niemand koopt deze mystieke krachten. Fans zien de magie helemaal niet. Ze zijn gewoon geïrriteerd en verward. Verbijsterd door wat ze zien, begonnen fans opmerkingen te plaatsen zoals: "Heb je je haar niet geknipt? Het zag er mooi en gezond uit, "We hebben een Netflix-documentaire over Britney nodig!," en "Kunnen we bidden voor minder spinnen in 2021?"

We kunnen niet wachten om te zien wat ze hierna gaat doen…

Aanbevolen: