Dit is hoe het vermogen van Hailee Steinfeld groeide na 'Pitch Perfect

Inhoudsopgave:

Dit is hoe het vermogen van Hailee Steinfeld groeide na 'Pitch Perfect
Dit is hoe het vermogen van Hailee Steinfeld groeide na 'Pitch Perfect
Anonim

Hailee Steinfeld is een gevestigde zangeres, actrice en model. Ze maakte haar doorbraakrol in de Pitch Perfect-serie en haar meest populaire nummer, "Starving" met Zedd en Gray, piekte op nummer 12 in de Billboard Hot 100-hitlijst.

Voor Pitch Perfect speelde Steinfeld in tal van andere films, waaronder True Grit, Romeo & Juliet, Begin Again, Hateship, Loveship en meer. True Grit verdiende haar nominaties voor beste vrouwelijke bijrol voor de Academy Award, BAFTA en SAG Award. En ze had een succesvolle carrière na Pitch Perfect, die haar muziekcarrière vormde.

De zangeres "Wrong Direction" speelde niet in de originele Pitch Perfect, maar wel in de sequels. Sommige fans willen haar echter niet in de geruchten Pitch Perfect 4.

Ze draaide hoofden op het Met Gala en gaat schitteren in de komende Hawkeye-serie, die zeker wat meer geld op de bank zal zetten voor haar. Dit is hoe haar vermogen groeide na Pitch Perfect.

9 Haar rol in 'Pitch Perfect'

Hailee Steinfeld speelde Emily Junk, eerstejaars en nieuwkomer, in Pitch Perfect 2. Junk is de dochter van een voormalige Bella, Katherine Junk. Ze sluit zich uiteindelijk aan bij de Barden Bellas aan de Barden University. In het begin van de film is ze erg verlegen en nerveus, maar tegen het einde is Junk erg zelfverzekerd en opgewonden dat ze een Bella is. Deze rol maakte haar beroemd en maakte haar zangkwaliteiten bekend door het zingen van "Flashlight" in de film. In hetzelfde jaar kreeg ze een contract bij een label en bracht ze haar debuutsingle 'Love Myself' uit.

8 Hailee Steinfeld's netto waarde dan

Hoewel Steinfeld het meest bekend is van Pitch Perfect, acteerde ze voor die tijd wel en haalde wat geld binnen uit die films. Glamour Patch meldt dat ze voor haar rol in Pitch Perfect 2 $ 4 miljoen heeft gekregen. De film verdiende wereldwijd meer dan $ 287, 000, 000. Ze kreeg waarschijnlijk nog meer betaald voor haar hoofdrol in Pitch Perfect 3. Dat was nog maar het begin voor haar. Sindsdien is haar vermogen bijna verdubbeld.

7 Borden met Republic Records

Na haar indrukwekkende optreden in Pitch Perfect 2 werden er platencontracten naar de actrice gegooid en ze kreeg al snel een contract bij Republic Records in mei 2015 nadat ze wat van haar muziek had gespeeld voor een labelvertegenwoordiger in New York City. Ze bracht haar debuut-dubbel platina single, "Love Myself" uit. In juli van dat jaar bracht ze samen met hem een akoestische versie uit van de single van Shawn Mendes, "Stitches". In november 2015 bracht ze haar debuut-EP Haiz uit, die gemengde kritieken ontving van critici.

6 Hailee Steinfeld's muziekcarrière

Daarna werkte ze samen met DNCE, Zedd en vele andere artiesten. Haar dubbel-platina-hit, "Starving", werd uitgebracht in juli 2016 en zette haar op de Billboard, waardoor het haar grootste hit tot nu toe is. Daarna begon haar muziekcarrière. In april 2017 bracht Steinfeld het platina-verkopende zomerlied uit, "Most Girls", dat piekte op nummer 58 in de Billboard Hot 100-hitlijst. Daarna bracht ze andere singles uit. In 2020 kwam Steinfeld uit met twee singles, "Wrong Direction" en "I Love Yous" van haar EP, Half Written Story. "Wrong Direction" werd erg beroemd omdat het gerucht ging over haar ex-vriend, Niall Horan.

Haar muziek heeft miljoenen streams verzameld, wat haar een hoop geld oplevert.

5 Haar acteercarrière na 'Pitch Perfect'

Na Pitch Perfect 2 verdiende Steinfeld nog meer geld door in films te blijven schitteren. Naast Pitch Perfect 3 heeft ze onder meer geacteerd als Charlie's Angels, Bumblebee, Spider-Man: Into The Spider-Verse, The Edge of Seventeen en meer. Bumblebee, die deel uitmaakt van de Transformers-franchise, verdiende wereldwijd meer dan $ 400, 000, 000. Into The Spider-Verse bracht wereldwijd meer dan $ 375 miljoen op. In op afstand populaire films zijn heeft geholpen met haar vermogen.

4 Touring

Hoewel Hailee Steinfeld nog niet alleen moet touren, is ze een opener geweest voor behoorlijk beroemde zangers. Haar eerste tour was in 2016 met Meghan Trainor op de Untouchable Tour. Daarna, in 2018, ging ze open voor nog twee zangers: Katy Perry's Witness: The Tour en Charlie Puth's Voicenotes Tour. Ze was zelfs een speciale gast voor een van haar ex-vriendjes, Niall Horan's shows op de Flicker World Tour. Wanneer het volkomen veilig is om weer te touren, zal Steinfeld waarschijnlijk alleen touren of zich openstellen voor een andere artiest.

3 'Dickinson'

Dickinson is een Apple TV+ programma dat het leven van Emily Dickinson volgt. Volgens Deadline Hollywood vindt de show plaats "tijdens het tijdperk van Emily Dickinson met een moderne gevoeligheid en toon. Het neemt kijkers mee in de wereld van Emily en verkent gedurfd de beperkingen van de samenleving, gender en familie vanuit het perspectief van een ontluikende schrijver die door haar fantasierijke gezichtspunt niet in haar eigen tijd past. Dickinson is Emily's coming-of-age-verhaal - de strijd van een vrouw om haar stem te laten horen."

Steinfeld speelt de hoofdrol. Het werd voor het eerst uitgebracht in november 2019 en het derde en laatste seizoen gaat in première in november 2021. Het spelen van een andere hoofdrol in een show heeft haar vermogen zeker vergroot.

2 Hailee Steinfeld's huidige netto waarde

Momenteel wordt het vermogen van Steinfeld geschat op ongeveer $ 10 miljoen, volgens Celebrity Net Worth. Vorig jaar meldden meerdere verkooppunten dat het ongeveer $ 8 miljoen was, dus haar projecten in de afgelopen jaren hebben haar nettowaarde en inkomsten zeker verhoogd. Hoewel ze misschien niet een van de rijkste in Hollywood is, heeft ze genoeg om auto's te kopen en het leven te leiden waarin ze zich prettig voelt.

1 Aankomende projecten

Terwijl Dickinson aan het afronden is, zal Steinfeld de hoofdrol spelen in Hawkeye, een aankomende Disney Plus-serie, waar ze Kate Bishop zal spelen, die later de rol van Hawkeye op zich zal nemen. Ze zal ook haar rol hernemen in het vervolg zonder titel Spider-Man: Into The Spider-Verse, waar ze Gwen Stacy/Spider Gwen zal inspreken. Deze rollen zullen haar nettowaarde alleen maar vergroten, aangezien acteurs die betrokken zijn bij de MCU meestal een aardige cent krijgen. Zolang ze blijft acteren en muziek maakt, zal haar vermogen alleen maar toenemen.

Aanbevolen: