Anya Taylor-Joy vergeleken met 'Barbie' na geheel roze ensemble op filmfestival van Venetië

Inhoudsopgave:

Anya Taylor-Joy vergeleken met 'Barbie' na geheel roze ensemble op filmfestival van Venetië
Anya Taylor-Joy vergeleken met 'Barbie' na geheel roze ensemble op filmfestival van Venetië
Anonim

Oscar Isaac en Jessica Chastain schitterden misschien in hun ongelooflijke PDA-moment op het filmfestival van Venetië, maar Anya Taylor-Joy creëerde rode loper magie toen ze haar innerlijke barbie channelde in een geheel roze ensemble van Dior.

The Queen's Gambit-actrice was een knock-out op het gevierde filmfestival en droeg een elegante roze satijnen zijden jurk voor de première van haar aankomende film Last Night in Soho. Ze schittert in de door Edgar Wright geregisseerde film als Sandy, een glamoureuze zangeres uit de jaren '60.

Anya stra alt vreugde uit op het filmfestival van Venetië

Taylor-Joy combineerde haar jurk met een geborduurde baret en schoenen van Dior Haute Couture, en accessoriseerde haar look met diamanten van Tiffany & Co.

De Emmy-genomineerde actrice deelde een foto van zichzelf op de rode loper en schreef 'Wat. EEN DROOM. @lastnightinsohomovie première op het filmfestival van Venetië. Des te magischer gemaakt met die schittering van @tiffanyandco. BEDANKT!”

Anya's roze ensemble deed denken aan oude Hollywood-glamour, passend bij haar verwachte nieuwe film die de glitter van de oogverblindende jaren zestig volgt, maar haar ook een andere bijnaam opleverde: Barbie.

Taylor-Joy heeft ongetwijfeld vintage Barbie gekanaliseerd in haar look voor de avond, en fans hebben haar vergeleken met de pop.

“barbie queen”, schreef een fan als reactie.

“any taylor-joy is a real life barbie” heeft een andere gedeeld.

“any taylor-joy geeft barbie-vibes uit de jaren 60 op het filmfestival van Venetië”, gutste een gebruiker.

“any taylor joy is de echte versie van corinne van barbie drie musketiers” schreef een vierde.

Taylor-Joy wordt vereerd om haar acteerprestaties sinds haar rol in The Witch, maar haar bekroonde rol in Netflix's The Queen's Gambit is de reden achter haar nachtelijke sterrenstatus.

De actrice heeft verschillende projecten op stapel staan, waaronder Last Night In Soho, die op 29 oktober 2021 uitkomt. Anya voltooide onlangs het filmen van een titelloos historisch drama van David O'Russell, samen met de legendarische acteur Robert De Niro en Margot Robbie.

Taylor-Joy zal ook de hoofdrol spelen in The Northman, een thrillerfilm samen met twee andere projecten in 2023, waaronder Furiosa. Onlangs werd aangekondigd dat ze was gecast in een culinaire donkere thriller met de titel The Menu, naast Harry Potter-alumin Ralph Fiennes.

Aanbevolen: