Sommige fans van R. Kelly vergeleken hem met Hugh Hefner

Inhoudsopgave:

Sommige fans van R. Kelly vergeleken hem met Hugh Hefner
Sommige fans van R. Kelly vergeleken hem met Hugh Hefner
Anonim

De meeste mensen zijn het erover eens dat R. Kelly slechte dingen heeft gedaan. Er is ook het feit dat een rechtbank hem schuldig heeft bevonden aan behoorlijk afschuwelijke dingen om het feit te versterken dat hij, om het duidelijk te zeggen, geen aardige vent is.

Toch zijn er mensen die hem blijven verdedigen. Zijn muziekverkopen zijn omhooggeschoten sinds hij schuldig werd bevonden, en zijn advocaten probeerden hem zelfs te vergelijken met Martin Luther King Jr.

Helaas zijn mensen die het gedrag van R. Kelly verdedigen niets nieuws. Er zijn zelfs nogal wat fans die het erover eens lijken te zijn dat R. Kelly meer een Hugh Hefner-type is dan een roofdier.

Fans zeggen dat de slachtoffers van R. Kelly grotendeels meerderjarig waren

Het knelpunt voor de verdediging van R. Kelly door sommige fans? Het feit dat "98% van de slachtoffers die in de documentaireserie Surviving R. Kelly worden besproken, meerderjarig waren."

Een bijzonder onvermurwbare fan dacht dat R. Kelly een slechte rap kreeg omdat hij simpelweg krachtig, rijk en aantrekkelijk was voor 'aspirant-zangers'.

Bovendien, beweerde de fan, dachten die "aspirant-zangers" waarschijnlijk dat ze een "been omhoog" in de industrie zouden krijgen nadat ze betrokken raakten bij Kelly.

De fan stemt ermee in dat Kelly's acties met minderjarige mensen "onvergeeflijk waren en onderworpen zouden moeten worden aan nauwkeurig onderzoek". maar verdedigt hem grotendeels als een Hugh Hefner in plaats van een echt roofdier.

Sommige fans zeggen dat R. Kelly een 'Black Hugh Hefner' is

Het verhaal van de fan, gepost in de toepasselijke titel subreddit r/unpopularopinion, vergeleek hem om een paar redenen met Hefner.

Hoewel de oorspronkelijke mening drie jaar geleden werd gedeeld -- voordat R. Kelly schuldig werd verklaard -- is het belangrijkste argument dat R. Kelly roem, macht en geld had, en dat de enige mensen die over hem klaagden waren degenen met "vendetta's."

In wezen beweerde de fan dat R. Kelly's voormalige partners en voormalige werknemers erop uit waren om hem te pakken te krijgen omdat ze niet tevreden waren met wat ze uit hun respectievelijke afspraken met hem hadden gehaald.

Maar die fan, wiens post voor ongeveer 59 procent "upvoted" was, suggereerde dat Kelly echt een Hugh Hefner van zijn branche was. Hij had "massale suikeroomovereenkomsten" met een lange lijst vrouwen, stellen ze voor, en hoewel het "bizar" is, was de fan het er niet mee eens dat Kelly een sekte had of iemand pijn deed.

Er is echter enige verlossing in de thread van die specifieke fan; de meest gestemde reactie wees erop dat minderjarige mensen nergens mee kunnen instemmen. Het benadrukte ook het verzorgingsgedrag dat ongetwijfeld betrokken was bij R. Kelly's "huwelijk" met Aaliyah, evenals andere negatieve acties tegen verschillende vrouwen.

Hoewel Kelly duidelijk nog steeds supporters heeft, verwijderde de oorspronkelijke fan die zoveel steun vergaarde voor hun "impopulaire" mening later hun Reddit-account. Dus misschien leerden ze, nadat Kelly's proces begon, dat ze toch ongelijk hadden.

Aanbevolen: