Wat is het vermogen van Jenna Fischer nu vergeleken met seizoen één van 'The Office'?

Inhoudsopgave:

Wat is het vermogen van Jenna Fischer nu vergeleken met seizoen één van 'The Office'?
Wat is het vermogen van Jenna Fischer nu vergeleken met seizoen één van 'The Office'?
Anonim

The Office is de grootste en meest populaire show van zijn tijd, en dankzij de hilarische schrijfstijl en perfecte casting heeft de serie de televisiewereld stormenderhand veroverd en een erfenis gecementeerd die maar weinigen zullen evenaren. Het is niet ieders favoriet, maar de serie heeft nog steeds legio fans.

Na een bescheiden start bracht Jenna Fischer haar carrière naar een nieuw niveau toen ze als Pam Beesly in de show werd gecast, en haar vermogen nam in de loop van de tijd dramatisch toe. Tegenwoordig host ze een Office-podcast, waar fans elke week van kunnen genieten, en ze leeft comfortabel met wat ze financieel heeft bereikt.

Laten we eens kijken hoe het vermogen van Jenna Fischer veranderde na de hoofdrol in The Office.

Ze was financieel veel minder waard in 2005

Jenna Fischer-kantoor
Jenna Fischer-kantoor

Terug voordat ze de rol van Pam op The Office kreeg en onderdeel werd van de televisiegeschiedenis, was Jenna Fischer een actrice die nog steeds op zoek was naar haar grote doorbraak. Tijdens haar jaren in Hollywood voorafgaand aan The Office, kreeg ze rollen in film en op televisie, maar er was niets dat het spel voor haar veranderde.

In film kreeg Fischer rollen in projecten die teruggaan tot 1998. Veel van haar pre-Office filmrollen waren klein van aard, en in hetzelfde jaar dat de serie debuteerde, had ze een niet-gecrediteerde rol in The 40- jarige maagd. Nogmaals, niets dat haar tot een ster maakte, maar het was nog steeds wat acteerervaring.

Op het kleine scherm had ze meer geluk. Fischer wist eenmalige rollen te vinden in shows als Spin City, What I Like About You en Cold Case. In hetzelfde jaar dat The Office debuteerde, verscheen ze in een aflevering van That '70s Show, wat betekent dat haar acteercampagne in 2005 behoorlijk indrukwekkend was.

Hoewel er geen officiële cijfers zijn, is het moeilijk voor te stellen dat Fischer een enorm salaris verdiende voor haar rollen in de aanloop naar The Office. Het is gemakkelijk om te speculeren dat haar vermogen aanzienlijk lager zou zijn geweest dan het nu is. De dingen zouden echter drastisch veranderen zodra ze Pam Beesly begon te spelen.

‘Het kantoor’ wordt een klassieker

Jenna Fischer-kantoor
Jenna Fischer-kantoor

De rol van Pam bemachtigen was een enorme zegen voor Fischer, aangezien The Office na zijn debuut overal een huis in de woonkamer kon vinden. Naarmate de tijd verstreek, werd de serie het grootste ding op televisie, en het succes van de show en de kansen die het voor Fischer opende, hielpen allemaal haar vermogen op te drijven.

Van 2005 tot 2013 verscheen Fischer in meer dan 180 afleveringen van de show, en ze werd een favoriet bij fans naarmate de serie vorderde. De relatie van haar personage met Jim Halpert is een van de beroemdste in de televisiegeschiedenis, wat een andere manier was waarop ze haar nalatenschap op het kleine scherm verstevigde.

Volgens CheatSheet verdiende Fischer aanvankelijk ongeveer $ 20.000 per aflevering voor de show, maar dit aantal zou uiteindelijk op een gegeven moment de $ 100.000 bereiken. Het had nog steeds kunnen stijgen naarmate de serie vorderde, maar er is geen bevestiging over dat aantal. Desalniettemin waren deze controles verre van wat ze maakte toen ze on-off optredens maakte in andere shows.

Bovenop The Office kreeg Fischer veel werk in andere projecten. Ze verscheen in films als Blades of Glory, Walk Hard en Hall Pass terwijl ze nog in de show was, wat betekent dat ze links en rechts aan het verzilveren was.

Ze is nu $14 miljoen waard

Volgens Celebrity Net Worth is Jenna Fischer momenteel $ 14 miljoen waard, wat een uitzonderlijk hoog aantal is. Haar indrukwekkende acteercarrière heeft haar gevormd voor het leven, en hoewel ze nog steeds rollen in projecten vervult, heeft ze er ook voor gezorgd dat ze zich heeft uitgebreid en andere wegen naar succes heeft gevonden.

Haar podcast, Office Ladies, is een hit sinds het debuut, en succesvolle podcasts zijn meestal behoorlijk lucratief. Gezien de hondsdolheid van het fandom van de show, kunnen we ons alleen maar voorstellen hoeveel mensen wekelijks afstemmen. Zolang de podcast loopt, zullen Office-fans altijd een unieke connectie met de show hebben dankzij de pratende winkel van Fischer en Angela Kinsey.

Zoals het er nu uitziet, heeft Fischer geen grote projecten op stapel staan. Ze schitterde onlangs in Samen Opsplitsen, dat twee seizoenen duurde. Zodra ze een nieuwe serie binnenha alt, zullen Office-fans ervoor zorgen dat ze afstemmen en een van hun favorieten opnieuw in actie zien.

Het was een geweldige reis voor Jenna Fischer in Hollywood, en de manier waarop ze haar vermogen heeft vergroot is echt indrukwekkend.

Aanbevolen: