Pete Davidson's nettowaarde vergeleken met andere 'SNL'-sterren toen ze van zijn leeftijd waren

Inhoudsopgave:

Pete Davidson's nettowaarde vergeleken met andere 'SNL'-sterren toen ze van zijn leeftijd waren
Pete Davidson's nettowaarde vergeleken met andere 'SNL'-sterren toen ze van zijn leeftijd waren
Anonim

Pete Davidson is sinds 2014 een van de belangrijkste SNL-castleden en heeft zichzelf stevig gevestigd als een van de beste- bekende persoonlijkheden in zijn show. De show was Davidson's eerste grote doorbraak als acteur en performer, na stints in verschillende films en tv-shows die hem in staat stelden te pronken met zijn komische talenten. In 2019 werd Davidson door critici beschreven als de doorbraak van de show, en de meest memorabele ster, die een unieke energie in zijn uitvoeringen had gebracht door gebruik te maken van zijn persoonlijke strijd om humor. De 27-jarige acteur en komiek is de allereerste repertoirespeler van de show die in de jaren '90 is geboren, en ondanks zijn jonge leeftijd kost hij maar liefst $ 15.000 per aflevering, of $ 315.000 per jaar, en heeft een netto waarde geschat op ongeveer $ 6 miljoen. Niet slecht.

Vergeleken met andere grote netwerkshows, ontvangen de castleden van Saturday Night Live relatief weinig geld voor hun uitvoeringswerk. Desondanks kunnen ervaren castleden veel hogere salarissen verdienen dan nieuwkomers, en eerdere acteurs in de show hebben enorme fortuinen opgebouwd - met Tina Fey ter waarde van naar schatting $ 75 miljoen en Mike Myers een ongelooflijke $175 miljoen. Pete is nu een van de bestverdieners van NBC's Saturday Night Live, maar hoe gaat het financieel met hem in vergelijking met andere castleden van zijn leeftijd?

7 Kenan Thompson

Toen hij voor het eerst meedeed aan de show, verdiende Kenan Thompson, 43, een schamele $ 7000 per aflevering. Sindsdien is hij echter een van de best verdienende en meest geliefde castleden van de show geworden en heeft hij zijn oorspronkelijke vergoeding meer dan verviervoudigd tot een coole $ 25.000. Ondanks acteeroptredens sinds hij een tiener was, pas toen hij deelnam aan de hit-schetsshow, begon Kenans fortuin snel te groeien, want zijn banksaldo was aanzienlijk minder dan dat van Pete toen hij halverwege de twintig was. Zijn huidige vermogen, ondersteund door andere ondernemingen, waaronder zijn eigen NBC-sitcom Kenan, die dit jaar in première ging, wordt geschat op een torenhoge $ 13 miljoen.

6 Kate McKinnon

Afbeelding
Afbeelding

De hypergetalenteerde Kate McKinnon, 37, is een ander vast lid van de cast, die al meer dan 8 jaar in de show zit. Ze staat bekend om haar hilarische impressies van bekende figuren als Ellen Degeneres en Hilary Clinton, en haar bijzondere talent voor accenten. Haar vermogen wordt geschat aan de hogere kant, tussen $ 9-10 miljoen. Kate verdient een hoger bedrag van $ 25.000 per aflevering. Met 10 jaar Pete's oudste was Kate's vermogen ongeveer in lijn met haar jongere castlid toen ze zijn leeftijd had.

5 Cecily Strong

Cecily Strong's tijd die ze aan de show besteedde, heeft haar een vergelijkbaar hoog loonpakket van $ 25.000 per aflevering opgeleverd. De 37-jarige trad in 2012 toe tot Saturday Night Live en staat bekend om het vernietigende politieke commentaar in haar optredens. Cecily heeft een middelmatig vermogen voor castleden in de show van ongeveer $ 4 miljoen. Haar vermogen op 27 was aanzienlijk minder dan dat van Pete Davidson.

4 Leslie Jones

Leslie Jones, 54, kwam oorspronkelijk bij de show als schrijver en werd uiteindelijk een leidend lid van de cast. Haar vermogen wordt geschat op ongeveer $ 5 miljoen. Aangezien Leslie veel later in het leven dan Pete de grote tijd als artiest bereikte, is een directe vergelijking niet echt eerlijk om te maken. Toen ze echter voor het eerst deelnam aan de show, verdiende ze, net als Pete, de $ 7.000 per aflevering die standaard is voor nieuwe castleden.

3 Aidy Bryant

Fansfavoriet Aidy Bryant, 34, kwam in 2012 bij SNL en heeft in die tijd een fortuin opgebouwd van tussen de $ 4 en 5 miljoen. Aidy's optredens hebben haar geliefd gemaakt bij fans van de show, en ze staat bekend om haar bestudeerde en hilarische optredens. Ze ontvangt een coole $ 25.000 per aflevering. Haar vermogen toen ze Pete's leeftijd had, was waarschijnlijk in lijn met of iets lager dan dat van haar collega-castmate.

2 Heidi Gardner

Newbie Heidi, 38, is pas sinds 2017 in de show verschenen, maar heeft in die tijd een vuist gemaakt en is een van de bekendste komieken van de show geworden. Het huidige vermogen van Gardner wordt aan de onderkant van de SNL-schaal geschat op slechts $ 1 miljoen, maar na verloop van tijd zal ze waarschijnlijk een nog grotere stapel vergaren. Leden van de cast van de show verzamelen snel hun rijkdom door niet alleen genereuze prestatievergoedingen, maar ook ander extern werk met adverteerders en het werken in het spreekcircuit na het eten. Haar vermogen van 27 was ver onder dat van Pete Davidson.

1 Colin Jost

Colin Jost SNL
Colin Jost SNL

Comedian Colin Jost, die getrouwd is met Scarlett Johansson, heeft een geschat vermogen van ongeveer $ 8 miljoen. Het ervaren castlid, 39, werkt sinds 2005 aan SNL als schrijver en werd in 2014 een van de ensemble-artiesten, waarbij hij regelmatig de rol van nieuwsanker speelde. Jost ontvangt de hogere vergoeding van $ 25.000 per aflevering. Ondanks dat hij begon te schrijven voor SNL toen hij nog maar twintig jaar oud was, had Jost Pete Davidsons vermogen van $ 6 miljoen niet overtroffen tegen de tijd dat hij zevenentwintig had bereikt.

Aanbevolen: