Heeft Isabella Jane Cruise een relatie met haar adoptiemoeder Nicole Kidman?

Inhoudsopgave:

Heeft Isabella Jane Cruise een relatie met haar adoptiemoeder Nicole Kidman?
Heeft Isabella Jane Cruise een relatie met haar adoptiemoeder Nicole Kidman?
Anonim

Het is nu 20 jaar geleden dat Nicole Kidman en Tom Cruise gescheiden waren. En sindsdien zijn beide ex-echtgenoten hertrouwd. Tom had zijn dochter Suri met Katie Holmes, en Nicole Kidman trouwde met Keith Urban en verwelkomde nog twee dochters.

Maar lang voordat Suri een begrip werd, kregen Tom en Nicole hun eerste twee kinderen samen: Isabella Jane Cruise en Connor Antony Cruise. Omdat de twee kinderen geadopteerd waren, werd er veel gespeculeerd over het gezin tijdens het huwelijk van Tom en Nicole, en ook daarna.

En aangezien beide helften van het voormalige stel al lang verder zijn gegaan, vragen fans zich af wat er van hun eerste twee kinderen is geworden, en of Nicole's oudste dochter in het bijzonder een relatie heeft met haar moeder.

Wie is Isabella Jane Cruise?

Isabella Jane Cruise werd geboren in 1992 en geadopteerd door Tom Cruise en Nicole Kidman, en een groot deel van haar vroege leven werd geheim gehouden. Vandaag is Isabella 28 jaar oud en leidt ze haar eigen leven.

Maar zoals gebruikelijk is bij het bespreken van Tom en Nicole, moet het gespreksonderwerp zich richten op de religieuze overtuigingen van de voormalige familie: Scientology. Wat fans van de beroemde familie ook van de religie denken, het is duidelijk dat Scientology een grote rol speelde in het voormalige huwelijk van het beroemde paar en in het leven van hun kinderen (net als bij elke religie).

Terwijl Nicole Scientology schijnbaar in de steek liet toen ze van Tom scheidde, is Isabella bij de kerk gebleven en heeft ze zelfs in het openbaar geschreven over haar getuigenis met de negatief befaamde religie.

Naast haar religie is Isabella geïnteresseerd in kunst en mode (ze creëerde haar eigen kledinglijn genaamd Bella Kidman Cruise). Ze is zelfs, naar verluidt, getrouwd!

Maar heeft ze een hechte band met haar adoptiemoeder, of heeft iets een wig tussen hen gedreven?

Is Nicole Kidman dicht bij haar kinderen?

Een van de redenen waarom Scientology altijd naar voren komt als het over Nicole Kidman gaat, is dat de algemene perceptie is dat ze de kerk verliet toen ze van Tom scheidde, in wezen 'ontsnappend' aan beide.

Tegelijkertijd specificeerde de voogdijregeling dat de kinderen bij Tom Cruise bleven, wat ze blijkbaar hadden gekozen, terwijl Nicole Keith Urban ontmoette en later trouwde.

Dus veel toeschouwers speculeren dat Nicole ook een breuk heeft veroorzaakt tussen haarzelf en haar twee oudste kinderen toen ze Tom en Scientology achterliet. Per slot van rekening lijkt Bella Kidman Cruise toegewijd aan haar religie, dus als haar moeder er fel tegen is, kan dat dan voor onrust zorgen in de moeder-dochterrelatie?

Er is ook het feit dat sinds Isabella en Connor zijn geadopteerd, veel fans denken dat hun relatie met Nicole niet dezelfde is als die van een biologische moeder.

Hoewel dat een oneerlijke veronderstelling is om te maken, wordt het toch gemaakt, met veel fans die zich afvragen of Nicole nooit echt een band heeft gehad met haar twee oudere kinderen.

Toch lijkt de kwestie van de gebroken religieuze overtuigingen van het gezin het meest aangewezen probleem te zijn, vooral na een interview dat Nicole gaf waarin ze sprak over haar twee oudste kinderen, met wie ze niet is gezien in openbaar sinds 2007.

Fans geloven dat Nicole 'losgekoppeld' is van haar dochter Bella

Fans lijken grotendeels te geloven dat Nicole Kidman aanzienlijk is losgekoppeld van zowel Bella als Connor. Over het algemeen beweren de meeste bronnen dat Tom de kerk en zijn kinderen tegen Nicole heeft opgezet, en dat dat de reden is waarom hun relatie tegenwoordig naar verluidt in puin ligt.

Het punt is dat er geen hard bewijs is voor deze speculatie; het blijft speculatie zolang Nicole noch Tom erover praten. En geen van beiden zal waarschijnlijk hun persoonlijke zaken aan het publiek bekendmaken.

Terwijl fans door de jaren heen bleven speculeren, gaf Nicole hier en daar een interview terwijl ze aan films werkte. In een interview zei Nicole blijkbaar dat ze haar man Keith helemaal niet sms'te en dat ze niet van e-mail houdt.

Maar in de volgende adem legde Nicole uit: "Ik heb vier kinderen, dus het is erg belangrijk om contact met hen te houden." Dat, zeggen fans, is een heel vage opmerking om te maken net nadat ze heeft gezegd dat ze niet van technologie houdt en dat ze er de voorkeur aan geeft om de communicatie met haar man op zijn minst 'intiem en persoonlijk' te houden.

Fans vatten Kidmans 'indrukwekkende juridische formulering' op meer dan het eerste gezicht op, ervan uitgaande dat haar verklaring specifiek was vermeld om een bericht naar haar twee volwassen kinderen te sturen.

Kortom, tegenstanders van Scientology beweren dat andersdenkenden "losgekoppeld" zijn van alle dierbaren die nog steeds bij de kerk betrokken zijn, omdat ze worden gezien als schadelijk voor het leven van de gelovigen.

Maar fans stemmen ermee in, misschien is Nicole gewoon niet het type om te zeggen: "Ja, ik sms elke dag met mijn kinderen omdat ze net als alle normale volwassen kinderen zijn en hun mama niet meer willen bellen."

Aanbevolen: