Wat doen Tom Cruise en de dochter van Nicole Kidman, Isabella Jane, nu?

Inhoudsopgave:

Wat doen Tom Cruise en de dochter van Nicole Kidman, Isabella Jane, nu?
Wat doen Tom Cruise en de dochter van Nicole Kidman, Isabella Jane, nu?
Anonim

Van buitenaf gezien lijkt het alsof het kind van een rijk en beroemd persoon ongelooflijk lief zou zijn. Per slot van rekening brengen veel mensen hun leven door met knabbelen om beroemdheden te ontmoeten, maar de kinderen van de sterren zullen waarschijnlijk veel tijd doorbrengen met hun ouders en hun beroemde vrienden. Wat nog belangrijker is, de meeste kinderen die sterren als ouders hebben, hoeven zich nooit zorgen te maken over dingen zoals waar ze hun volgende ma altijd zullen vinden.

Natuurlijk zijn de dingen niet altijd zoals ze lijken. Als de meeste mensen bijvoorbeeld hun hele leven in de schijnwerpers zouden staan vanwege hun ouders, zou het ongelooflijk moeilijk zijn om de fouten te maken die mensen helpen groeien en volwassen worden. Met dat in gedachten is het logisch dat sommige beroemdheden de voorbedachte rade hebben om hun best te doen om de privacy van hun kinderen intact te houden.

Als het gaat om Tom Cruise's kinderen, hebben sommigen van hen de nieuwsgierige blik van het publiek niet kunnen ontwijken, hoe hard ze ook proberen. Het meest opvallende is dat Cruise's dochter Suri haar hele leven omringd is door de paparazzi en dat ze de neiging hebben om zich veel zorgen te maken over Suri's relatie met haar vader. Verrassend genoeg heeft Cruise's andere dochter, Isabella Jane, soortgelijke controle grotendeels kunnen vermijden. Dat wil echter niet zeggen dat er niets bekend is over Isabelle, aangezien er een aantal interessante weetjes over haar leven naar buiten zijn gekomen.

Bijgewerkt op 26 oktober 2021, door Michael Chaar: In 1992 verwelkomden Nicole Kidman en Tom Cruise hun dochter Isabella. Hoewel dit een moment was om te vieren, is daar zeker geen reden meer voor. Fans zijn bedroefd om te horen dat Nicole Kidman haar dochter, Bella, niet ziet, gezien haar banden met Scientology. Bella is een actief lid van de organisatie en beweert een auditor te zijn. De 29-jarige heeft zich uitgesproken over haar religie en beweert dat het haar leven heeft veranderd. Bella is ook een artiest die haar werk laat zien op haar Instagram-pagina, waar ze ook haar kledinglijn, Bella Kidman Cruise, presenteerde. Gezien Bella's betrokkenheid bij de organisatie, wordt aangenomen dat ze Nicole Kidman in jaren niet heeft gezien, en het is haar ook niet toegestaan om met haar om te gaan.

The Power Couple

In de afgelopen decennia zijn er verschillende machtsparen van beroemdheden op de voorgrond gekomen. Hoewel er in het verleden zoveel beroemde koppels bekend zijn geworden, is het vrij gemakkelijk om te beweren dat Tom Cruise en Nicole Kidman met kop en schouders boven de rest uitstaken. Beide acteurs waren tenslotte enorme filmsterren gedurende hun tijd samen. Bovendien waren Kidman en Cruise elke keer dat ze samen op evenementen verschenen, zo fotogeniek dat het leek alsof elke aanwezige fotograaf zich op hen concentreerde.

Als de meeste mensen tegenwoordig aan Tom Cruise en Nicole Kidman denken, concentreren ze zich op alle berichtgeving over hun huwelijk en eventuele echtscheiding. Als het echter om Isabella Jane Cruise gaat, beschouwt ze het voormalige machtspaar gewoon als haar ouders.

Isabella's overtuigingen

Midden 2019 deed Isabella Cruise iets dat de meeste waarnemers verraste, ze schreef een getuigenis waarin ze Scientology loofde. Hoewel Isabella's getuigenis te lang is om hier in zijn geheel samen te vatten, is het interessant om enkele van de meer opmerkelijke dingen te lezen die ze over dit onderwerp heeft geschreven.

Terwijl ze schreef over hoe uitdagend haar ervaring met Scientology was, moedigde Isabella anderen aan om op koers te blijven. “We moeten dit allemaal doen. Het is hard werk. Het kost veel moeite. Het is een paar keer instorten en naar de badkamer rennen om een mini-aflevering te hebben, maar het is alles waard, want je komt er wel doorheen.”

Vanaf daar bedankte Isabella haar vader, haar tante en David Miscavige voor al hun steun. “Ik zou zijn verdronken in mijn eigen problemen als je er niet was geweest om me te steunen of me door de voorrondes te helpen. Er was een hele familie en een organisatie voor nodig om me hier te krijgen.”

In het verleden heeft Isabella's moeder Nicole Kidman ervoor gekozen om het verlangen van haar dochter naar privacy in het algemeen te respecteren. Toen hem echter werd gevraagd naar de Scientology-overtuigingen van Isabella en haar broer Connor, heeft Kidman duidelijk gemaakt dat ze hen steunt. "Ze zijn volwassenen. Ze zijn in staat om hun eigen beslissingen te nemen. Ze hebben keuzes gemaakt om scientoloog te worden en als moeder is het mijn taak om van ze te houden."

Artistieke inspanningen en persoonlijk leven

Hoewel veel mensen aan Isabella Cruise alleen denken in relatie tot haar ouders, is ze een volwassene die bijna 30 jaar oud is. Als gevolg hiervan zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat ze een eigen leven heeft gecreëerd dat niet wordt bepaald door haar familierelaties.

Tegenwoordig besteedt Isabella Cruise een groot deel van haar tijd aan het artistiek uiten van zichzelf. Zo lanceerde Isabella in 2018 een kledinglijn genaamd BKC (Bella Kidman Cruise). Bovendien kan iedereen die een voorbeeld van Isabella's werk wil zien haar volgen op Instagram, waar ze langs gaat via @bellakidmancruise. Sinds ze lid is geworden van die sociale-mediasite, zijn de overgrote meerderheid van Isabella's uploads afbeeldingen van haar kunst.

In termen van het persoonlijke leven van Isabella Cruise is er heel weinig bekend over de mensen met wie ze omgaat buiten haar familie. Dat gezegd hebbende, oogstte ze in 2015 de krantenkoppen toen ze trouwde met een man genaamd Max Parker. Op het moment van schrijven is er geen reden om aan te nemen dat Max en Isabella hun eigen weg zijn gegaan.

Hoewel Bella niet veel evenementen bijwoont, werd ze voor het eerst sinds lange tijd gespot op niemand minder dan de kunsttentoonstelling van Courtney Love in Londen, Engeland. Aangezien ze een bijdragende artiest is aan het evenement, is het geen verrassing dat ze een verschijning maakte, zeker een zeldzame, maar toch een verschijning!

Aanbevolen: