Heeft Emily Ratajkowski een goede relatie met haar familie?

Inhoudsopgave:

Heeft Emily Ratajkowski een goede relatie met haar familie?
Heeft Emily Ratajkowski een goede relatie met haar familie?
Anonim

Emily Ratajkowski heeft haar leven in de schijnwerpers geleefd sinds haar carrière voor het eerst van start ging in 2012. Ze werd voor het eerst beroemd dankzij haar optreden in Robin Thicke's videoclip voor "Blurred Lines", maar sindsdien is ze veel meer dan alleen 'het meisje uit die video'. In de jaren sinds ze beroemd werd, is ze een wereldberoemd model, een succesvolle acteur en een moeder geworden. Dit najaar kan ze een nieuwe functietitel aan haar cv toevoegen: gepubliceerde auteur.

Tijdens de quarantaine van 2020 werd gemeld dat Ratajkowski aan een boek met essays over haar leven werkte, en dat boek - getiteld Mijn lichaam - kwam dit najaar eindelijk uit. Ze staat al lang bekend als een fervent lezer, dus het is niet helemaal verwonderlijk dat ze besloot een poging te wagen om een boek te schrijven. Dat gezegd hebbende, er zijn niet veel beroemde modellen die ook getalenteerde schrijvers zijn, dus dit boek is het onderwerp geweest van heel wat pers sinds de release. De media hebben zich met name gericht op de verschillende verhalen in het boek over haar jeugd, waardoor fans zich afvragen hoe goed Emily Ratajkowski echt kan opschieten met haar familie. Dit is wat we weten over haar relatie met haar moeder, haar vader, haar man en zelfs haar nieuwe baby.

7 Ze is enig kind

Emily Ratajkowski werd in 1991 geboren uit ouders John David Ratajkowski en Kathleen Anne Balgley. Ze heeft geen broers of zussen. Helaas was de onverdeelde aandacht van haar ouders niet altijd een goede zaak voor Ratajkowski die opgroeide. Volgens haar nieuwe boek hadden de ouders van Ratajkowski een moeilijk huwelijk en hadden ze vaak ruzie met elkaar. Erger nog, ze hadden de jonge Emily vaak bij hun gevechten betrokken, en ze zegt dat ze vaak het gevoel had dat zij verantwoordelijk was om hen bij elkaar te houden.

6 Haar ouders vertrouwden op haar na hun ruzies

In Mijn lichaam beschrijft Ratajkowski dat nadat haar ouders ruzie zouden hebben gehad, een van hen altijd naar haar toe zou komen om erover te praten, ofwel om 'hun zaak te bepleiten of hun grieven te uiten'. Ze zegt dat ze altijd goed kon luisteren, maar dat ze achteraf altijd een ongemakkelijk gevoel kreeg bij deze gesprekken.

5 Haar moeder gaf haar een gecompliceerde relatie met schoonheid

Emily Ratajkowski begon professioneel modellenwerk te doen in haar tienerjaren, dus haar uiterlijk is duidelijk altijd belangrijk voor haar geweest. Ze heeft echter ook het gevoel dat ze een zeer gecompliceerde relatie heeft met haar eigen uiterlijk, wat volkomen begrijpelijk is voor iemand die al van jongs af aan geseksualiseerd is door de media.

Toen Ratajkowski voor het eerst begon met modellenwerk, plaatste haar trotse moeder "een sexy foto van Ratajkowski op het aanrecht", waardoor Ratajkowski zich ongemakkelijk en beschaamd voelde. Dat verhaal is tekenend voor hoe haar moeder altijd te veel nadruk legt op Emily's uiterlijk en te weinig op haar andere kwaliteiten.

4 Haar vader gaf ook veel om haar uiterlijk

Terwijl ze zich op haar moeder concentreert als het gaat om het onderwerp schoonheid, gelooft Emily Ratajkowski dat haar vader ook heeft bijgedragen aan haar vreemde relatie met uiterlijkheden. Ze schreef in haar boek dat "het voor hen allebei belangrijk leek… dat hun dochter als mooi werd gezien." In hetzelfde boek vertelt ze ook een verhaal over de tijd dat "haar vader, een tekenleraar op de middelbare school, met trots haar modelleerkaart, waarop haar hoofdfoto's en afmetingen stonden, in zijn klaslokaal had getoond."

3 Ze trouwde na slechts een paar weken met haar man Sebastian Bear-McClard

Vanuit het perspectief van een buitenstaander lijkt het erop dat Emily Ratajkowski een sterke en gezonde relatie heeft met haar man Sebastian Bear-McClard. Hoewel sommigen misschien zeggen dat hun beslissing om na slechts een paar weken daten in een gerechtsgebouw te trouwen, overhaast was, heeft het paar duidelijk bewezen dat hun twijfelaars ongelijk hadden. Niet alleen zijn ze tot op de dag van vandaag nog steeds gelukkig getrouwd, maar twee jaar na hun huwelijk verwelkomden ze samen een kind.

2 Ze heeft haar ouders niet verteld dat ze ging trouwen

Haar huwelijk was een minimale en spontane aangelegenheid, dus we moeten niet te veel lezen over het feit dat Ratajkowski haar ouders er pas over vertelde nadat de ceremonie voorbij was. Ze deed tenslotte meteen daarna FaceTime met hen om het goede nieuws te delen. In een interview met Vanity Fair vertelde ze het verhaal van hoe ze haar ouders eindelijk vertelde: "Ik moest FaceTimen met mijn ouders en tegen die tijd had ik verschillende glazen champagne. Ik had zoiets van: 'Hier gaan we!'"

1 Ze schaamt zich voor haar moeder op internet

Hoewel Emily Ratajkowski's zoon Sylvester Apollo Bear nog erg jong is, lijkt het alsof het model een uitstekende relatie heeft met haar kind. In alle opzichten is ze een liefhebbende en hardwerkende moeder voor de kleine Sylvester. Dat gezegd hebbende, heeft ze behoorlijk wat kritiek gekregen van degenen die problemen hebben met haar moederschapsvaardigheden. Bij één gelegenheid riepen verschillende fans haar uit voor de onveilige manier waarop ze haar baby leek vast te houden in een Instagram-bericht. Een andere keer werd ze geroepen door Robin Thicke's verloofde April Love Geary omdat ze terugkwam op enkele opmerkingen die ze maakte over de genderidentiteit van haar zoon.

Aanbevolen: