Melania Trump 'zou kunnen scheiden' als haar man tweede presidentschap zoekt

Melania Trump 'zou kunnen scheiden' als haar man tweede presidentschap zoekt
Melania Trump 'zou kunnen scheiden' als haar man tweede presidentschap zoekt
Anonim

Het huwelijk van voormalig First Lady Melania Trump met president Donald Trump staat onder nieuwe druk, volgens een nauwe interne bron. Het in Slovenië geboren model is naar verluidt "niet enthousiast" om terug te keren naar het Witte Huis, te midden van speculaties dat haar man een nieuwe functie zal zoeken.

De 51-jarige heeft naar verluidt haar vrienden verteld dat ze geen interesse heeft om terug te keren naar het Witte Huis en "weer de first lady te zijn", meldde CNN.

Sinds de weigering van de Republikeinse leider om zijn nederlaag in de peilingen van de Democratische leider Joe Biden in 2020 te accepteren, heeft mevrouw Trump zich onopvallend gehouden. Ze werd voor het laatst gezien in juli met haar zoon, toen ze de Trump-toren in New York City verliet.

"Weer de first lady zijn is niet wat ze wil. Voor haar was het een hoofdstuk en het is voorbij", vertelde een persoon die dicht bij haar stond tijdens de ambtstermijn van het Witte Huis aan CNN.

Ondanks dat hij geen formele aankondiging heeft gedaan, heeft Trump de geruchtenmolen laten gissen over zijn mogelijke presidentsverkiezingen in 2024.

Afbeelding
Afbeelding

Volgens de FEC-aanvraag heeft de fondsenwervingscommissie "Save America" van Trump meer dan $ 700.000 uitgegeven aan evenementen in de eerste helft van 2021.

De voormalige perssecretaris van de voormalige president, Sean Spicer, heeft vorige maand bevestigd dat Trump zich opnieuw kandidaat zou stellen voor het presidentschap.

"Hij is binnen", zei de heer Spicer en voegde eraan toe: "een paar maanden geleden wist ik het niet zeker. Nu moet er iets zijn dat hem buiten houdt."

Mevrouw Trump heeft tot dusver echter interviews of bijeenkomsten over de kandidaatstelling van haar man voor het presidentschap vermeden.

"Je zult haar niet zien bij bijeenkomsten of campagne-evenementen, zelfs als hij 'officieel' zegt dat hij weer meedoet, "vertelde een andere bron aan CNN.

Afbeelding
Afbeelding

“In plaats daarvan wordt het Lara, de vrouw van de zoon van de heer Trump, Eric of Kimberly Guilfoyle, de vriendin van de oudste zoon van Trump, Don. Ze hebben dezelfde drang die meneer Trump heeft om weg te rennen, Melania absoluut niet, voegde de persoon eraan toe.

Het zorgde ervoor dat veel gebruikers van sociale media de Trump's trollden - zelfs speculerend dat Melania hem zou kunnen verlaten.

Afbeelding
Afbeelding

"Ze wilde niet de EERSTE KEER First Lady zijn. Hij rent weg, ik garandeer je dat ze het geld zal nemen en vluchten", schreef iemand online.

"Ze was nooit First Lady. Ik dacht echt dat Trump alleen was en ze bleef in New York", voegde een tweede eraan toe.

"Ze was ellendig. Iedereen kon dat zien. Vooral voor de laatste wandeling. Homegirl was klaar, " merkte een derde op.

Aanbevolen: