De waarheid achter 'The Simpsons' die het presidentschap van Donald Trump voorspelt

Inhoudsopgave:

De waarheid achter 'The Simpsons' die het presidentschap van Donald Trump voorspelt
De waarheid achter 'The Simpsons' die het presidentschap van Donald Trump voorspelt
Anonim

Vreemd genoeg is Donald Trump niet de grootste fan van Hollywood en stelt hij dat het een plek is vol vooringenomenheid. Maar gezien het bewijs uit het verleden, probeert de voormalige president altijd zichzelf in films en tv-shows te krijgen, waaronder 'Home Alone 2'. In feite stemde Trump ermee in dat de film in zijn hotel zou worden opgenomen, zij het op voorwaarde dat hij in de film zou zijn voor een scène. De scène zelf was bijna uitgesneden, ware het niet dat het publiek positief reageerde. Bij de recente vertoningen van de film werd de rol van Trump natuurlijk volledig geschrapt.

Wat zijn cameo op 'The Simpsons' betreft, hij was niet de stem achter zijn personage, die eer gaat naar Dan Castellaneta. Hoewel een paar jaar geleden werd onthuld dat Trump zelf contact had opgenomen met de show, in een poging een rol te krijgen. Al Jean, onthulde deze informatie tijdens een Comic-Con Q&A in 2017 toen hem werd gevraagd of ze ooit beroemdheden hadden afgewezen… het bleek dat Trump op de lijst stond.

The Simpsons hebben een talent voor het voorspellen van de toekomst. Deze aflevering vond meer dan twee decennia geleden plaats, midden maart 2000. Wie had dat gedacht, maar ze hadden het presidentschap van Trump correct! Dus wat was het motief achter de aflevering van Trump als president? Dan Greaney onthulde alles met de Hollywood Reporter.

‘Bart naar de toekomst’

De aflevering was getiteld 'Bart To The Future'. Het doel was om ravage aan te richten en later Lisa Simpson binnen te laten komen en te proberen de situatie onder haar voorzitterschap te redden. De beslissing om Trump in de show te kiezen was een manier om een waarschuwing te geven: “Het was een waarschuwing aan Amerika. En dat leek gewoon de logische laatste stop voordat hij de bodem bereikte. Het werd gepitcht omdat het in overeenstemming was met de visie van Amerika dat gek zou worden."

troef en lisa de simpons
troef en lisa de simpons

Greaney geeft toe dat de show genoot van karakters als Trump, met overdreven persoonlijkheden: "Ik ben gekieteld dat we al deze aandacht krijgen, maar ik denk niet dat dit zal leiden tot deze langverwachte herevaluatie van mijn aflevering waar ik op hoopte, "zegt hij lachend. "The Simpsons heeft altijd de over-the-top kant van de Amerikaanse cultuur omarmd… en [Trump] is slechts de vervulling daarvan."

Andere voorspellingen

Samen met de Trump-aflevering heeft 'The Simpsons' een enge manier om andere gebeurtenissen te voorspellen. Talloze anderen hebben plaatsgevonden, waaronder Lady Gaga die tijdens een optreden met kabels overvliegt, iets wat ze ook bij de Super Bowl zou doen.

Andere eervolle vermeldingen zijn onder meer het voorspellen van de 2016 Nobelprijswinnaar, Siegfried en Roy die worden aangevallen door hun tijger, het voorspellen van 'Guitar Hero' en hilarisch genoeg, het bellen van een defecte stemmachine, die echt plaatsvond bij de verkiezingen van 2012. Natuurlijk zijn er talloze andere voorbeelden.

Aanbevolen: