Fans verdedigen de vader van Britney Spears terwijl hij een advocaat zoekt voor haar huwelijk te midden van conservatoriumdrama

Fans verdedigen de vader van Britney Spears terwijl hij een advocaat zoekt voor haar huwelijk te midden van conservatoriumdrama
Fans verdedigen de vader van Britney Spears terwijl hij een advocaat zoekt voor haar huwelijk te midden van conservatoriumdrama
Anonim

Britney's Spears' vader en controversiële conservator van haar landgoed zou de Princess of Pop helpen met haar pre-huwelijksplannen.

Dagen nadat Spears haar verloving met haar oude vriend Sam Asghari aankondigde, meldt PEOPLE dat haar vader Jamie, die vorige week maatregelen nam om het conservatorium van de zangeres definitief te beëindigen, "al bezig is" met het verkrijgen van een huwelijkse voorwaarden voordat de zanger door het gangpad loopt.

"Britney werkt al aan een huwelijkscontract. Ze begrijpt dat dit nodig is", vertelde een bron aan PEOPLE.

"Jamie werkt aan het vinden van een advocaat om de huwelijkse voorwaarden te regelen. Omdat het om financiën gaat en hij nog steeds officieel Britney's conservator is, zoekt hij de details uit. Het moet een echtscheidingsadvocaat zijn die de huwelijkse voorwaarden afhandelt."

Het nieuws komt slechts een dag nadat fans, waaronder Octavia Spencer, de Instagram-opmerkingen van Spears overspoelden en de zangeres van "Womanizer" aanspoorden om "hem een huwelijkscontract te laten ondertekenen".

Nooit iemand die een moment mist om te communiceren met de fans van zijn verloofde, Asghari ging naar Instagram om commentaar te geven op de situatie.

"Bedankt iedereen die zich zorgen maakt over The Prenup! Natuurlijk krijgen we een ijzeren prenup om mijn jeep- en schoenencollectie te beschermen voor het geval ze me op een dag dumpt", grapte Asghari op zijn Instagram-verhaal, gevolgd door twee lachende emoji's.

Maar niet iedereen bekijkt dit op een grapje. Door een verrassende wending in de gebeurtenissen lijken sommige fans deze keer Jamie te steunen.

"Ik hoop dat ze een huwelijkscontract tekent, gewoon om slim te zijn, hoewel Jamie veel vreselijke fouten heeft gemaakt, wil hij niet dat hij al haar geld aanneemt", schreef een bezorgde fan op Twitter. "Kijk eens toen ze trouwde met dat uitschot en Kevin. Hij hoeft geen dag in zijn leven te werken, hij nam bijna alles en ze had zoveel stress."

"Goed! Soms weten ouders WEL het beste. Brit is misschien niet stabiel genoeg om met haar eigen geld om te gaan. IDK. Ik kan het mis hebben …", vroeg een ander.

Het waren niet alleen fans van de popster die de vermeende zet steunen.

"Goed, dat is precies wat hij zou moeten doen", merkte een criticus op. "Dat is waarschijnlijk de enige reden waarom Asghari bij haar gekke eikel is gebleven, zodat hij haar geld in handen kan krijgen."

Maar het is geen volledig verenigd front van de fans, met velen die nog steeds moe zijn dat dit gewoon weer een zet is van Jamie die met het leven van zijn dochter knoeit.

"Hij zou van een klif moeten springen", suggereerde een fan.

"Wat? Ze denkt niet dat ze voor de rest van haar leven met hem getrouwd zal zijn?" vroeg een andere romanticus.

We hopen zeker dat ze dat zal zijn.

Aanbevolen: