Wat vinden Snooki's kinderen van 'Jersey Shore'?

Inhoudsopgave:

Wat vinden Snooki's kinderen van 'Jersey Shore'?
Wat vinden Snooki's kinderen van 'Jersey Shore'?
Anonim

Snooki kwam voor het eerst weer op de voorgrond op MTV toen ze ons overal won in de hitserie Jersey Shore. Hoewel ze misschien als een "gehaktbal" wordt beschouwd, v alt niet te ontkennen dat ze een vuurwerk is als we er ooit een hebben gezien. Snooki heeft het allemaal gedaan, van gearresteerd worden in Seaside Heights, crashen in Florence, Italië, tot vies worden met mede-co-ster, Angelina Pivarnick, Snooki heeft het allemaal gedaan.

Nou, nu haar oude school Jersey Shore-dagen al lang voorbij zijn, aangezien ze nu drie kinderen heeft, doet Snooki open over wat haar kinderen, Lorenzo en Giovanna, vinden dat ze op tv is, en nou ja, het is helemaal de reactie die je van haar kinderen zou verwachten!

Hoewel Snooki haar manieren heeft om haar tijd in de show aan haar kinderen uit te leggen, lijkt het alsof de rommel nog niet helemaal voorbij is! Terwijl fans snoki hebben opgeroepen om zich bij de huisvrouwen van Jersey aan te sluiten, heeft ze nu haar zinnen gezet op een eigen show, wat bewijst dat ze nergens snel naartoe gaat.

Snooki's kinderen denken dat ze gênant is

Tijdens de promotie van haar nieuwste show, Messyness, die vorige week in première ging, onthulde Snooki inside-details over de reacties van haar kinderen op haar tijd op Jersey Shore. Hoewel we zeker weten dat Nicole de huiveringwekkende delen heeft weggelaten, hebben haar twee oudste kinderen, Lorenzo en Giovanna al een mening gevormd als het gaat om haar acties in Seaside Heights.

Een moment dat fans nooit zullen vergeten als het gaat om Polizzi's tijd op Jersey Shore, was haar strandarrestatie in seizoen drie van de serie. Nou, het blijkt dat haar oudste zoon enkele van haar gekke momenten op YouTube heeft gevonden, en hij is niet onder de indruk.

"Hij is zeker veel op YouTube omdat hij naar WWE en zo kijkt, en soms komt hij mama tegen die rondrent en gek wordt van clips van de show", vertelde Snooki aan Us Weekly; de arrestatiescène is er een van! Nou, als het op zijn reactie aankwam, schrok Lorenzo er niet voor terug om het te vertellen zoals het is.

Het is geen verrassing dat Snooki haar handen vol heeft als het gaat om haar groeiende gezin, dus als het op Lorenzo's harde opmerkingen aankwam, liet Nicole het haar niet in de steek. De ster onthulde dat haar zoon haar zowel een "puinhoop" als "beschamend" noemde, wat eerlijk gezegd niet ver van de waarheid af zit.

“Hij veroordeelt me niet echt. Hij zegt gewoon: 'Mam, je bent een puinhoop. Mam, je bent beschamend.' En ik zei: 'Oké, wat dan ook',' vervolgde ze met de publicatie. Gelukkig voor Snooki was het haar vrij goed om rommelig te zijn!

Snooki's nieuwste project

Aangezien haar dagen op Jersey Shore meer dan rommelig waren, was het alleen maar passend dat Snooki werd gevraagd om de meest recente show van MTV, Messyness, te hosten. De serie begon op 23 augustus 2021 en is sindsdien een succes!

Tijdens haar interview met Access vroeg Mario Lopez Nicole naar de serie en onthulde dat zij, Tori Spelling, Adam Rippon en Teddy Ray absoluut de beste tijd hebben om te reageren op enkele van de meest rommelige video's. Aangezien Snooki de koningin is van het rommelig zijn, zoals we hebben gezien op Jersey Shore, is het duidelijk dat ze de perfecte match was om de show te hosten.

De 33-jarige ging verder met te zeggen dat Tori Spelling zeker de hitte brengt met haar adembenemende verhalen, en terwijl je zou denken dat Snooki de kroon zou nemen op die afdeling, of moeten we gehaktbal zeggen? Het is eigenlijk Tori waar we onze ogen op moeten houden.

Aanbevolen: