10 mannelijke beroemdheden die met Selena Gomez zijn uitgegaan sinds haar roem

Inhoudsopgave:

10 mannelijke beroemdheden die met Selena Gomez zijn uitgegaan sinds haar roem
10 mannelijke beroemdheden die met Selena Gomez zijn uitgegaan sinds haar roem
Anonim

Selena Gomez en Justin Bieber hadden het populairste celebpaar kunnen zijn, als hun romance niet van korte duur was. Liefde duurt niet altijd voor altijd, en Jelena, de naam van hun beroemdheidspaar, is onlangs uit elkaar gegaan, nadat ze sinds 2011 aan en uit hebben gedate.

Veel fans zullen geïnteresseerd zijn om te weten dat de 'Lose You To Love Me'-zangeres niet altijd wegliep van haar 'Same Old Love'. Selena Gomez, die als 10-jarige beroemd werd vanwege haar acteerwerk en zang, heeft tot nu toe tien spraakmakende beroemdheden gedateerd, behalve Justin Bieber natuurlijk.

Naast haar connecties met The Weeknd, Orlando Bloom en Nick Jonas, blijft ze de harten regeren van vele celebs, die wanhopig op zoek zijn naar een date met Selena Gomez. De zanger is echter al bijna vier jaar gelukkig vrijgezel en is momenteel op "God's time", na een pijnlijke breuk en een "giftige" relatie.

Bijgewerkt op 6 september 2021, door Michael Chaar: Selena Gomez heeft een zeer openbaar leven geleid sinds haar start op Disney's Wizads Of Waverly Place. Sinds haar tijd in de schijnwerpers is ze gekoppeld aan veel grote namen, met Justin Bieber als haar langste en meest impactvolle. Na hun splitsing was Gomez romantisch verbonden met Orlando Bloom, Niall Horan, Charlie Puth en natuurlijk haar meest recente relatie met The Weeknd. Selena is single gebleven sinds hun splitsing in 2017 en is gefocust om single te blijven terwijl ze blijft werken aan haar kookprogramma, Selena + Chef.

10 Nick Jonas - 2008

Nick Jonas was in 2019 misschien een familieman, maar de "Jaloerse" zangeres had een date met Selena Gomez, in 2008. Het stel ging zelfs op een geheime date in Central Park, waar ze ongeveer 25 moesten blijven. voeten uit elkaar omdat hun relatie niet bevestigd was.

9 Taylor Lautner - 2009

Selena Gomez ging kort uit met Taylor Lautner, nadat ze elkaar tegen het lijf liepen in een hotellobby (ja, haar bestie Taylor Swift was op een gegeven moment ook betrokken bij Lautner). Op dat moment werkte Selena aan Ramona en Beezus en Taylor werkte aan Twilight: New Moon. Helaas zou te veel publieke belangstelling hun ontluikende romance in een vroeg stadium hebben gedood.

8 Harry Styles - 2013

Liefdesdriehoeken maken altijd de weg vrij voor sappige roddels. Selena Gomez en Harry Styles haalden een paar jaar geleden de krantenkoppen in juni 2013, toen de One Directioner aan zijn fans toegaf dat hij enorm verliefd was op de bestie van Taylor Swift. In 2017 pronkte Harry Styles met een vintage T-shirt van Selena Gomez, van haar wereldtournee in 2010, tijdens zijn optreden tijdens zijn Take Me Home-tour. Doet dit een belletje rinkelen?

7 David Henrie - 2014

David Henrie en Selena Gomez waren onafscheidelijk tijdens hun Wizards of Waverly Place-dagen, en het duo bleef goede vrienden, zelfs na het einde van de show in 2012. De voormalige Disney-medesterren brachten naar verluidt veel tijd samen door, vooral na Selena's zeer openbare breuk met Justin Bieber in 2013. Was ze van plan dit om haar on-en-off vriendje, Justin Bieber, jaloers te maken? Misschien!

6 Orlando Bloom - 2014

Selena Gomez zou dichter bij de (nu) echtgenoot van Katy Perry, Orlando Bloom, backstage zijn gekomen op een Victoria's Secret-feest in 2012, maar het paar stal echt de schijnwerpers toen de 39-jarige ster Selena's crashte na -feestje voor haar concert in Las Vegas. Het paar omhelsde (en kuste elkaar) naar verluidt in een hokje, hoewel Orlando Bloom blijkbaar al een stabiele relatie had met Katy Perry.

5 Zedd - 2015

Selena Gomez en Anton Zaslavski (in het openbaar bekend als Zedd) begonnen met elkaar te daten terwijl ze samen aan muziek werkten in juni 2015. Het paar begon op elkaars Instagram-profielen te verschijnen voordat de media de leiding namen over hun persoonlijke leeft. Tijdens hun kortstondige relatie plaatste Zedd zelfs een afbeelding van Selena in bed, waardoor mensen echt aan het praten waren.

4 Niall Horan - 2015

Hoewel Selena Gomez Niall Horan officieel als vriend heeft ingedeeld, is de One Directioner meerdere keren gespot met de zangeres. Het paar werd gezien "zoenen, knuffelen en dansen dicht bij elkaar" op het 35e verjaardagsfeestje van Jenna Dewan-Tatum, gevolgd door een romantische date in Santa Monica. Als deze twee op een gegeven moment betrokken zouden raken, zou dat betekenen dat Selena bij TWEE One Direction-leden is geweest.

3 Samuel Krost - 2016

Hoewel Selena Gomez nooit heeft bevestigd dat ze met de vriend van Gigi Hadid, Samuel Krost, uitging, werd het paar tijdens verschillende uitstapjes hand in hand gespot door de paparazzi. In augustus 2016 ging Krost naar Instagram om te vertellen over zijn 'echte' gevoelens voor Gomez, nadat ze uit elkaar gingen. Het bericht werd kort daarna verwijderd, maar fans hadden al meerdere screenshots van het bericht verspreid.

2 Charlie Puth - 2016

Selena Gomez en Charlie Puth probeerden voor een korte periode te verbergen dat ze in maart 2016 bij elkaar kwamen. Het kostte de zanger van "Attention" een aantal jaren om toe te geven dat hun relatie kort maar "zeer indrukwekkend" was, omdat hij niet de enige persoon in Selena's gedachten was toen ze uitgingen. Dus dat verklaart waarom hij tijdens een concert op het podium naar Justin Bieber schreeuwde.

1 The Weeknd - 2017

In 2017 veroverden Selena Gomez en The Weeknd het internet stormenderhand, nadat ze kussend werden gespot in Santa Monica. Het paar bracht de volgende maanden samen op reis, voordat het officieel werd op het Met Gala. Hoewel Selena toegaf dat de ex van Bella Hadid "een van haar grootste steunpilaren" was tijdens haar operatie, beëindigde het paar hun romance in oktober, een maand na haar niertransplantatie.

Aanbevolen: