Een lijst met beroemdheden die roem opgaf en terugkwam

Inhoudsopgave:

Een lijst met beroemdheden die roem opgaf en terugkwam
Een lijst met beroemdheden die roem opgaf en terugkwam
Anonim

Ben je gestopt met acteren en zingen? Is dat ook een ding? Waarom zou een Hollywood-ster iets anders willen doen met hun leven? Vraag Iggy Azalea of Cameron Diaz.

Nou, het lijkt erop dat veel sterren die hun leven in de schijnwerpers hebben geleefd, een schone breuk hebben gemaakt met Hollywood en hebben besloten zich op hun andere inspanningen te concentreren. Sommige A-listers veranderen volledig van carrière, sommigen vinden troost, sommigen besluiten te stoppen nadat ze het groot hebben getroffen, sommigen gaan terug naar het leiden van een "normaal" leven en anderen vertrekken en kruipen meteen terug.

Sommige Hollywood-zwaargewichten verdwijnen zo lang dat we ons meestal niet eens realiseren dat ze weg zijn of dat ze gewoon de schijnwerpers verlaten. Immers, aangezien veel sterren hun acteerdebuut op het grote scherm krijgen als ze nog vrij jong zijn, is vervroegd pensioen geen nieuwe rage. En, nou ja, zangers kunnen ook niet per se jarenlang onvermoeibaar over de hele wereld optreden. Dus, welke beroemdheden hebben een semi-pensionering voltooid? Ontdek het hieronder.

9 Nicole 'Snooki' Polizzi

Voor het geval je het nog niet wist, Jersey Shore en "GTL" zijn nog steeds een ding! Ja, al die jaren later laten de Italiaans-Amerikaanse New Jersey-crew ons nog steeds toe in hun wilde en avontuurlijke leven vol drama, popcorn, zonnebank en alcohol.

Nou, onze favoriete kleine gehaktbal pakte ooit haar koffer in en beloofde dat ze nooit meer in de schijnwerpers zou komen. In december 2019 bracht Snooki de verklaring uit: "Ik moet op dit moment doen wat het beste voor me is en ik ga met pensioen bij Jersey Shore." Als drukke moeder van drie bleef de actrice niet te lang thuis voordat ze de kriebels kreeg! Slechts twee jaar later keerde ze fulltime terug voor het vijfde seizoen van de show, J ersey Shore: Family Vacation. Kunnen we een vuistpomp krijgen, alsjeblieft?

8 Adrian Grenier

Heb je Netflix' nieuwste drama-miniserie Clickbait al binge-watched? Plottwist: Adrian Grenier was eigenlijk gestopt met acteren en verscheen net weer.

Het gezicht dat we maar al te goed kennen vanwege zijn rol in Entourage, is er al jaren niet meer. Is het je opgevallen dat hij van de Hollywood-lichten wegrende? De hartenbreker die we kennen als Vincent Chase liet zijn roem achter voor een zelfvoorzienend leven op een boerderij. In een interview met Austin Life sprak Grenier over zijn andere levensdoelen, daarbij verwijzend naar zijn reden van vertrek als permanent verhuizen naar Texas om landbouw te bedrijven. Hij leeft het eenvoudige leven als boer, maar Grenier verscheen plotseling op onze Netflix-schermen.

7 Barbra Streisand

Het maakt niet uit welk pad Babs besluit te nemen voor de rest van haar dagen, ze zal voor altijd een icoon zijn.

Met meer dan zestig albums op haar naam heeft ze nu zeker recht op pensioen, maar dat geldt niet voor de onstuitbare Barbra Streisand. Maar in 1999, aan het einde van haar Timeless-tournee, kondigde de best verkopende vrouwelijke artiest aller tijden aan dat ze klaar was met zingen en optreden. Het duurde echter niet lang voordat ze tot bezinning kwam en in 2006 terugkeerde naar het podium waar ze blijkbaar thuishoort.

6 Shia LaBeouf

We kennen zijn lieve gezicht van Even Stevens, want we haastten ons naar huis om het lang geleden te bekijken, maar Shia LaBeouf dwaalde later op bizarre manieren van het pad af.

Met Transformer en andere grote rollen raakte de acteur verstrikt in een aantal onaanvaardbare incidenten buiten het scherm. In plaats van hulp te zoeken en zijn succesvolle carrière voort te zetten, kondigde hij in 2014 aan dat hij 'zich terugtrok uit het openbare leven'.

Zijn voortdurende vreemde gedrag en betrokkenheid bij schandalen stopten echter niet na zijn "pensionering". En natuurlijk verscheen hij kort na zijn aankondiging opnieuw in de schijnwerpers in American Honey en andere kleine projecten.

5 Scott Weinger

Zijn naam doet misschien niet automatisch een belletje rinkelen, maar Scott Weinger was een deel van ons hele leven toen we opgroeiden! Jonge meisjes over de hele wereld wilden dat de "leuke jongen op school" ons vriendje was - ja, we waren helemaal jaloers op D. J. op Fullhouse. Weinger is ook de stem achter een van onze meest geliefde Disney-personages, Aladdin!

Ondanks het feit dat hij succesvolle rollen kreeg en zijn weg vrijmaakte in het begin van zijn acteercarrière, liet Weinger de scripts voor boeken vallen. De acteur die Steve Hale speelde in de familieshow stopte met het fulltime vriendje van DJ te zijn en kraakte de boeken op de elite Havard University. Nou, het duurde niet lang voordat zijn echte roeping hem weer naar binnen sleepte. Je kunt hem vangen in Fuller House !

4 Jay-Z

We hebben Jay en Bey de laatste tijd niet veel gezien, maar dat is niet omdat Jay-Z Hollywood heeft verlaten, hoewel hij dat ooit wel deed.

In 2003, toen hij nog maar 33 was, had Jay-Z het hoogtepunt van zijn carrière bereikt en besloot hij de duistere muziekindustrie achter zich te laten. Zonder bruggen te branden, beweerde de hiphopster dat hij het zat was een superster te zijn en was hij over de hele muziekscene. Dus waarom maakte hij uiteindelijk een comeback? In zijn eigen woorden: "Het was de slechtste pensionering in de geschiedenis."

3 Justin Bieber

Weet je nog die keer dat je harten hoorde breken over de hele wereld toen Justin Bieber zijn Beliebers op Twitter aankondigde dat hij klaar was met zijn carrière?

De kleine onschuldige jongen met de perfecte glimlach en bob groeide op onder de Hollywood-schijnwerpers en begon zich in 2013 op eigenaardige manieren te gedragen. Met alle ogen op de jonge ster gericht, kwam de druk op de jonge zanger en op kerstavond van 2013 werd het slechtste cadeau voor Beliebers afgeleverd - hij had zijn beslissing aangekondigd om te stoppen.

Nou, we weten allemaal hoe dat uiteindelijk uitpakte.

2 Keira Knightley

Het is geen verrassing dat veel beroemdheden het moeilijk hebben om met alle gevaren van roem en de Hollywood-schijnwerpers om te gaan.

Keira Knightley, die gedenkwaardige rollen speelde, hield ons allemaal voor de gek. In 2010, terwijl ze acteerde in haar meest succesvolle projecten, zoals Pirates of the Caribbean, was ze eigenlijk niet tevreden. Ze legde uit aan Vogue: "Ik genoot niet van wat ik aan het doen was en ik voelde me daar vreselijk schuldig over."

En dankzij haar fantastische vriendin, de getalenteerde Carey Mulligan, maakte Knightley de rit terug naar waar ze thuishoorde: begin.

1 Audrey Hepburn

Audrey Hepburn, de iconische actrice uit Old Hollywood en het gezicht achter de beruchte Breakfast at Tiffany's, zal voor altijd in ons hart en in onze gedachten zijn.

Haar carrière in de films is niet een die we eenvoudig kunnen samenvatten, maar in 1967, toen Hepburn aan de top stond met haar stralende schoonheid en verfijnde charme, besloot ze te stoppen om zich op haar familie te concentreren. Ze zette haar carrière op slot, maar keerde uiteindelijk terug, terwijl ze zich nog steeds concentreerde op haar andere levensdoelen, zoals een toegewijde filantroop zijn. De acteerrollen waren sporadisch, aangezien de vrouw met een hart van goud gefocust was op het helpen van de kinderen van de wereld met UNICEF.

Aanbevolen: