Alle tekenen dat Kendall Jenner een hekel heeft aan beroemd zijn

Inhoudsopgave:

Alle tekenen dat Kendall Jenner een hekel heeft aan beroemd zijn
Alle tekenen dat Kendall Jenner een hekel heeft aan beroemd zijn
Anonim

Kendall Jenner staat bekend als de relaxte zus in de beroemde Kardashian-Jenner familie. De 25-jarige is een Amerikaans model, liefhebber van mode, en heeft onlangs creatief directeur aan haar cv toegevoegd nadat ze een contract had getekend bij FWRD. Sinds Kendall doorbrak in de modellen- en modewereld, bleef ze naam maken en werd ze ooit door Forbes uitgeroepen tot 's werelds best betaalde model.

In tegenstelling tot de rest van haar familie, is Kendall niet vaak in het nieuws, omdat ze zich voornamelijk bezighoudt met haar carrière en er niet veel om geeft om in de schijnwerpers te staan. Het professionele model heeft in het verleden toegegeven dat ze zich graag afscheidt van de rest van haar beroemde clan."Ik ben altijd de andere geweest", zei ze in 2017. "Ik zou zeggen dat ik meer een Jenner ben dan een Kardashian." Het is daarom veilig om aan te nemen dat Kendall het eigenlijk niet leuk vindt om beroemd te zijn. Hier zijn een paar tips.

9 Kendall wilde haar liefdesleven niet op KUWTK

Kendall was kieskeurig over wat ze onthulde in de langlopende show van de familie, Keeping Up With The Kardashians. Tijdens een optreden op Bravo TV's, The Daily Dish podcast, onthulde KUWTK uitvoerend producent-Farnaz Farjam dat het supermodel een regel had met betrekking tot haar vriendjes die in de show verschijnen. Farjam zei:

"Kendall heeft altijd deze regel gehad, waarbij ze het gevoel had dat ze minstens een jaar bij iemand moest zijn voordat ze hen deel liet uitmaken van de show en in de show, omdat ze niet altijd weet wat de mensen zijn bedoelingen zijn. Dus daarom hebben we haar persoonlijke leven er min of meer buiten gehouden, gewoon omdat ze een regel had."

8 Ze is niet helemaal voor de glamour

Kendall vindt dat ze niet is zoals de gewone Kardashian, noemt zichzelf een tomboy en is erg gesteld op haar privacy. En door de jaren heen heeft haar stijl dit blijven bewijzen. Het fotomodel dat niet leeft voor publieke acceptatie, kiest vaak voor jeans en T-shirts in tegenstelling tot designerjurken waarin je haar zussen meestal zult betrappen. Een deel van mij houdt daar van, maar tegelijkertijd hou ik ervan om me te kleden en mijn privéleven te hebben , zei Kendall in een interview in 2016 met Vogue.

7 Ze deelt zelden foto's met haar vriend

Behalve dat ze haar relaties uit Keeping Up With The Kardashians houdt, zorgt Kendall er ook voor dat ze het van sociale media houdt. Het model staat bekend als notoir geheimzinnig over haar relaties, aangezien ze zelden foto's van haar partners deelt. Ze deed onlangs echter een stap uit haar comfortzone toen ze op Valentijnsdag een foto van zichzelf en haar huidige vriend Devin Booker plaatste. Ondanks dat ze fans fragmenten geven van hoe hun liefde eruit ziet, zorgen Kendall en Booker ervoor dat ze niet te veel details vrijgeven.

6 Kendall heeft haar lichaam niet drastisch veranderd

Het 5ft 10ʺ-model wordt beschouwd als het natuurlijke Kardashiaanse zusje. Ze heeft in het verleden ontkend ooit onder het mes te zijn gegaan om haar lichaam te verbouwen, in tegenstelling tot haar zussen. Het model zoekt niet de aandacht die hoort bij het hebben van een rond figuur en is onbeschaamd zichzelf gebleven.

5 Kendall leeft een dramavrij leven

Drama is nooit ver weg van de Kardashians! In de jaren sinds ze in de schijnwerpers kwamen, hebben veel leden van de beroemde familie tal van beroemde vijanden gemaakt, maar Kendall is een uitzondering. Het model voedt zich niet met drama en kan nooit verstrikt raken in een vete.

4 Kendall houdt niet van het bevoorrechte leven

Voor velen zou een bevoorrecht leven een droom zijn die uitkomt, maar Kendall denkt daar heel anders over. In de loop der jaren is de 25-jarige open geweest over hoe het hebben van een bevoorrecht leven niet allemaal glanzend en rooskleurig is. Het model deelde ooit een tweet waarin hij hintte over hoe moeilijk het leven is voor beroemdheden, maar voegde eraan toe dat het moeilijk was om erover te praten omdat fans altijd denken dat ze het gemakkelijk hebben.

3 Roem geeft haar angst

Kendall is ook open geweest over haar worsteling met angst, die blijkbaar is verergerd door de constante controle die met roem gepaard gaat. In een interview met Vogue gaf Kendal toe dat ze altijd nerveus was om haar problemen op sociale media te delen omdat fans denken dat haar leven zonder problemen is. Ze wees naar haar hersenen en voegde eraan toe: “Ik heb er nog steeds een, weet je wat ik bedoel? En dat ding daarboven is soms niet altijd… ik weet het niet, het is niet altijd gelukkig, en het verbindt niet altijd, en uiteindelijk ben ik nog steeds een mens.

2 Kendall heeft haar achternaam laten vallen

In 2014 besloot het model haar achternaam te laten vallen en zich te concentreren op het gebruik van alleen Kendall voor haar modellencarrière. Ze deed dit om zich af te scheiden van hun beroemde realiteit en om respect te verdienen op basis van verdienste in plaats van alleen vanwege haar naam of populaire familie.

1 Ze is niet voor de reguliere sociale stunts en publiciteit

Met meer dan 187 miljoen volgers op Instagram, kan het model worden omschreven als zeer uniek en totaal anders dan haar zussen en moeder, aangezien ze niets anders is geweest dan zichzelf op het platform. Kendall houdt alles echt op haar pagina en concentreert de meeste van haar berichten op haar modellencarrière, ambassadeursdeals, tijdschriftomslagen met een paar berichten die haar vastleggen op vakanties en haar beste leven leiden.

Aanbevolen: