Deze 'Mad Men'-ster heeft absoluut een hekel aan Kim Kardashian en Paris Hilton en fans begrijpen een beetje waarom

Inhoudsopgave:

Deze 'Mad Men'-ster heeft absoluut een hekel aan Kim Kardashian en Paris Hilton en fans begrijpen een beetje waarom
Deze 'Mad Men'-ster heeft absoluut een hekel aan Kim Kardashian en Paris Hilton en fans begrijpen een beetje waarom
Anonim

De afgelopen jaren is het grote publiek ontwaakt als het gaat om de manier waarop jonge vrouwelijke sterren in het verleden werden behandeld. Een van de belangrijkste redenen daarvoor is dat een documentaire over het leven van Britney Spears de kijkers deed nadenken over hoe ze destijds door de pers werd behandeld met stilzwijgende steun van de samenleving.

Toen Kim Kardashian en Paris Hilton allebei beroemd werden in het begin van de jaren 2000, werden ze allebei slecht behandeld door de pers op dezelfde manier als Britney Spears. Gelukkig lijken de meeste mensen tegenwoordig te beseffen dat Hilton en Kardashian allebei succesvolle bedrijfsleiders zijn en daarom respecteren veel mensen hen meer dan in het verleden. Op een gegeven moment maakte een voormalige Mad Men-ster echter heel duidelijk dat ze geen respect hadden voor Hilton of Kardashian.

Jon Hamm kon duidelijk niet tegen Kim Kardashian en Paris Hilton

In april 2012 was het vijfde seizoen van Mad Men midden in de uitzending en de show bleef een van de meest geprezen series op televisie. Als gevolg hiervan werd de cast van de show regelmatig door de pers geïnterviewd met veel aandacht voor vooral hoofdrolspeler Jon Hamm. Tijdens een van die interviews die werd gepubliceerd door Elle UK, was Hamm buitengewoon openhartig over zijn spot met Kim Kardashian en Paris Hilton.

“Of het nu Paris Hilton is of Kim Kardashian of wie dan ook, domheid wordt zeker gevierd. Een verdomde idioot zijn is een waardevol goed in deze cultuur omdat je aanzienlijk wordt beloond. Onwetendheid is cool geworden… Het wordt gevierd. Ik heb er geen zin in."

Kim Kardashian reageert op de belediging van Jon Hamm

Helaas weet vrijwel elke volwassene hoe het voelt om te horen dat iemand achter je rug om praat. Als gevolg hiervan is het niet moeilijk om je in te leven in de emoties die Paris Hilton en Kim Kardashian waarschijnlijk hebben doorgemaakt toen ze voor het eerst hoorden dat Jon Hamm hen beledigde. Bovendien is het gemakkelijk te begrijpen waarom Kardashian besloot Hamm te roepen terwijl hij stijlvol bleef op Twitter.

"Ik hoorde net over de opmerking die Jon Hamm over mij maakte in een interview. Ik respecteer Jon en ik ben er vast van overtuigd dat iedereen recht heeft op zijn eigen mening en dat niet iedereen dezelfde weg in het leven bewandelt. Wij 'We werken allemaal hard en we moeten elkaar respecteren. Iemand die zijn eigen bedrijf runt, deel uitmaakt van een succesvolle tv-show, produceert, schrijft, ontwerpt en creëert, 'dom', is naar mijn mening onzorgvuldig."

Jon Hamm bleef kritisch over Kim Kardashian en Paris Hilton

Toen Jon Hamm zijn kleurrijke opmerkingen maakte over Paris Hilton en Kim Kardashian, had hij moeten weten hoe kwetsend zijn opmerkingen konden zijn dat hij ook een beroemdheid is. Desondanks zou het gemakkelijk kunnen zijn om aan te nemen dat Hamm zichzelf even vergat tijdens zijn Elle UK-interview. Immers, toen hem werd gevraagd naar de reactie van Kim Kardashian op zijn opmerkingen tijdens een Mad Men-panel uit 2012, verduidelijkte Hamm zijn opmerkingen. "Wat ik zei was bedoeld om meer te gaan over de alomtegenwoordigheid van iets in onze cultuur, niet persoonlijk, maar ze nam er aanstoot aan en dat is haar goed recht."

Na de opmerkingen van Jon Hamm bij het bovengenoemde panel, duurde het niet lang voordat mensen merkten dat hij zich niet echt verontschuldigde bij Kim Kardashian of Paris Hilton. Bovendien, hoewel Hamm zijn opmerkingen herformuleerde als niet bedoeld als een persoonlijke aanval, kwam hij niet terug door beide sterren dom te noemen. Bovendien, toen Hamm dagen na dat panel werd geïnterviewd door Anderson Cooper, verwierp hij de controverse voordat hij opnieuw kritiek uitte op de opkomst van Hilton en Kardashian.

Op een gegeven moment in het bovengenoemde interview vroeg Anderson Cooper aan Jon Hamm of hij naar 'reality-tv' kijkt. Als reactie legde Hamm uit dat hij van 'reality'-shows houdt waar ze daadwerkelijk 'iets doen'. Hoewel het zeggen dat dit geen directe belediging is voor Hilton of Kardashian, maakte het Hamm's voortdurende spot voor hen zeker heel duidelijk.

Zelfs tot op de dag van vandaag zijn er nog steeds veel mensen die het eens zijn met de belediging die Jon Hamm oorspronkelijk naar Kim Kardashian en Paris Hilton gooide, ondanks alles wat het duo heeft bereikt. Bovendien is de waarheid dat, hoewel sommige mensen hun mening over Hilton en Kardashian hebben veranderd, de meeste mensen dezelfde mening hadden als Hamm. Toen een Extra-reporter Hamm in 2012 vroeg naar zijn opmerkingen over de rode loper, zei ze zelfs dat "op dit moment veel mensen voor je applaudisseren". Met dat in gedachten kan een groot deel van de mensen begrijpen waarom Hamm zich zo voelde, aangezien ze het destijds eens waren.

Aanbevolen: