Married At First Sight': de 10 kortste huwelijken uit de franchise

Inhoudsopgave:

Married At First Sight': de 10 kortste huwelijken uit de franchise
Married At First Sight': de 10 kortste huwelijken uit de franchise
Anonim

Married at First Sight werd zeven jaar geleden voor het eerst uitgezonden en is een van de beroemdste sociale experimenten geworden. Het sociale experiment omvat drie huwelijksexperts die wetenschappelijke matchmaking-methoden gebruiken om elk paar te bepalen en alle paren hebben elkaar nog nooit ontmoet vóór hun trouwdag. De show documenteert de koppels voor ongeveer twee maanden en dan beslissen ze op de laatste dag van de show (ook wel beslissingsdag genoemd) of ze willen blijven trouwen of scheiden.

De castleden hebben geen idee met wie ze gaan trouwen, maar ze vertellen de experts wat ze zoeken in een partner voordat ze gaan trouwen. Ze krijgen echter niet altijd wat ze willen. Sommige wedstrijden zijn volledig misgegaan en hebben tot rampzalige resultaten geleid. Hier zijn 10 van de kortste huwelijken in de sociale experimentshow.

10 Mia Bally en Tristan Thompson (Seizoen 7)

Het huwelijk van Mia Bally en Tristan Thompson begon met een ramp en een dramatische wending die fans niet hadden verwacht. “Tristan ontdekte dat Mia was aangeklaagd voor stalking en werd gearresteerd op het vliegveld. Hij ontdekte dit terwijl ze op weg waren naar hun huwelijksreis, wat geen ideale manier was om hun huwelijk te beginnen. Ze besloten op beslisdag bij elkaar te blijven, maar zijn later gescheiden , aldus ScreenRant. Hoewel ze probeerden hun huwelijk te laten slagen, duurde het niet lang nadat de camera's weg waren.

9 Kate Sisk en Luke Cuccurullo (Seizoen 8)

Het huwelijk van Kate Sisk en Luke Cuccurullo was vanaf het begin gedoemd te mislukken. Luke gaf toe dat hij teleurgesteld was toen hij Kate voor het eerst zag en dat was nog maar het begin van alles wat komen ging.“Hun problemen waren duidelijk, maar Kate en Luke leken terughoudend om ze echt aan te pakken. Al snel kwam aan het licht dat Luke tegen Kate had gezegd dat ze moest liegen over hun intieme leven. Hij vertelde haar meermaals dat ze hem ‘afschuwde’ en dat hij ‘niets’ voelde toen hij haar kuste. Wel waren ze tijdens hun huwelijk meerdere keren intiem , aldus ScreenRant. Dr. Pepper probeerde hen te helpen hun problemen op te lossen, maar uiteindelijk besloot ze dat het beter was voor hen beiden om te scheiden en ze haalden de beslissingsdag niet.

8 Mindy Shiben en Zach Justice (Seizoen 10)

Mindy Shiben en Zach Justice leken chemie te hebben toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, maar Zach's gebrek aan toewijding aan Mindy zorgde ervoor dat het huwelijk volledig uit elkaar viel. Nadat de koppels zijn teruggekeerd van hun huwelijksreis, zouden ze gaan samenwonen, maar Zach weigerde bij Mindy te wonen. En bovendien begon hij flirterige sms'jes naar haar vriend te sturen. Volgens Monsters and Critics is Zach Justice een van de meest gehate schurken in de geschiedenis van Married at First Sight. Dit stel had een tumultueuze relatie en haalde de dag van de beslissing niet eens.”

7 Jessica Castro en Ryan DeNino (Seizoen 2)

Jessica Castro en Ryan DeNino leken vanaf het begin het te gaan redden, maar het ging snel bergafwaarts. “Jessica beschuldigde Ryan ervan haar tijdens het huwelijk te hebben bedrogen en diende een straatverbod tegen hem in. Jessica beweerde dat hij haar had verteld dat hij haar in stukken zou breken en haar familie zou laten verdwijnen, inclusief haar hond”, aldus ScreenRant. Ze haalden de dag van de beslissing, maar beiden kozen ervoor om te scheiden toen het seizoen eindigde.

6 Davina Kullar en Sean Varricchio (Seizoen 2)

Davina Kullar en Sean Varriccho hadden wat chemie op hun bruiloft, maar al snel kwamen ze erachter dat ze veel verschillen hebben. Hoewel ze de beslissingsdag haalden, deden ze niet alsof ze het grootste deel van het seizoen getrouwd waren. Volgens ScreenRant: Hun beslissing om tijdens het proces uit elkaar te gaan, was waarschijnlijk de reden waarom hun huwelijk uit elkaar viel. Op de dag van de beslissing vroegen de experts of ze alles in het proces hadden gestopt, en ze antwoordden nee. Ondanks dat hun huwelijk niet werkte in de show, trouwden Davina en Sean allebei met andere mensen na hun scheiding, en beiden zijn ouders.'

5 Ashley Doherty en David Norton (Seizoen 3)

Ashley Doherty en David Norton hadden de hele tijd dat ze getrouwd waren problemen. David leek meer gevoelens voor Ashley te hebben en wilde proberen het te laten werken, maar zijn oneerlijkheid zorgde ervoor dat Ashley vertrok. Volgens ScreenRant: Het hele seizoen worstelde het paar, dus Ashley die voor echtscheiding koos, was voor niemand behalve David een verrassing. Na de show werd onthuld dat David een strafblad had en Ashley werd nooit op de hoogte gebracht. Ashley zei dat er momenten waren waarop David de deur dichtsloeg en in haar gezicht kwam, maar dat werd nooit getoond in de show.

4 Molly Duff en Jonathan Francetic (Seizoen 6)

Molly Duff en Jonathan Francetic waren niet bedoeld om samen te zijn zoals fans hadden gehoopt toen ze trouwden. Molly werd betrapt op liegen over de problemen in hun huwelijk, dus alles viel tussen hen uit elkaar. Maar Jon vond uiteindelijk toch zijn perfecte match. Volgens ScreenRant: "Gebrek aan chemie en het gevoel niet verbonden te zijn waren twee redenen waarom het huwelijk van Molly en Jonathan stukliep. Ze kregen slechte argumenten. Jonathan nam er een op om de experts te laten zien hoe Molly met hem praatte als de camera's niet in de buurt waren. Ze zijn uiteindelijk uit elkaar gegaan. Jonathan verloofde zich later met Dr. Jessica Griffith, die uiteindelijk aftrad uit haar rol in de show."

3 Amber Bowles en Matthew Gwynne (Seizoen 9)

Amber Bowles en Matthew Gwynne hadden het gevoel dat ze niet bij elkaar hoorden toen ze elkaar ontmoetten en uiteindelijk hadden ze gelijk. “Matthew Gwynne gaf toe dat hij wist dat het huwelijk tussen hem en Amber Bowles niet zou werken binnen 15 minuten na haar ontmoeting… De huwelijksreis verliep relatief goed, maar in het gewone leven begonnen de problemen. Matt kwam vaak niet thuis, wat haar verlatingsproblemen zou veroorzaken. Hij probeerde te zeggen dat het was om haar ruimte te geven, terwijl hij in werkelijkheid aan het drinken was met zijn vrienden , aldus Monsters and Critics. Matt ging niet alleen drinken met zijn vrienden, hij verliet ook de bar met een vrouw en gaf toe dat hij vals speelde tijdens de reünie van het seizoen. Ze haalden verrassend genoeg de dag van de beslissing, maar het is geen wonder waarom ze besloten te scheiden.

2 Taylor Dunklin en Brandon Reid (Seizoen 10)

Taylor Dunklin en Brandon Reid zijn een ander stel dat amper de beslissingsdag heeft gehaald. Ze hadden eerst wat chemie, maar na verloop van tijd werd het zo slecht tussen hen dat ze het nauwelijks konden uitstaan om bij elkaar in de buurt te zijn. Volgens ScreenRant: Deze twee zaten elkaar naar de keel vanaf het moment dat ze zeiden: 'Ja.' Koppel dit probleem aan Brandons afkeer van de productieploeg, die zijn huwelijk belemmerde, en de tijd tikte op hun verbintenis. Het paar scheidde, maar Brandon vroeg om nietigverklaring. Hij ontdekte dat hij in de eerste plaats niet bedoeld was om met Taylor te worden gematcht. De rechter verleende de nietigverklaring.”

1 Heather Seidel en Derek Schwartz (Seizoen 4)

Heather Seidel en Derek Schwartz zijn misschien wel het slechtst gematchte stel in de geschiedenis van Married at First Sight. “Derek werd ervan beschuldigd een alcoholist te zijn en Heather hield er niet van hoe fysiek haar nieuwe echtgenoot was. Ze zijn na tien korte dagen gescheiden”, aldus ScreenRant. Vanaf nu hebben ze het kortste huwelijk gehad van alle andere koppels die in de show zijn verschenen. De twee hadden vanaf het begin zoveel problemen dat ze elkaar nauwelijks meer aan konden kijken.

Aanbevolen: