10 rode vlaggen uit seizoen 13 van 'Married At First Sight' (tot nu toe)

Inhoudsopgave:

10 rode vlaggen uit seizoen 13 van 'Married At First Sight' (tot nu toe)
10 rode vlaggen uit seizoen 13 van 'Married At First Sight' (tot nu toe)
Anonim

Married at First Sight is een van de meest populaire sociale experimenten op tv waarbij vreemden legaal moeten trouwen, ook al weten ze niets van elkaar en vertrekken ze hun lot tot drie huwelijksexperts. De gedachte om iets uit liefde te doen - zelfs trouwen met een vreemde - heeft miljoenen mensen naar de show getrokken. Op dit moment zijn er 49 koppels gematcht door de experts, waaronder de vijf koppels in het nieuwe seizoen 13. Maar helaas blijven de meeste koppels niet getrouwd.

Het sociale experiment heeft tot nu toe slechts een slagingspercentage van 30% gehad, dus er zijn in de loop der jaren veel rode vlaggen geweest in de huwelijken van de koppels en fans merkten ze op nog voordat de koppels besloten te scheiden. Laten we eens kijken naar alle rode vlaggen die we dit seizoen tot nu toe hebben gezien.

10 Rachel en Myrla geven toe dat ze in eerdere relaties vreemdgingen

Tijdens aflevering 6 van dit seizoen van Married at First Sight gingen de koppels op een boot in de Florida Keys waar ze hun huwelijksreis hadden. Ze zaten op de boot zodat ze konden gaan paddleboarden in de oceaan. Voordat ze begonnen met paddleboarden, speelden ze het "nooit heb ik ooit" drinkspel. Toen Bao zei: "Ik heb nog nooit vals gespeeld", namen Rachel en Myrla allebei een slokje van hun drankje om toe te geven dat ze in het verleden vals speelden. Dat betekent niet noodzakelijk dat ze opnieuw vals spelen, maar vals spelen is nog steeds een rode vlag.

9 Myrla's koppigheid en verwachtingen

Myrla's koppigheid bleek voor het eerst toen ze Gil niet wilde kussen en hem amper wilde aanraken. Hoewel het geen slechte zaak is om het rustig aan te willen doen, heeft haar koppigheid hun relatie op andere manieren beïnvloed. Ze klaagde over veel dingen tijdens hun huwelijksreis en maakte duidelijk dat ze niet wilde helpen met het uitlaten van de hond van Gil, ook al wonen ze nu samen. Myrla heeft ook verwachtingen van wat ze met haar man wil doen, zelfs als hij het niet echt wil doen en dat zorgde voor enkele uitdagingen in hun huwelijk. Vanaf de laatste aflevering (aflevering 10) lijken de zaken tussen hen echter beter te worden en hopelijk blijft het zo.

8 Ryan geeft toe dat hij niet hetzelfde voelt als Brett

Toen Ryan en Brett trouwden, kon je zien dat Ryan teleurgesteld was. Hij leek niet zo blij als de andere castleden toen ze hun echtgenoot door het gangpad zagen en hij legde later bij de receptie uit dat Brett niet zijn type was. Hij dacht dat hij daar misschien uiteindelijk wel overheen zou komen, vooral omdat hij denkt dat ze een goed persoon is, maar in de laatste aflevering zegt hij dat hij nog steeds niet echt iets voor haar voelt. Maar Brett begint gevoelens voor hem te krijgen. Het is absoluut een rode vlag dat hij niet hetzelfde voelt als zij.

7 Johnny zegt dat Bao "kinderachtig" kan zijn

Dit was voordat het beter ging met Johnny en Bao en voordat (spoiler alert) ze hun huwelijk voltrokken. Maar toen was het nog een rode vlag. Voordat ze een seksuele aantrekkingskracht op elkaar voelden en ze intiem waren, zei Johnny dat hij zich niet tot Bao aangetrokken voelde omdat hij het gevoel had dat ze soms "kinderachtig" deed. Johnny was in het begin niet gewend aan de manier waarop ze vreugde uitte, dus hij vertelde de experts hoe hij zich voelde in het bijzijn van Bao en ze was er boos over. Het lijkt erop dat ze er overheen zijn gekomen, dus hopelijk gebeurt dat niet meer.

6 Michaela schreeuwt tegen Zack en verlaat het appartement

Het leek erop dat Michaela en Zack een sprookjesachtig liefdesverhaal zouden krijgen, maar het ging snel bergafwaarts en ze hadden een moeilijke start van hun huwelijk. Ze moesten hun huwelijksreis missen sinds Zack ziek werd en zodra ze naar hun nieuwe appartement verhuisden, kregen ze een enorme ruzie. Zack viel per ongeluk in slaap en verliet het appartement toen hij wakker werd terwijl Michaela nog sliep. Ze werd zo boos dat hij wegging zonder het haar te vertellen dat ze haar spullen pakte en een tijdje vertrok. Toen schreeuwde ze tegen Zack toen ze allebei terug in het appartement waren.

5 Zack vertelt Michaela dat hij littekens heeft van haar daden en niet zeker is van een toekomst met haar

Zack en Michaela probeerden het goed te maken na dat enorme gevecht, maar het was niet gemakkelijk. Het lijkt alsof ze elkaar niet meer kunnen vertrouwen en het veroorzaakt veel rode vlaggen. Michaela verontschuldigde zich tegenover Zack voor alles wat ze deed, maar hij blijft maar zeggen dat hij er littekens van heeft en dat hij er misschien nooit overheen zal komen. Hij vertelde haar zelfs dat hij nu ook niet zeker is van een toekomst met haar. Het is normaal dat koppels meningsverschillen hebben, maar als je niet over de acties van je partner heen kunt komen, is dat een rode vlag.

4 Jose's "perfecte vrouw" checklist

Vanaf het allereerste begin van dit seizoen hebben we geleerd hoeveel Jose zijn 'perfecte vrouw' wil.” Toen alle jongens elkaar voor hun bruiloft ontmoetten, spraken ze over waar ze op hoopten als ze hun vrouw zouden ontmoeten en Jose liet iedereen precies weten wat hij wilde. Hij begon alles op te sommen wat hij wilde in zijn toekomstige vrouw en ze moest ze allemaal ontmoeten, anders wilde hij haar niet. Zijn lijst had net zo lang kunnen zijn als de ondeugende en aardige lijst van de kerstman tegen de tijd dat hij klaar was. Het is niet eerlijk voor hem om zoveel van zijn vrouw te verwachten en dat was vanaf het begin al een enorme rode vlag.

3 Johnny geeft toe dat hij misschien niet klaar is voor het huwelijk

Dit was ook voordat het beter ging met Johnny en Bao. Toen ze veel onenigheid hadden, begon Johnny zich serieus af te vragen of hij echt klaar was om te trouwen of niet. Het was rond de tijd dat hij zei dat hij Bao soms 'kinderachtig' vond en nog steeds dacht dat hij zich niet tot Bao aangetrokken voelde. Sindsdien lijkt hij van gedachten te zijn veranderd. Het was echter nog steeds een rode vlag. En hoewel het stel een stuk beter lijkt te gaan, weten we niet zeker of Bao hem al volledig vertrouwt.

2 Jose is nog nooit verliefd geworden, hoe lang zijn relaties ook waren

Aan het einde van aflevering 9 zegt Rachel dat ze Jose vertelde dat ze van hem hield en hij zei het haar terug. Een paar afleveringen daarvoor vertelde Jose aan Rachel dat hij nog nooit verliefd is geworden, ook al heeft hij eerder langdurige relaties gehad, waaronder een die vier jaar duurde. Het is niet logisch waarom hij zo lang bij zijn ex-vriendin zou blijven als hij niet van haar hield. We vragen ons af of hij het echt meende toen hij Rachel vertelde dat hij ook van haar hield, vooral na wat er in de laatste aflevering gebeurde.

1 Jose vloekt tegen Rachel en sluit haar vervolgens midden in de nacht buiten het appartement

In de laatste aflevering ging Jose veel te ver en zagen we een kant van hem die we nog nooit eerder hebben gezien. Hij zei dat Rachel hem bij de naam van een andere man noemde (waarvan we later ontdekken dat ze hem per ongeluk Johnny noemde) en hij vatte het helemaal niet goed op. Rachel had dat niet moeten doen, maar ze verontschuldigde zich en heeft verder niets verkeerd gedaan. In plaats van het met haar uit te praten en haar te vragen waarom ze dat deed, begon hij gewoon tegen haar te schreeuwen en te vloeken. En bovendien sloot hij haar om één uur 's nachts buiten het appartement. Dat is de grootste rode vlag van dit seizoen. Het laat zien dat Jose beledigend kan zijn en dat zijn huwelijk met Rachel nu hoogstwaarschijnlijk niet gaat lukken.

Aanbevolen: