‘Married At First Sight’: het enige koppel uit seizoen 13 dat nog steeds samen is

Inhoudsopgave:

‘Married At First Sight’: het enige koppel uit seizoen 13 dat nog steeds samen is
‘Married At First Sight’: het enige koppel uit seizoen 13 dat nog steeds samen is
Anonim

Het afgelopen seizoen van Married at First Sight was zeker interessant. Elk paar had tonnen drama in hun huwelijk en elk van hen kwam op het punt dat ze er bijna mee ophielden. De experts hebben hun best gedaan, maar het lijkt erop dat ze deze keer de meeste wedstrijden hebben verknoeid. Drie van de vijf koppels kozen ervoor om te scheiden op de dag van de beslissing en een van de koppels die ervoor kozen om getrouwd te blijven, ging een paar weken later toch scheiden.

Vrijwel elk huwelijk eindigde dit seizoen in een ramp. Maar er is een stel dat iedereen verraste en ondanks alles wat ze hebben meegemaakt, zijn ze nog steeds samen. Laten we eens kijken wie dit speciale koppel is en hoe ze seizoen 13 van Married at First Sight hebben doorstaan.

7 Jose en Rachel leken alsof ze echt liefde op het eerste gezicht vonden

Zodra Jose Rachel zag, viel zijn mond open en lichtten zijn ogen op. En op het moment dat Rachel Jose zag, kon ze niet stoppen met glimlachen. Als je op het eerste gezicht niet wist dat ze gingen trouwen, had je nooit geweten dat ze elkaar niet eerder hadden ontmoet. Het leek alsof ze al verliefd waren toen ze elkaar zagen. De trouwdag van Jose en Rachel was een van de beste dagen die het paar had tijdens seizoen 13 - ze leken de hele dag helemaal gelukkig en ze begonnen te ontdekken waarom de experts bij hen pasten.

6 Jose en Rachel waren het eerste stel dat 'ik hou van jou' zei

Toen de bruiloft voorbij was, begonnen Jose en Rachel officieel hun leven samen als man en vrouw. Ze gingen samen met de andere stellen naar Florida voor hun huwelijksreis en brachten daar hun tijd door om elkaar beter te leren kennen. De hele ervaring was als een droom die voor hen uitkwam en ze leken elke dag meer verliefd te worden. De huwelijksreis duurde ongeveer een week en toen moesten Jose en Rachel terug naar het echte leven met hun nieuwe echtgenoot. Maar daar stopte de romantiek niet. Zelfs nadat ze gingen samenwonen en hun leven samen begonnen, waren ze elkaar nog steeds constant aan het aanraken en kussen. Het leek de goede kant op te gaan en ze waren na een paar weken het eerste stel dat 'ik hou van jou' zei.

5 Maar Jose en Rachel realiseerden zich dat ze wat verschillen hebben (vooral met financiën)

Alles was een tijdje perfect, maar nadat ze elkaar beter leerden kennen, realiseerden ze zich dat ze een aantal verschillen hadden. Geen twee mensen zijn precies hetzelfde, maar om een relatie te laten duren, moet het paar op dezelfde lijn zitten met wat ze willen in het leven en wat ze van elkaar verwachten. Jose en Rachel lijken dezelfde dingen te willen, zoals een gezin hebben en reizen. Maar het grootste verschil dat ze hebben, is hoe ze met hun financiën omgaan. Dat kan later problemen veroorzaken, omdat het invloed kan hebben op hoe ze hun toekomstige kinderen opvoeden en hoe ze reizen. Ze leerden ook dat ze conflicten heel anders aanpakken, wat een enorm probleem kan worden.

4 Jose en Rachel hadden een enorme ruzie en Jose sloot Rachel buiten hun appartement

Weet je nog hoe we zeiden hoe Rachel en Jose anders met conflicten omgaan? Nou, het paar heeft dat duidelijk geleerd toen ze hun eerste grote gevecht hadden. Tijdens aflevering 10 van seizoen 13 noemde Rachel Jose per ongeluk met de verkeerde naam toen ze op een date waren en Jose begon te schreeuwen en te vloeken tegen Rachel toen ze thuiskwamen. Er was een producer bij hen tijdens het gevecht, dus Rachel liep met haar weg toen ze wegging. Maar toen Rachel probeerde terug te gaan naar hun appartement, ontdekte ze dat Jose haar buitengesloten had. Ze was de hele nacht op om een slaapplaats te vinden. Rachel probeerde het met Jose uit te praten toen hij haar eindelijk weer in het appartement liet, maar hij aarzelde om zich te verontschuldigen en sprak nauwelijks met haar. Tijdens de aflevering zei Rachel tegen Jose: Ik heb helemaal niet het gevoel dat je spijt hebt. Ik heb helemaal niet het gevoel dat je je verontschuldigt en ja, ik kan niet je vrouw zijn.” Iedereen dacht dat dit het einde van de weg voor hen was.

3 Jose en Rachel kozen ervoor om getrouwd te blijven op de dag van de beslissing

Na het grote gevecht van Jose en Rachel dacht iedereen, inclusief zijzelf, dat hun huwelijk voorbij was. Maar ze werkten er samen doorheen en kozen ervoor om hun huwelijk nog een kans te geven. Terwijl Jose en Rachel zeker ontdekten dat ze enkele verschillen hebben, realiseerden ze zich na verloop van tijd ook waarom de experts ervoor kozen om ze te matchen. Volgens Distractify geloven de experts, Dr. Viviana Coles, Pastor Cal Roberson en Dr. Pepper Schwartz "dat hun vergelijkbare achtergronden en interesses de problemen kunnen overwinnen." Ze hebben dezelfde kernwaarden, waardoor ze dichter bij elkaar zijn gekomen en bij elkaar hebben gehouden. Het paar besloot op de beslisdag getrouwd te blijven omdat ze allebei om elkaar geven en willen proberen hun huwelijk te laten slagen.

2 Jose en Rachel namen een pauze kort na de beslissingsdag

Tijdens de reünie van seizoen 13 onthulden Rachel en Jose dat ze een tijdje pauze hadden genomen nadat ze hadden besloten getrouwd te blijven. Ze verhuisden naar het appartement van Jose na de dag van de beslissing en kort daarna begonnen ze veel ruzie te maken. Ze konden niet constant ruzie maken, dus besloten ze een pauze te nemen en te kijken of het zou helpen om een tijdje uit elkaar te zijn. Het lijkt erop dat de pauze hen heeft geholpen, omdat ze het nu beter lijken te doen en nog steeds getrouwd zijn.

1 Jose en Rachel zijn het enige koppel uit seizoen 13 dat nog steeds samen is

Jose en Rachel zijn het tweede stel dat ja zegt op de dag van de beslissing, maar zij zijn de enigen die daarna bij elkaar zijn gebleven. Myrla en Gil waren het andere stel dat op de dag van de beslissing besloot te trouwen. Het duurde maar ongeveer twee weken en toen vroeg Myrla om een scheiding. Ze hadden geen grote problemen, maar Myrla gaf toe dat ze zich gewoon niet tot Gil aangetrokken voelde en zichzelf niet met hem zag. Fans vinden het wreed van haar om dat te doen sinds Gil zijn appartement opgaf om met haar getrouwd te blijven. Alle huwelijken van de andere koppels eindigden ook in een ramp. Maar Jose en Rachel waren verrassend genoeg het stel dat bij elkaar bleef. Er gaan geruchten dat ze in oktober van dit jaar uit elkaar zijn gegaan, maar niets is bevestigd. Voor zover we weten zijn ze nog steeds samen.

Aanbevolen: