Kate Beckinsale werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht tijdens het filmen voor 'Prisoner's Daughter' in Las Vegas

Inhoudsopgave:

Kate Beckinsale werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht tijdens het filmen voor 'Prisoner's Daughter' in Las Vegas
Kate Beckinsale werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht tijdens het filmen voor 'Prisoner's Daughter' in Las Vegas
Anonim

Kate Beckinsale is momenteel in Las Vegas voor het filmen van haar nieuwe film, Prisoner's Daughter, maar moest zich helaas melden bij een nabijgelegen ziekenhuis.

De 48-jarige actrice had het gevoel dat haar rug op vrijdag 9 september rond 10.00 uur naar buiten ging. Ze werd onmiddellijk naar de eerste hulp gebracht waar artsen het hele weekend voor haar hebben gezorgd.

Na het hele weekend stil te zijn geweest, "ging de actrice zondag naar Instagram om een foto van zichzelf in een ziekenhuisbed te delen. De foto toont een close-up van haar gezicht met haar arm dramatisch over haar voorhoofd gedrapeerd. kunnen volgers zowel een ziekenhuispolsbandje als een infuus zien."

Beckinsale heeft de fans geen details onthuld over wat er met haar is gebeurd, maar ze bedankte de fans voor hun contact in deze enge tijd.

Kate Beckinsale's Instagram

Ze schreef: "Ik voel me een stuk beter. Heel erg bedankt voor je lieve berichten en liefde x."

Kate Beckinsale was in 2019 gekoppeld aan Pete Davidson en meer recentelijk aan muzikant Goody Grace in 2020. Ze had een relatie met Michael Sheen in de jaren 90 en ze delen samen dochter Lily Sheen.

Hun dochter woont in NYC en streeft momenteel naar acteren net als haar beroemde ouders. Lily speelde de dochter van Nicholas Cage in The Unbearable Weight Of Massive Talent en had kleine rollen in enkele van haar moeders films.

Momenteel is Kate Beckinsale vrijgezel en concentreert ze zich op haar carrière en het promoten van haar nieuwe film.

Kate is het meest bekend van haar rol in de films: Serendipity, Click, Van Helsing, Pearl Harbor en Underworld. Haar nieuwe film Prisoner's Daughter gaat over een vrouw die worstelt om opnieuw contact te maken met haar vader nadat hij meer dan tien jaar in de gevangenis heeft gezeten.

Beckinsale heeft donderdag een bericht gedeeld, de dag voor haar rugincident, van haar op de set.

"Haar meest recente Instagram-bericht werd donderdag gedeeld en toont Beckinsale die een open-beenhouding aanneemt terwijl ze een vloeiende, witte jurk en zwarte gevechtslaarzen draagt. Ze onderschrift van de foto: "Oeps Vegas."

Kate Beckinsale In Sin City

Kate heeft geen geschiedenis van ernstige gezondheidsproblemen, dus het is nog onbekend wat haar huidige toestand is. Ze ligt naar verluidt nog steeds op de eerste hulp, maar lijkt aan de beterende hand te zijn.

Blijf alsjeblieft Kate in je gedachten en gebeden hebben.

Aanbevolen: