Tom Selleck liep bijna weg van zijn 'Rosie O'Donnell Show'-interview toen een gevoelig onderwerp naar voren werd gebracht

Inhoudsopgave:

Tom Selleck liep bijna weg van zijn 'Rosie O'Donnell Show'-interview toen een gevoelig onderwerp naar voren werd gebracht
Tom Selleck liep bijna weg van zijn 'Rosie O'Donnell Show'-interview toen een gevoelig onderwerp naar voren werd gebracht
Anonim

Ondanks het feit dat hij dichter bij de 80 dan de 70 is, blijft Tom Selleck relevant, vooral met zijn doorlopende rol in 'Blue Bloods'. De acteur werd ook een grote favoriet bij fans tijdens zijn tijd bij 'Friends'. Gedurende zijn hele carrière is de acteur extreem gepolijst gebleven, vooral tijdens interviews.

Die kalmte werd op de proef gesteld naast Rosie O'Donnell, die geen onbekende is in controverse. Vraag het maar aan Priyanka Chopra. Rosie heeft een aantal fans verloren dankzij haar controversiële manieren, en dat gold ook voor bepaalde fans tijdens haar live-interview in 1999 met Tom Selleck.

Het interview was bedoeld om de film van Selleck te bespreken, maar de zaken kregen een wending toen de NRA ter sprake kwam.

Wat is er gebeurd tussen Tom Selleck en Rosie O'Donnell?

De meeste fans weten heel goed dat Rosie O'Donnell niet immuun is voor een vete van beroemdheden, aangezien ze in het verleden met verschillende anderen heeft gevochten. Sommige van die namen zijn Whoopi Goldberg, Kelly Ripa, Elizabeth Hasselbeck en natuurlijk Donald Trump.

Tot op de dag van vandaag heeft Rosie samen met People toegegeven dat de voormalige president hun vete nog steeds niet heeft losgelaten.

"Ik heb wat dingen over hem gezegd - lang niet zo slecht als ik had kunnen zeggen … maar ik had het er net over dat hij geen selfmade man was, geld van zijn vader had en zei dat hij failliet ging - en het maakte hem gek."

"Ik denk dat hij een sterke vrouw die tegen hem opkomt niet kan loslaten. Hij zal het niet laten sterven."

Donald Trump was niet blij met Rosie's opmerkingen en verklaarde in 2006 dat hij O'Donnell zou aanklagen voor haar valse beweringen.

Rosie is nogal eigenwijs, vooral als het gaat om iets waar ze het niet mee eens is. Tom Selleck leerde dat op de harde manier, toen hij in haar show verscheen om de film 'The Love Letter' te promoten, hoewel de dingen snel een wending zouden nemen.

Rosie O'Donnell ging off-topic en besprak een gevoelige kwestie met Tom Selleck

Het was een interview dat de toenmalige film van Selleck zou bespreken, de film 'The Love Letter' uit 1999, waarin ook Ellen DeGenerese speelde. Ondanks hun verschillende opvattingen over bepaalde onderwerpen, stemde Tom in met het interview, maar al snel zou hij er spijt van krijgen als Rosie het controversiële onderwerp van de NRA ter sprake bracht.

Rosie zou suggereren dat Selleck het wapengeweld steunde, hoewel Tom dit snel afwees en verklaarde dat hij tijdens zijn jeugd lid was van de NRA.

Rosie zou doorgaan met de hinderlaag en Selleck een woordvoerder van de zaak noemen - ondanks het feit dat hij zich duidelijk ongemakkelijk voelde om over de zaak te praten. Selleck hield zijn kalmte, hoewel hij woedend werd op Rosie omdat ze hem niet aan het praten kreeg tijdens het interview.

Het zou eindigen met Rosie die het publiek kort vertelde dat ze zijn film moesten bekijken en de dingen eindigden duidelijk op een zure toon.

Rosie zou later zeggen dat ze niet trots was op hoe ze het interview van mei 1999 benaderde, terugkijkend.

"Ik denk dat het pas de eerste keer is dat ik een beroemdheid uitdaag."

"Achteraf gezien, als ik [het] opnieuw zou moeten doen, zou ik het anders doen. Vriendelijke man, die voor de rest van zijn leven geassocieerd moet worden met mij en die ene gebeurtenis."

Rosie zou later toegeven dat ze emotioneel niet op haar best was.

Het virale moment heeft meer dan een miljoen views op YouTube en de meeste fans applaudisseerden Tom voor zijn kalmte ondanks dat hij werd geroepen.

Fans prezen Tom Selleck voor zijn kalmte tijdens het interview met 'The Rosie O'Donnell Show'

Tom Selleck is tegenwoordig op een andere plaats, op 77-jarige leeftijd, genietend van familietijd en acteercredits.

Tom Selleck is al 33 jaar getrouwd met zijn vrouw Jillie Mack.

Ondanks de controverse die plaatsvond tijdens het interview, kozen de meeste fans nog steeds zijn kant op platforms zoals YouTube - vooral om zijn hoofd koel te houden tijdens het interview.

"Ik vind het geweldig hoe Selleck tegen het einde tot rust kwam en haar zichzelf liet opbranden. Hij kende het spel dat werd gespeeld, en ging er gewoon niet voor."

"Tom Selleck is een heer die Rosie met meer gratie behandelde dan ik zou hebben gedaan."

"Tom gaat echt goed met zichzelf om. Stijlvolle kerel. Ik ben het eens met zijn gevoel dat is: "Stop met denken dat iedereen die het niet met je eens is slecht is". Hij luistert en spreekt intelligent."

Een intens moment maar één die Selleck met totale klasse behandelde. Gelukkig heeft het moment zijn carrière niet afgeschrikt en bovendien koesterde de acteur geen wrok en sprak hij lovend over Rosie. Stijlvol.

Aanbevolen: