Jessica Chastain met spoed naar ziekenhuis na verschrikkelijk ongeluk op set van 'The 355

Inhoudsopgave:

Jessica Chastain met spoed naar ziekenhuis na verschrikkelijk ongeluk op set van 'The 355
Jessica Chastain met spoed naar ziekenhuis na verschrikkelijk ongeluk op set van 'The 355
Anonim

Actrice Jessica Chastain heeft een angstaanjagend ongeluk gehad op de set van haar nieuwe film The 355.

In een gesprek met James Corden in The Late Late Show, onthulde de actrice van Molly's Game hoe ze haar hoofd op een marmeren vloer stootte nadat ze op haar eigen stunts had aangedrongen tijdens het filmen van de nieuwe actiethriller.

Verschijnen in de chatshow naast haar co-ster Penelope Cruz, zei Chastain dat de cast en crew haar moesten overtuigen om naar het ziekenhuis te gaan nadat ze 'een knal had gehoord'.

Chastain hoorde kraken nadat ze haar hoofd had gestoten

Tijdens het filmen voor een vechtscène voor haar nieuwe film, legde Jessica aan de Britse talkshowhost uit dat ze moest vallen en haar hoofd moest stoten, maar de afstand tot de marmeren vloer verkeerd had ingeschat.

'Ik hoorde een knal', legde de 44-jarige actrice uit. 'Ja, dat is misschien waarom ik ben zoals ik nu ben. Ik hoorde een kraak. Iedereen stopte en keek bang en ik was een beetje verbijsterd van "Ik weet niet wat er gebeurt."'

Hoewel ze haar student niet dubbel verwijt, zegt ze dat een taalbarrière de situatie niet heeft geholpen. 'Mijn stuntdubbel komt naar me toe. Ze was zo lief. Ze is Frans en spreekt niet veel Engels,' legde de roodharige actrice uit. 'En ze komt naar me toe en zegt: 'Het spijt me, maar ik moet het er weer in doen.' En ik zit daar als 'wat er weer in? Zijn mijn hersenen buiten mijn gezicht? Wat gebeurt er?'

Actrice ging door met het filmen van de 355 na hoofdletsel

Chastain bleef filmen, ondanks de hoofdwond, voordat hij uiteindelijk werd overtuigd om naar het ziekenhuis te gaan.

'En ik denk dat het gewoon een blauwe plek was die ze in mijn hoofd terugduwde. Ik heb nog een paar takes gedaan omdat ik niet snel opgeef, en toen ging ik naar het ziekenhuis.'

Haar co-ster, Penelope Cruz, voegde toe: 'Omdat we je ervan hebben overtuigd om naar het ziekenhuis te gaan omdat ze niet wilde gaan.'

De 355 is het geesteskind van Chastain, die ook het project produceerde, omdat ze een volledig vrouwelijke actie/thriller wilde maken. Ze belde de actrices, haalde zelf het geld op en verdiende het voor een fractie van de kosten van een standaardfilm in het genre.

Lupita Nyong'o, Diane Kruger en Fan Bingbing spelen samen met Cruz en Chastain als een groep internationale spionnen die moeten samenwerken om te voorkomen dat een terroristische organisatie de Derde Wereldoorlog begint. Kruger onthulde dat Chastain hard werkte om ervoor te zorgen dat alle actrices hetzelfde betaald kregen.

Nyong'o kondigde deze week aan dat ze zich moest terugtrekken uit virtuele interviews voor de film nadat ze positief was getest op COVID-19.

Aanbevolen: