Daniel Radcliffe werd in de maling genomen tijdens het maken van 'Prisoner Of Azkaban

Inhoudsopgave:

Daniel Radcliffe werd in de maling genomen tijdens het maken van 'Prisoner Of Azkaban
Daniel Radcliffe werd in de maling genomen tijdens het maken van 'Prisoner Of Azkaban
Anonim

Grote franchises hebben de neiging om veel geld te verdienen aan de kassa, en hoewel elke studio niets liever wil dan zeker zijn, is de waarheid dat het waanzinnig moeilijk is om het groot te maken met een franchise. Tegenwoordig is de MCU de grote hond in de buurt, maar er zijn genoeg andere franchises geweest, zoals Star Wars, die hun miljarden hebben verdiend.

Tijdens zijn run op het grote scherm, bracht de Harry Potter-franchise de ene hitfilm na de andere uit, en de fans waren meer dan blij om elke nieuwe aflevering te zien zodra ze uitkwamen. Er komen veel details naar voren over het maken van deze films, en een hilarische grap tegen Daniel Radcliffe is een van de beste verhalen tot nu toe.

Laten we eens kijken naar de grap met Daniel Radcliffe.

De 'Harry Potter'-franchise is iconisch

Dankzij het feit dat het een kolossale hit op de pagina's was, was Harry Potter klaar om een succes te worden op het grote scherm. De eerste film had de juiste touch nodig, en met de getalenteerde Chris Columbus aan boord die werkte met een geweldige jonge cast, kwam de franchise van de grond en keek nooit meer achterom.

In de loop van de tijd bleef de Harry Potter-franchise groeien in populariteit terwijl ze ongelooflijke hoeveelheden geld binnenhaalden op het grote scherm. Hierdoor bereikte de wereldwijde populariteit van het merk een hoogtepunt en tot op de dag van vandaag genieten miljoenen mensen regelmatig van deze films.

Terwijl de franchise nog bezig was met het uitbrengen van de eerste paar films, kwam The Prisoner of Azkaban in de bioscoop in de hoop dat het de zaken naar een ander niveau zou kunnen tillen en tegelijkertijd een donkerder element aan het algehele verhaal zou toevoegen.

'Prisoner Of Azkaban' was een enorme hit

Net als de boekenreeks was The Prisoner of Azkaban het derde deel in de filmfranchise, en fans waren klaar om te zien hoe een van de meest populaire boeken uit de serie zou worden aangepast aan het grote scherm. Laag en zie, de mensen van Warner Bros. zaten op een goudmijn.

Bij de release renden fans over de hele wereld naar theaters overal om hun ogen op het project te richten. De eerste twee films waren zo goed, en deze film markeerde een merkbare verschuiving naar donkerder materiaal. Gelukkig stelde de film niet teleur.

Tot op heden wordt dit nog steeds beschouwd als een van de beste films in de franchise, en na bijna $ 800 miljoen te hebben verdiend, was het duidelijk dat deze films alleen maar groter en beter werden.

Alsof dit alles nog niet geweldig genoeg was, werd de film genomineerd voor twee Academy Awards, waaronder een Best Original Score-nominatie voor de iconische John Williams.

Deze film had het allemaal, en het kostte het werk van iedereen op de set om het tot leven te brengen. Hoewel dit een serieuze zaak was, vonden er een aantal grappige dingen plaats op de set, waaronder een hilarische grap over Daniel Radcliffe.

De grap in kwestie

Dus, hoe is het Alan Rickman in hemelsnaam gelukt om een grap uit te halen over The Boy Who Lived? Het bleek dat hij stiekem genoeg was om een scheetmachine in zijn slaapzak te krijgen en hem te laten scheuren terwijl de camera's aan het rollen waren.

Volgens Radcliffe: "Er is een opname in de grote zaal van alle kinderen die in de grote zaal slapen, en de camera begint heel erg breed en komt zo binnen dat het een centimeter van mijn gezicht is. Alan Rickman besloot hij zou een van die scheetmachines in mijn, uh, slaapzak stoppen, en ze wachtten tot de camera was binnengekomen voor deze enorme DRAMATISCHE ontwikkelingsopname, en liet toen dit enorme geluid los in de grote zaal."

"Ik dacht meteen: 'Dit is een van de andere kinderen die aan het rondneuzen is, en we zouden in de problemen komen'", vervolgde hij.

Gelukkig nam Radcliffe het allemaal rustig aan, vooral toen hij ontdekte dat het een van de volwassenen was die hem in de maling nam en niet zomaar een ander kind op de set dat iedereen in de problemen zou brengen.

"Ik denk dat ik veel heb gelachen, waarschijnlijk een beetje beschaamd was, maar het was echt heel grappig", onthulde Radcliffe.

Beelden van het incident kwamen onvermijdelijk online en het is echt hilarisch om te zien hoe de scène zich ontvouwt. Radcliffe doet zijn uiterste best om het niet te verliezen, en de dingen komen echt in een hogere versnelling als iedereen begint te lachen.

Er was veel plezier tijdens het maken van een van de grootste filmfranchises aller tijden, en deze grap is er een die degenen op de set niet snel zullen vergeten.

Aanbevolen: