Alles wat we weten over 'RHOSLC'-beginner, Jennie Nguyen

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over 'RHOSLC'-beginner, Jennie Nguyen
Alles wat we weten over 'RHOSLC'-beginner, Jennie Nguyen
Anonim

Als het gaat om de Real Housewives, kan het veranderen van de cast op twee manieren gebeuren. Fans zullen ofwel dol zijn op de nieuwste toevoegingen, of ze zullen ze het hele seizoen haten. Nou, het lijkt erop dat RHOSLC een mini-facelift krijgt met zijn nieuwste castlid, Jennie Nguyen.

Het tweede seizoen, dat deze week werd uitgezonden, was nogal een schok, aangezien het volgt op de arrestatie van collega-castmate, Jen Shah. Jen werd eerder dit jaar samen met haar assistent Stu gearresteerd voor het witwassen van geld en fraude, en vanwege de federale aanklachten waarmee de Bravo-ster momenteel wordt geconfronteerd, hebben fans haar opgeroepen om door het netwerk te worden ontslagen.

Nou, terwijl de Real Housewives Of S alt Lake City zich klaarmaakt voor wat het meest dramatische seizoen tot nu toe gaat worden, zijn fans verheugd om nieuweling, Jennie, te ontmoeten. Aangezien alle ogen op het nieuwe meisje gericht zijn, is het niet meer dan eerlijk om een kijkje te nemen in wie Nguyen precies is en wat ze in petto heeft voor het komende seizoen.

8 Jennie is een fan van 'Housewives'

Voordat ze meedeed aan het tweede seizoen van Real Housewives Of S alt Lake City, was Jennie Nguyen een grote fan van het eerste seizoen. Aangezien ze het grootste deel van haar tijd thuis met haar kinderen doorbrengt, onthulde de ster dat ze het allereerste seizoen bingebuikte en meteen verliefd werd.

"Ik heb het eerste seizoen gekeken. Ik hield van de dames, ik denk dat het allemaal geweldige dames zijn. Ik wilde gewoon deel uitmaken van die groep. Je bent thuis en doet niets en je denkt, ' Weet je wat? Misschien heb ik een paar vrienden nodig in mijn leven.' Dus ik sloot me aan bij de groep, "vertelde Jennie aan E! Online.

7 Ze is goede maatjes met Lisa Barlow

Als het gaat om nieuwere toevoegingen aan de Housewives-franchise, is het veilig om te zeggen dat de nieuweling altijd minstens één huisvrouw kent voordat hij de groep betreedt. In het geval van Jennie was die ene huisvrouw die ze kende voordat ze ging filmen niemand minder dan de eigenaar van VIDA, Lisa Barlow.

De twee gaan ver terug terwijl hun jongens samen naar school gaan, waardoor Jennie's aankomst in de groep naadloos was omdat ze Barlow had om haar de kneepjes van het vak te laten zien. Hoewel ze Lisa kende, maakte Jennie duidelijk dat ze geen van de andere dames kende, en dat we op de hoogte moesten blijven om te zien met wie ze botst en met wie ze het goed kan vinden.

6 Jennie komt uit Vietnam

Terwijl Bravo eindelijk hun horizon blijft verbreden en echte huisvrouwen met alle verschillende achtergronden cast, maakte Jennie de perfecte aanvulling op RHOSLC. Niet alleen is ze van plan om het komende seizoen een drama te beginnen, maar Jennie had ook een behoorlijk verleden. Nguyen regeert vanuit Vietnam, waar ze een aantal grote ontberingen heeft meegemaakt, vooral toen haar familie Vietnam verliet toen Jennie 7 jaar oud was.

"Toen ik heel klein was, ontsnapte mijn familie uit Vietnam, want als je daar bleef, was je zo goed als dood", legde ze uit. Jennie en haar familie werden vervolgens gevangengenomen door Thaise piraten en in een vluchtelingenkamp geplaatst waar ze vervolgens door de kerk naar de Verenigde Staten werden overgebracht en in de Verenigde Staten zijn gebleven. S sinds.

5 Ze is getrouwd en heeft 3 kinderen

Hoewel de Real Housewives niet langer vereist dat je getrouwd bent of dat een moeder in de show wordt gecast, is dat niet het geval voor Jennie Nguyen. Jennie en haar man, dr. Duy, die chiropractor is in S alt Lake City, zijn al bijna 25 jaar samen.

Het duo had bijna 8 jaar een relatie voordat Jennie "ja" zei tegen het huwelijk met Duy. Tijdens hun tijd samen heeft het duo hun gezin uitgebreid met 3 kinderen, van wie wordt verwacht dat ze allemaal te zien zullen zijn in seizoen twee van de serie.

4 Jennie wil echter niet meer kinderen

Hoewel het hebben van drie kinderen genoeg is voor Jennie, lijkt het niet genoeg te zijn voor Dr. Duy. De ster en haar man zijn de laatste tijd op gespannen voet geweest als het gaat om het hebben van meer kinderen. Tijdens de trailer van seizoen twee kunnen Jennie en Duy het onderwerp bespreken, zelfs zo ver als Duy suggereert dat een zustervrouw hun volgende kind draagt. Hoewel hij onvermurwbaar is om meer kinderen te krijgen, blijft Jennie standvastig in haar keuze om het te laten als de drie die ze al samen delen.

3 Ze werd oorspronkelijk gecast als een "vriend van"

Volgens een aantal rapporten was het de bedoeling dat Jennie Nguyen dit seizoen als "vriend van" bij de cast zou komen. Gezien haar nauwe relatie met Lisa Barlow, werd verwacht dat Lisa haar meerdere keren in de groep zou opnemen, maar met de arrestatie van Jen Shah zo snel in het filmen, zou Bravo haar naar verluidt als een fulltime ster casten.

Het was een vergelijkbare situatie voor mede-RHOSLC-ster, Mary Cosby, die aanvankelijk een "vriend van" zou zijn, maar uiteindelijk fulltime bij de cast kwam, en wat zijn we blij dat zij en Jennie dat deden.

2 Ze was ooit de eigenaar van medische spa's

Hoewel we nog steeds niet veel weten over de carrière van Jennie Nguyen, weten we wel dat ze eerder een aantal medische spa's bezat in de omgeving van S alt Lake City.

We zijn er zeker van dat Jennie meer in detail gaat over haar vorige carrière, maar wat we wel weten is dat ze haar spa's jaren geleden heeft verkocht, voornamelijk om meer tijd met haar kinderen door te brengen. Gelukkig voor Jennie kan Dr. Duy het hele gezin ondersteunen, waardoor ze haar bedrijven heeft verkocht en zich nu kan aanmelden voor Real Housewives!

1 Jennie is nu een thuisblijfmoeder

Nadat ze haar medische spa's had verkocht, koos Jennie ervoor om thuisblijfmoeder te zijn voor haar drie kinderen. Hierdoor had ze niet alleen de tijd om met haar kinderen door te brengen, maar kon Jennie ook meedoen aan de show! "Ik besloot om een thuisblijfmoeder te zijn, dus ik dacht, weet je wat, aangezien mijn kinderen weer naar school gaan, ga ik misschien een uitdaging aan en sta ik in de show", deelde ze met E!

Aanbevolen: