RHOSLC'-ster Jennie Nguyen verdedigt de opmerkingen waardoor ze werd ontslagen

Inhoudsopgave:

RHOSLC'-ster Jennie Nguyen verdedigt de opmerkingen waardoor ze werd ontslagen
RHOSLC'-ster Jennie Nguyen verdedigt de opmerkingen waardoor ze werd ontslagen
Anonim

Jennie Nguyen werd ontslagen uit de Real Housewives-franchise na slechts één seizoen van deelname aan de show, en de meesten zijn het erover eens dat Bravo haar om een goede reden heeft ontslagen. Ze maakte enkele controversiële opmerkingen tijdens de show. Direct na de reünie bleek dat ze een geschiedenis heeft van zeer controversiële meningen die ze op haar sociale media plaatste.

Hier is Jennie Nguyen ontslagen

Van de zomer tot de herfst van 2020 plaatste Jennie talloze beledigende en racistische Facebook-berichten. Ze was het niet eens met de Black Lives Matter-beweging door middel van memes en afbeeldingen. Ze was het er ook niet mee eens en maakte berichten dat ze tegen de vreedzame protesten was na de dood van George Floyd. Ze is het zelfs niet eens met het COVID-vaccin. De berichten gebruikten uitspraken als "BLM Thugs" en "Violent Gangs."

Een van de memes toonde een auto met stickers van mensen op de achterkant. Er stond: "nee, dat is niet mijn familie, dat is hoeveel relschoppers ik heb geraakt." Haar opmerkingen waren extreem beledigend en walgelijk voor fans. Fans wilden haar meteen ontslagen zien worden. Eind januari kondigde Bravo aan dat ze niet met Jennie zouden filmen en dat ze werd ontslagen.

Jennie Nguyen had gedachten over haar ontslag

Toen Jennie's beledigende berichten naar buiten kwamen, reageerde ze op twee verschillende manieren. Eerst nam ze verantwoordelijkheid voor haar daden. Ze verklaarde in een Instagram-bericht dat ze weet dat ze mensen pijn heeft gedaan en dat ze dacht dat ze zich uitsprak tegen geweld. Sindsdien heeft ze de berichten verwijderd en haar Facebook gedeactiveerd.

Aan de andere kant verdedigde ze onmiddellijk dat ze een trotse Republikein is en verklaarde dat Republikein zijn haar niet racistisch maakt. Het lijkt erop dat ze enigszins verantwoordelijkheid neemt, maar ook verdedigt wat ze heeft gepost. Na die twee verklaringen gaf ze ook haar team de schuld voor het plaatsen van de berichten. Ze zei dat veel mensen in haar team voor haar werkten en berichten maakten. Al haar uitspraken waren erg verwarrend en spraken elkaar tegen.

Tijdens seizoen twee van RHOSLC was Jennie zelf het slachtoffer van racistische opmerkingen, onder meer van castmate Mary Cosby, die ook uit de show is ontslagen. In één aflevering bespotte Mary Jennie's accent tijdens de lunch met castmate Meredith Marks. Marks lag ook onder vuur over waarom ze het racistische gedrag van Mary niet aan de kaak stelde.

Cosby maakte opmerkingen over Jennie's 'schuine ogen' en de kleur van haar huid. Heather Gay vergeleek Jennie ook met het kijken als een 'anime-personage'. Jennie was beledigd door deze opmerkingen en er werd op de reünie over gesproken. Mary, Meredith en Heather verontschuldigden zich allemaal voor hun opmerkingen of het ontbreken daarvan van Meredith.

De reünie ging niet in op de Facebook-berichten van Jennie, omdat ze pas na het filmen openbaar werden. Waar tijdens de reünie over werd gesproken, waren beschuldigingen dat Jennie tijdens het seizoen een 'blaccent' gebruikte. Fans hebben haar ervan beschuldigd de zwarte cultuur toe te eigenen en alleen de 'blaccent' te gebruiken wanneer ze met Mary praat. Ze verdedigde zich tijdens de eerste aflevering van de reünie. Fans zijn het erover eens dat Mary ongelijk had voor wat ze Jennie heeft aangedaan.

Jennie was zelf niet helemaal onschuldig. Toen een vraag van een fan haar ervan beschuldigde een 'blaccent' te gebruiken, antwoordde ze: 'Ik heb een accent. Wat eruit komt, komt eruit.” Ze zei: "Iedereen kan racistisch zijn", wat fans later beschreven als een voorafschaduwing van de Facebook-berichten die dagen later naar buiten kwamen.

Wat zeggen andere huisvrouwen over Jennie?

Al haar voormalige castmates uitten hun afschuw en waren het niet eens met haar berichten. Zelfs Andy Cohen, de uitvoerend producent van de Real Housewives-franchise, stemde in met zijn minachting. Cohen noemde het "zeer verontrustend, terecht en walgelijk".

Whitney Rose zei dat ze "geschokt en bedroefd" was, terwijl Heather Gay zei dat ze "teleurgesteld was door de schaamteloos racistische berichten". Heather Gay is een open aanhanger en pleitbezorger van de Black Lives Matter-beweging. Meredith Marks zei dat de berichten haar "ziek maakten". Ze noemde ze "racistisch en bevooroordeeld", onthulde Shah: "Ze liegt en ze heeft al in mijn gezicht toegegeven dat ze al die walgelijke berichten ZELF heeft gepost."

Fans wilden het meest van Lisa Barlow horen. Barlow was Jennie's vriend lang voor de show. Jennie heeft Lisa verdedigd en hielp haar naam te zuiveren in drama tijdens het seizoen. Fans vroegen zich af hoe ze niet op de hoogte was van Jennie's hatelijke standpunten voordat de berichten openbaar werden. Op Watch What Happens Live with Andy Cohen zei Barlow dat ze "verrast" was door de berichten, en zei ook dat ze ze niet goedkeurde en dat ze Jennie's Facebook-pagina al jaren niet meer heeft bekeken, daarom had ze geen idee.

Het is op zijn zachtst gezegd teleurstellend voor fans om dit hatelijke gedrag van een nieuwe huisvrouw te zien. Gelukkig pakte Bravo de situatie snel aan door Jennie te ontslaan en naar buiten te komen met een verklaring die ervoor zorgde dat standpunten ze dit soort gedrag niet goedkeurden.

Aanbevolen: