Chris Kattan en 6 andere 'Big Brother'-huisgasten die de show voor de finaleavond hebben verlaten

Inhoudsopgave:

Chris Kattan en 6 andere 'Big Brother'-huisgasten die de show voor de finaleavond hebben verlaten
Chris Kattan en 6 andere 'Big Brother'-huisgasten die de show voor de finaleavond hebben verlaten
Anonim

Big Brother spelen is geen sinecure. Afgesloten zijn van de buitenwereld zonder technologie, geen contact van iemand buiten het huis en dezelfde mensen zien gedurende 30 tot 90 dagen, slappe kost eten en al het liegen en vechten kan een negatieve invloed hebben op iemands geestelijke gezondheid. Dat is de reden waarom sommige deelnemers ervoor kozen om het Big Brother-huis alleen te verlaten voordat ze zelfs maar de ontruimingsavond hadden. Hoewel sommige deelnemers de druk gewoon niet aankonden, vertrokken anderen vanwege gezondheidsproblemen, enz. En sommige deelnemers overwogen te vertrekken toen een familielid thuis overleed terwijl ze binnen waren.

Laatst verliet Chris Kattan vrijwillig het Celebrity Big Brother-huis in een opwelling zonder zelfs maar op het blok te worden gezet. Samen met Chris Kattan zijn hier zes andere deelnemers die het Big Brother huis verlieten voor de nacht van uitzetting.

7 Chris Kattan stopt met 'Celebrity Big Brother 3'

Chris Kattan was een favoriet bij de fans in dit seizoen van Celebrity Big Brother. Hij zat de week voor zijn vertrek in het blok en vroeg zijn huisgasten om hem weg te stemmen, maar hij kreeg geen enkele stem tegen hem.

Kattan sprak met US Weekly over waarom hij vertrok. “Het was heel leuk, maar ook moeilijk. Op een gegeven moment werd het gewoon moeilijk om niet met familie te praten. En voor mij werd het moeilijk om losgekoppeld te zijn van de buitenwereld. Ik denk niet dat ik er zo klaar voor was [of] me realiseerde hoe dat voelde als je 24/7 camera's bij je hebt, behalve wanneer je het bidet gaat gebruiken. Dat is het echt. Ik realiseerde me niet hoeveel ik mijn familie en vrienden en mijn dierbaren en vriendin miste, "zei hij.

6 'Evel' Dick Donato verliet vroeg seizoen 13

Soms staat gezondheid het spel van een deelnemer in de weg. "Evel" Dick Donato was een deelnemer in seizoen 8, dat hij won en opnieuw in seizoen 13. Hij werd teruggebracht samen met vijf andere voormalige huisgasten om in paren te spelen. Donato werd gekoppeld aan zijn vervreemde dochter, Dani, die tweede werd in seizoen 8. Nog geen week na de wedstrijd verliet de slechterik van Big Brother het huis. En hoewel men destijds dacht dat het een familiereden was, kwam later het nieuws dat hij positief op hiv had getest en behandeling moest zoeken.

5 Megan Lowder stopte tijdens seizoen 19

Soms is je mentale gezondheid belangrijker dan een spelletje. Megan Lowder was een deelnemer in seizoen 19. Slechts een paar weken in en Lowder werd op het blok gezet. Ze begon er veel angst over te krijgen en toen ze ruzie kreeg met een andere gast die haar stem verhief, veroorzaakte het haar PTSS door seksueel te worden misbruikt terwijl ze bij de marine was, dus besloot ze het spel te verlaten.

4 Anthony Scaramucci verliet 'Celebrity Big Brother 2'

Anthony Scaramucci, voormalig communicatiedirecteur van het Witte Huis, was een deelnemer aan seizoen 2 van Celebrity Big Brother. Of was hij dat? De show beweerde dat hij een nep-huisgast was en was de draai van dat seizoen. Nadat hij de eerste week op straat was gezet, vertrok hij voordat de live feeds waren ingeschakeld, waardoor veel fans zich afvroegen waarom. Scaramucci werd geconfronteerd met een wervelwind van pers voordat hij het huis binnenging en misschien kon hij de druk gewoon niet aan. We zullen het nooit zeker weten.

3 Neil Garcia verliet seizoen 9

Neil Garcia was een deelnemer aan seizoen 9 en was de eerste houseguest ooit die het spel vrijwillig verliet. Hij werd op een dag naar de Diary Room geroepen, kreeg nieuws van producenten en kwam nooit meer terug vanwege een niet nader persoonlijk probleem. Sommigen dachten dat er misschien een familielid was overleden. Hij wordt niet echt herinnerd door veel fans, omdat hij niet veel tijd in huis doorbracht. Omdat dat seizoen een seizoen was waarin deelnemers werden gematcht met partners, moest Garcia's partner, Joshuah, een andere partner kiezen.

2 Paola Aviles verdween tijdens seizoen 12

Je herinnert je Paola Aviles waarschijnlijk niet en dat komt omdat ze wegliep van het spel voordat ze zelfs maar het huis binnenkwam. Blijkbaar kon ze sequester niet aan, waar deelnemers worden afgezonderd voordat de show begint. Fans hebben haar nooit leren kennen, maar later werd bekend dat ze in de cast van seizoen 12 zou spelen.

1 Audrey Middleton stopte met spelen tijdens seizoen 17

Hoewel ze technisch gezien het huis niet alleen verliet, trok Audrey Middleton zich terug uit het spel. Ze schreef geschiedenis door de eerste transgender-huisgast ooit te zijn. In week 4 kreeg Audrey Middleton een kernsmelting nadat hij op het blok was gezet. Middleton verdween uren in de Diary Room, liep toen uren rond met een deken op haar hoofd en hield zich niet aan de regels om een Have-Not te zijn. Ze weigerde deel te nemen aan de Veto-competitie en stopte in wezen met spelen. Ze werd die week uit huis gezet.

Aanbevolen: