Big Brother: Over The Top': waar zijn de huisgasten vandaag?

Inhoudsopgave:

Big Brother: Over The Top': waar zijn de huisgasten vandaag?
Big Brother: Over The Top': waar zijn de huisgasten vandaag?
Anonim

Van alle seizoenen van de Big Brother-franchise en zijn spin-offs, wordt er niet veel gesproken over de 2016-versie voor één seizoen, Big Brother: Over the Top. Ook gehost door vaste presentator Julie Chen, wordt de serie van tien afleveringen misschien het best herinnerd voor de dramatische stilte die op het huis viel toen ze aankondigde dat Donald Trump de presidentsverkiezingen van 2016 had gewonnen.

BBOTT - zoals het vaak wordt gestileerd - was anders dan het originele Big Brother-formaat doordat er meer aandacht was voor live, onbewerkt beeldmateriaal. Het publiek was ook veel meer betrokken bij het proces dan normaal, omdat ze mochten stemmen over wie er zou worden uitgezet.

In totaal namen 13 deelnemers deel aan de show, en geen van hen had een solide, eerdere claim op roem. Meer dan een half decennium later is deze realiteit voor de meesten van hen niet significant veranderd, waarbij veel van hun beroemdheden nog steeds alleen afkomstig zijn van hun associatie met Big Brother. We bekijken waar zeven van deze deelnemers zijn en wat ze vandaag met hun leven doen.

7 Morgan en Alex Willett zijn mode-, reis- en fitnessliefhebbers

Een van de interessante aspecten van Big Brother: Over the Top was dat het eigenlijk twee zussen bevatte: Morgan en Alexandra 'Alex' Willett uit Texas. Hoewel de laatste in feite drie jaar ouder is, was het Morgan die meer indruk maakte en de algehele winnaar van de show werd.

Na Big Brother zette Morgan Willett haar reality-tv-carrière voort door zich zowel bij Ex on the Beach als bij een seizoen van The Challenge aan te sluiten. Ze werd beroemd gekoppeld aan Challenge-legende, Johnny Bananas. Volgens de sociale-mediaprofielen van Morgan en Alex zijn de zussen nu gefocust op hun passies voor fitness, mode en reizen.

6 Jason Roy leeft nog steeds van zijn 'Big Brother'-roem op sociale media

Jason Roy was een supermarktkassier uit Swansea, Massachusetts toen hij werd gecast voor Big Brother: Over the Top. Toen hij nog maar 27 was, gebruikte Roy zijn brutale persoonlijkheid tot het maximale effect en ging hij helemaal naar de tweede plaats.

Op zijn sociale media-pagina's plaatst hij nog steeds vaak berichten over zijn tijd in de show, evenals de ontwikkelingen in de reguliere Big Brother-seizoenen.

5 Kryssie Ridolfi streeft naar een muzikale carrière

Toen-Illinois serveerster Krystina 'Krissie' Ridolfi eindigde Big Brother: Over the Top op de derde plaats. In de jaren daarna heeft ze een muzikale carrière nagestreefd met haar rockband genaamd Evil Engine. Volgens de bio op haar Instagram-pagina, Ridolfi 'fronteert die band die je niet leuk vindt.'

Ze verwijst ook naar haar tijd op BBOTT en zegt: 'Ik til zwaar. Je haatte me in die realityshow.'

4 Danielle Lickey is een LGBTQ-activist

Danielle Lickey werd beschreven als 'een van de sterkste fysieke en mentale huisgasten van het seizoen'. Ze behaalde een zesde plaats op BBOTT, nadat ze na 50 dagen op de show werd uitgezet.

Tegenwoordig is Lickey meer gefocust op haar gezinsleven en activisme voor de LQBTQ-gemeenschap. Ze runt een YouTube-kanaal genaamd Living Like Dikes. Ze plaatst ook vaak foto's van haar partner Zhane en hun zoon Steven op sociale media.

3 Justin Duncan is eigenaar van een visrestaurant

Justin Duncan is een van de BBOTT-deelnemers die niet erg sterk aanwezig is op sociale media. Hij was eigenaar van een visrestaurant toen hij bij de show kwam, en volgens een Twitter-account dat zogenaamd wordt beheerd door zijn moeder en broers en zussen, doet hij vandaag nog steeds hetzelfde bedrijf.

Duncan was een van de zes gasten die memorabel waren verbluft door het nieuws dat Hillary Clinton de presidentiële race had verloren aan zakenman Donald Trump.

2 Whitney Hogg is getrouwd en heeft één dochter

Whitney Hogg was een 21-jarige medische assistente uit Whitesburg, Kentucky toen ze zich bij de cast van Big Brother: Over the Top voegde. Ze bleef 43 dagen in de show en werd uiteindelijk op de zevende plaats uitgezet, op dezelfde dag als Alex Willett.

In oktober 2017 trouwde Hogg met haar vriend Winston Lee, met wie ze ook een dochter heeft. Lee had haar vanaf het begin van haar tijd in de show erg gesteund en zei: "Ik weet niet of CBS iemand met een groter hart had kunnen kiezen."

Hij deed een aanzoek kort nadat ze was uitgezet, wat een zeer waardevolle troost was voor Hogg. "Ik heb Big Brother misschien niet gewonnen, maar ik heb deze man voor het leven gewonnen, en dat is beter dan welk bedrag dan ook!" schreef ze op haar Facebook-pagina, zoals werd gemeld op hun lokale WYMT-nieuwscentrum.

1 Monte Massongill is een vader en muzikant

Engineer associate Monte Massongill was de tweede deelnemer die uit Big Brother: Over the Top werd gezet. Dit kwam als een beetje een verrassing, aangezien hij de eerste Head of Household (HOH) voor dat seizoen was geworden.

Na Big Brother sloot Monte Massongill zich aan bij MTV's Ex on the Beach, als Morgan Willett's ex. Het is niet duidelijk of Massongill nog steeds zijn technische achtergrond nastreeft, en niets dat met het vakgebied te maken heeft, wordt vermeld in een van zijn bios op sociale media. Op IG omschrijft hij zichzelf als 'Mountain Man/Drummer/Fitness/Outdoorsman/God-fearing.'

Aanbevolen: