De echte reden waarom Larry David en zijn vrouw zijn gescheiden

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Larry David en zijn vrouw zijn gescheiden
De echte reden waarom Larry David en zijn vrouw zijn gescheiden
Anonim

In de hele geschiedenis van Hollywood zijn er veel voorbeelden geweest van sterren die de wereld samen veel entertainment hebben geboden omdat ze in het echte leven vrienden zijn. Het is bijvoorbeeld bekend dat Owen Wilson en Ben Affleck samen in veel populaire films hebben gespeeld omdat ze vrienden zijn. Bovendien is het heel duidelijk dat, hoewel Larry David en Jerry Seinfeld heel verschillende mensen zijn, hun vriendschap heeft geresulteerd in veel geweldige komedie.

Nadat Jerry Seinfeld en Larry David vrienden werden in het stand-upcomedycircuit, gingen de twee mannen samen de hitshow Seinfeld maken. Ook al werd Seinfeld gepromoot als zijnde losjes gebaseerd op Jerry's leven, de waarheid is dat gebeurtenissen in Larry's leven een enorme impact hadden op de show. Iedereen weet bijvoorbeeld dat het personage George Costanza was gebaseerd op Larry. Toen Seinfeld eindigde en Larry Curb Your Enthusiasm ging maken, bleef zijn leven zijn werk bepalen. Om die reden willen veel fans van Larry weten waarom Larry en zijn ex-vrouw zijn gescheiden.

Larry David is heel open geweest over waarom hij en Laurie zijn gescheiden

Na in 1993 te zijn getrouwd, bleven Larry en Laurie David vele jaren bij elkaar voordat ze in 2007 gingen scheiden. Tijdens hun tijd samen had Laurie een enorme impact op Larry's leven met hem, zelfs door zijn Curb Your Enthusiasm-vrouw op het scherm, gespeeld door Cheryl Hines, op haar te baseren. Met dat in gedachten waren veel mensen verrast toen Larry en Laurie hun eigen weg gingen.

Na zijn scheiding stemde Larry David ermee in om in 2011 door Rolling Stone te worden geprofileerd. Het is niet verwonderlijk dat Larry's gedachten over zijn leven na de scheiding in het artikel naar voren kwamen en zijn opmerkingen waren behoorlijk hilarisch. Larry gaf tenslotte toe dat hij het prima vindt met vrouwen die vanwege zijn roem en fortuin in hem geïnteresseerd waren.

“Waarom zou iemand me anders benaderen? Wie gaat er naar een kale man, een oude kale man? Niemand! Als ik niet op televisie was, wie komt er dan naar me toe? Mensen zouden voor me wegrennen, maak je een grapje? Als ik probeerde te flirten met een vrouw en ze wist niet wie ik was, zou ze weglopen.” Hij pauzeert. "En wie is er trouwens niet oppervlakkig?"

Bij een andere gelegenheid in 2011 sprak Larry David over zijn scheiding tijdens een optreden in The Tonight Show met Jay Leno. Gezien hoe open Larry was toen hij met Rolling Stone sprak over zijn datingvooruitzichten, is het logisch dat hij eerlijk was toen hem werd gevraagd waarom hij ging scheiden. Maar zelfs voor hem was Larry verrassend openhartig over waarom zijn huwelijk mislukte.

"Nou, ze dacht dat het leuk zou zijn om seks te hebben met iemand die ze leuk vond. Ze wilde dat proberen. En ik zei dat het geen goed idee was. Omdat je nooit seks wilt hebben met mensen die je leuk vindt Je kunt geen goede seks hebben met mensen die je leuk vindt, die dingen doen. En dan moet je met ze praten?"

Larry David heeft schijnbaar geluk gevonden bij zijn tweede vrouw, Ashley Underwood

Tijdens het eerder genoemde Rolling Stone-interview uit 2011 waarin hij sprak over daten na de scheiding, besprak Larry David ook de vooruitzichten om opnieuw te trouwen. Het is een understatement om te zeggen dat Larry destijds tegen het gangpad was. “Het zou dom zijn om te doen. Waarom zou ik het doen? Waarom zou ik dat contract willen? Ik heb al kinderen. De beste situatie is om een alleenstaande ouder te zijn. Het beste van alles is dat je ook vrije tijd krijgt, omdat de kinderen bij hun moeder zijn, dus het is het beste van twee werelden. Er is veel voor te zeggen. Je gaat trouwen, je hebt kinderen - je moet dit vanaf het begin plannen. We krijgen deze kinderen, en dan gaan we scheiden als ze vier zijn. Oké, zes.'

Aangezien het niet al te lang geleden was dat Larry David was gescheiden dat hij dat interview gaf, is het niet verwonderlijk dat hij behoorlijk afgemat was over het onderwerp huwelijk. Het is duidelijk dat ze zeggen dat tijd alle wonden heelt met een reden, want sindsdien is Larry niet alleen van gedachten veranderd, hij liep ook weer door het gangpad.

Gedurende de tijd dat Larry David in het openbaar was, is hij heel open geweest over het feit dat hij liever veel sociale situaties vermijdt. Om die reden lijkt het erg verrassend dat Larry David zijn tweede vrouw Ashley Underwood ontmoette op een feest, maar de twee ontmoetten elkaar op een feest voor de verjaardag van Sacha Baron Cohen. Het blijkt dat Larry en Ashley zijn opgezet door hun wederzijdse vrienden, Cohen en zijn vrouw Isla Fisher. Naast elkaar gezeten, klikten Larry en Ashely ondanks een leeftijdsverschil van 38 jaar, dus ze trouwen in 2020 en lijken nu heel gelukkig samen.

Aanbevolen: