De echte reden waarom Clara Berghaus en Ryan Oubre niet samen zijn

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Clara Berghaus en Ryan Oubre niet samen zijn
De echte reden waarom Clara Berghaus en Ryan Oubre niet samen zijn
Anonim

In deze tijd zijn er meer manieren om een partner te vinden om je leven mee door te brengen dan ooit tevoren. Als gevolg hiervan kunnen sommige mensen aannemen dat het gemakkelijker is om een partner te vinden en hoewel daar enige waarheid in zit, is de echte truc het vinden van de juiste persoon. Helaas is de waarheid dat veel mensen moeite hebben om hun partner te vinden, en erger nog, sommigen van hen hebben de hoop opgegeven. Met dat in gedachten is het logisch dat sommige mensen bereid zijn heel onorthodoxe dingen te doen om hun persoon te vinden.

Sinds 2014 kunnen Amerikaanse kijkers de 'reality'-show bekijken Married At First SightTijdens elk seizoen van de show stellen koppelaars verschillende paren van mensen samen die onmiddellijk na hun eerste ontmoeting trouwen. Hoewel sommige MAFS-paren erin zijn geslaagd om bij elkaar te blijven, zou het niemand moeten verbazen dat veel van de paren hun eigen weg zijn gegaan. Clara Berghaus en Ryan Oubre gingen bijvoorbeeld om een echt wilde reden uit elkaar.

Ryan Oubre kondigde aan dat hij en Clara Berghaus uit elkaar gingen

Aan het einde van elk seizoen van Married at First Sight bouwt alles zich op tot de beslissingsdag waarop de koppels aankondigen of ze van plan zijn bij elkaar te blijven of hun eigen weg te gaan. Voor fans van de show kan die aflevering erg gespannen zijn als ze wachten om te zien of hun favoriete koppels een kans hebben om het te halen of niet. In werkelijkheid echter, iedereen die volgt wat er gebeurt wanneer elk seizoen van Married at First Sight-seizoen eindigt, weet dat de beslissingsdag niet noodzakelijkerwijs iets betekent. Immers, veel van de stellen die besluiten bij elkaar te blijven op de beslissingsdag, gaan uit elkaar zodra de camera's weg zijn.

Twee maanden nadat hun seizoen van Married at First Sight was uitgezonden, kondigde Ryan Oubre aan dat hij en Clara Berghaus hun eigen weg gingen.

“Na een tijdje weg te zijn geweest van camera's, hebben we dat punt in ons huwelijk bereikt waarop we weten dat het beter is om onze eigen weg te gaan. Het is geen gemakkelijke beslissing om het te nemen, en we nemen deze volgende stappen ook niet lichtvaardig. Dankbaar aan iedereen die ons heeft bijgestaan en ons blijft steunen terwijl we deze zeer moeilijke beslissing nemen. Het spreekt voor zich dat we vrienden blijven en hopen op niets anders dan het beste voor elkaar.”

Waarom Ryan Oubre en Clara Berghaus gescheiden zijn

Toen de wereld er aanvankelijk achter kwam dat Ryan Oubre en Clara Berghaus hun eigen weg gingen, was dat door zijn zorgvuldig geformuleerde verklaring. Maar zoals iedereen die een breuk heeft meegemaakt, weet, zijn splitsingen vaak gecompliceerd, waarbij beide betrokkenen hun eigen versie van de gebeurtenissen hebben. Hetzelfde geldt voor Ryan Oubre en Clara Berghaus. Beiden gaven later immers een andere verklaring voor hun scheiding.

Volgens Clara Berghaus had de reden dat ze scheidde te maken met de gevolgen van een gebrek aan intimiteit in haar relatie met Ryan Oubre. Zoals iedereen die het twaalfde seizoen van Married at First Sight heeft gezien, weet, stond Berghaus er open voor dat ze destijds meer intimiteit met haar man wilde hebben. Toen de show ten einde was, zegt Berghaus dat zij en Oubre plannen maakten voor hun toekomst door een huis te zoeken om te delen en zich voor te bereiden op het hernieuwen van hun geloften. Dan zegt Clara dat Oubre haar vertelde dat hij van haar zou gaan scheiden omdat hij haar niet vertrouwde omdat ze in het openbaar over hun liefdesleven sprak. Van zijn kant wijt Ryan Oubre zijn beslissing om te scheiden van Clara Berghaus aan de culturele verschillen tussen hen.

Je kunt niet echt openstaan om met een ander ras te trouwen en niet met hun cultuur willen trouwen (of op zijn minst het begrijpen). De zwarte ervaring en de zwarte cultuur zijn niet monolithisch, er is geen one-size-fits alle schoenen. Het evolueert voortdurend en verandert met de tijd. Wat ik kan zeggen is: een familiebijeenkomst binnenlopen en met niemand praten en door je telefoon scrollen zal nooit vliegen en voedsel weigeren (buiten een voedselallergie of -vermijding) omdat je het niet leuk vindt hoe het eruit ziet, zal niet helpen ofwel … Kiezen om niet te proberen jezelf te begrijpen en te onderwijzen is een rode vlag. Lees dit alsjeblieft niet als een beschuldiging van racisme. Dat is het ongetwijfeld, en zeker niet,' zei hij. 'Wat het wel is: het is een voorbeeld van het niet begrijpen van Zwart Amerika.'

Uiteindelijk kan niemand anders dan Ryan Oubre en Clara Berghaus echt weten wat er tussen hen is gebeurd. Het is echter duidelijk dat tegen de tijd dat ze hun scheidingspapieren ondertekenden, Berghaus op ten minste één niveau blij was met de situatie. Per slot van rekening plaatste Berghaus een video op TikTok waarin ze aftelde tot het tekenen van de papieren en vierde toen de daad was volbracht.

Aanbevolen: