R. Kelly's 'Chocoladefabriek': vrouwen werden gedwongen oogcontact te vermijden en op hun kamer te blijven

Inhoudsopgave:

R. Kelly's 'Chocoladefabriek': vrouwen werden gedwongen oogcontact te vermijden en op hun kamer te blijven
R. Kelly's 'Chocoladefabriek': vrouwen werden gedwongen oogcontact te vermijden en op hun kamer te blijven
Anonim

Terwijl het proces van R. Kelly in Brooklyn voortduurt, is er nieuwe informatie opgedoken die de extreme controle en zeer twijfelachtige manier aantoont waarop vrouwen werden behandeld in zijn huis en in zijn studio.

De studio, waarnaar wordt verwezen als 'The Chocolate Factory', is een plek waar vrouwelijke gasten nauwlettend in de gaten werden gehouden en schijnbaar leefden in wat een verheerlijkte gevangenis lijkt te zijn. de studio was ongelooflijk indrukwekkend en bood een verscheidenheid aan voordelen, zoals een binnenzwembad, een bioscoop en een aquarium met levende haaien. Voor de meisjes die binnen waren, hield het leven daar echter totale controle in en betekende dat ze leefden binnen de dictatuur die R. Kelly hen oplegde.

De donkere muren van 'The Chocolate Factory'

De vrouwen die binnen de donkere muren van de Chocoladefabriek woonden, werden gedwongen zich aan een reeks zeer strikte regels te houden en mochten zelfs hun kamers niet verlaten zonder toestemming. Dat was zelfs een van de grootste twistpunten voor R. Kelly. De vrouwen bevonden zich op strategische locaties in zijn landhuis en kregen strikte instructies om zich niet te verplaatsen in zijn enorme huis. Ze moesten in de kamer blijven die aan hem was toegewezen en kregen te horen dat ze een bepaald nummer moesten bellen voor toestemming om hun kamer te verlaten of om eten te vragen.

De vrouwen mochten niet vrij rondlopen, en een simpele wandeling door de gang om een wasruimte te gebruiken vereiste een oproep voor toestemming en een veiligheidsescorte.

R. Kelly had verschillende medewerkers bij de hand die verantwoordelijk waren voor het afhandelen van de oproepen en voor het verplaatsen van vrouwen van de ene naar de andere ruimte binnen de chocoladefabriek. Ze hielpen hen ook om eten te brengen, maar een ding dat ze absoluut nooit deden, was oogcontact maken. In feite deed niemand dat…

De 'vreemde' en angstaanjagende regels

Niemand mocht in de ogen kijken van iemand van het andere geslacht. R. Kelly's regel was streng en hij waarschuwde zelfs zijn chauffeurs om hun achteruitkijkspiegels omhoog te klappen wanneer ze met de meisjes aan het rijden waren, om ervoor te zorgen dat er geen onbedoeld oogcontact was dat werd uitgewisseld.

Vervolgens drong hij erop aan dat alle vrouwen wijde kleding dragen tijdens hun verblijf in zijn huis. De meisjes die onder R. Kelly's heerschappij en controle leefden, werden impliciet geïnstrueerd om niet met andere mannen te praten, behalve om eten te vragen en toestemming om ruimtes te verplaatsen.

Er werd streng gecontroleerd en toezicht gehouden op deze jonge meisjes. De regels die ze moesten volgen, werden 'Rob's Rules' genoemd en deze, samen met nog veel meer verontrustende details, worden nu in de rechtbank ontdekt, aangezien R. Kelly riskeert vele jaren gevangenisstraf als hij op deze aanklachten wordt veroordeeld.

Aanbevolen: