90 Day Fiance': de reden waarom Michael Jessen en Juliana Custodio trainen

90 Day Fiance': de reden waarom Michael Jessen en Juliana Custodio trainen
90 Day Fiance': de reden waarom Michael Jessen en Juliana Custodio trainen
Anonim

Wat realityshows betreft, is '90 Day Fiancé' een van de meest intrigerende en verwarrende. Er zijn koppels waarvan het uiteenvallen fans schokt, en andere die je gemakkelijk ziet aankomen.

Koppels komen bij elkaar en gaan sneller uit elkaar dan kijkers kunnen knipperen, terwijl sommige relaties waarvan niemand dacht dat ze lang zouden duren, op de lange baan geschoven worden. Dat laatste geldt blijkbaar voor Michael Jessen en Juliana Custodio.

Fans werden aangetrokken door het verhaal van het paar: de twee ontmoetten elkaar op een jacht waar Juliana model stond, en tijdens hun verkeringstijd gebruikte Michael zijn rijkdom. Maar hun leeftijdsverschil, evenals de hoeveelheid geld die Michael toegaf aan Juliana te hebben uitgegeven, deden fans hun hoofd schudden.

Hoewel sommige andere '90-dagen'-paren uit elkaar vielen nadat bekend werd dat de ene of de andere helft oneerlijk was, houden sommige paren het echt vol en trouwen, beginnen een gezin en leven over het algemeen gelukkig woont samen. Het is gemakkelijk voor fans om cynisch te zijn, maar op dit moment lijkt het erop dat Michael en Juliana er misschien voor de lange termijn in zitten.

Gezien hoe ze elkaar ontmoetten en begonnen te daten, is het begrijpelijk dat kijkers vragen (en zorgen) hebben.

CheatSheet legde uit dat Juliana een moeilijk persoonlijk leven had voordat ze model werd en later Michael Jessen ontmoette. Maar nadat de twee een koppel waren geworden, deelde Michael zijn rijkdom met zijn geliefde; TLC-producenten zeiden dat hij ongeveer $ 100K tot $ 150.000 aan Juliana had uitgegeven, inclusief de kosten van auto's en al het andere dat ze wilde terwijl ze nog in Brazilië woonde.

Het paar ging later echter trouwen, wat schijnbaar nee-zeggers ongelijk bewees. En ze lijken te werken, waardoor sommige critici (en een paar fans, TBH) zich afvragen waarom.

Het korte antwoord is dat de twee een echte relatie lijken te hebben.

In feite, zoals SoapDirt vertelde, zweert Michael's ex-vrouw, Sarah Jessen (die nu hertrouwd is) dat het huwelijk van Michael en Juliana legitiem is. Ze brak schijnbaar zelfs de NDA die ze met TLC had gehad om uit te leggen dat de hele scène waarin het trio de huwelijkse voorwaarden van Michael en Juliana besprak totaal verzonnen was.

Michael Jessen had ook beweerd dat TLC die scène had geschreven en de bruid en bruidegom dwong om over een huwelijkscontract te praten terwijl ze nooit van plan waren er een te hebben.

Verder legde Sarah uit dat ze wist dat Michael en Juliana echt verliefd waren en niet om geld (of om een andere reden) trouwden. Met de volledige goedkeuring van zijn ex-vrouw, lijkt het alsof ware liefde de meest waarschijnlijke verklaring is voor hoe dit specifieke '90 Day'-paar nog steeds samen is en hun relatie laat werken.

En Sarah heeft het volste vertrouwen dat Juliana niet op Michaels geld uit is.

Aanbevolen: