Ariana Grande's Truien Geïnspireerd Hilarische Tik-Tok Memes

Ariana Grande's Truien Geïnspireerd Hilarische Tik-Tok Memes
Ariana Grande's Truien Geïnspireerd Hilarische Tik-Tok Memes
Anonim

Ariana Grande's oversized truien maken zo'n beetje deel uit van haar kenmerkende look en zijn dat al een aantal jaren. We hebben haar constant gezien met een van haar kenmerkende truien aan. Het is op dit moment ook een groot deel van de popcultuur geworden.

Nu heeft haar kenmerkende look een komische wending genomen, na een reeks trends. Een trend die niemand van ons zag aankomen. Haar beroemde oversized truien zijn onderdeel geworden van de TikTok-rage.

Wie had gedacht dat haar truien een meme zouden worden? We kunnen het zeker waarderen als zoiets in een meme wordt omgezet.

In deze TikTok-video's dragen gebruikers oversized truien met extra lange mouwen om het te laten lijken alsof ze Grande zijn. Een belangrijk voorbeeld van die trend is de gebruiker, prodspilo, die de extra lange mouwen draagt, terwijl hij een PB&J-sandwich maakt en ook terwijl Grande's hit, 7 Rings, in de video wordt afgespeeld.

Dat was eigenlijk nog maar het begin van de trend. Een gebruiker deed een Thanksgiving, en zelfs een waarbij een gebruiker zijn handen waste om het te laten lijken alsof Grande haar handen wast. Er zijn echter steeds meer video's van de trend, die variëren van het opdoen van make-up tot het inleveren van een schoolopdracht, allemaal hilarisch, creatief en zeker het bekijken waard.

De hilarische TikTok-trend hield een aantal weken aan en het werd nog steeds lach na lach, zelfs na een paar weken.

Grande slaagde er op een dag in om de trend op Instagram te volgen toen ze een van de video's op Instagram zag, met de video over hoe 'ze haar huis wast'. Dit is het moment waarop de hele trend grappiger wordt dan hij al was.

Ze ging door en zei gekscherend: "Man, als jullie me niet met rust laten" en voegde eraan toe: "Dit maakte me zo angstig". Het was slechts een kwestie van tijd voordat ze de TikTok-gekte zou zien en er vervolgens commentaar op zou geven.

Hoewel er al een heleboel waanzin is met betrekking tot TikTok-trends, kunnen we zeker zeggen dat de Ariana Grande-truitrend misschien wel de beste is die er is. Om nog maar te zwijgen, we kunnen haar grappen over de trend zelf zeker waarderen. Het toont alleen het soort humor dat ze heeft.

Anders nieuws: Grande reageerde onlangs (opnieuw) op de meme nadat de angst voor het coronavirus zich door het hele land begon te verspreiden.

Dit is echter niet de eerste keer dat Grande zich buiten de memecultuur bevindt. Meest recent, iets meer dan een paar maanden nadat de sweater-parodie tot stand kwam, inspireerde haar jurk uit de Grammy's een hele nieuwe reeks memes. En nee, het zijn geen TikTok-memes. Deze keer op Twitter.

Als je een manier wilt vinden om haar voor de gek te houden, waarom zou je dan niet de draak steken met haar oversized truien? En hoe ze eventueel een boterham maakt en hoe ze eventueel haar handen wast? En ook als ze een jurk draagt bij de Grammy's die er zo ongelooflijk flets uitziet?

Aanbevolen: