Vrienden'-fans denken dat dit de liefste vriendin van Ross was

Vrienden'-fans denken dat dit de liefste vriendin van Ross was
Vrienden'-fans denken dat dit de liefste vriendin van Ross was
Anonim

Terwijl Rachel en Ross uiteindelijk samen eindigden, waren niet alle fans van ' Friends' bereid om dat sprookjesachtige einde te accepteren.

Ten eerste deed Rachel behoorlijk egoïstische dingen tijdens de relatie (en ook toen ze uit elkaar gingen). Maar het leek vaak alsof de twee gewoon niet goed voor elkaar waren. Ross had tenslotte ook zijn fouten.

Maar sommige fans denken dat Rachel Ross helemaal niet verdiende. Fans denken zelfs dat een andere ex-vriendin van Ross perfect voor hem zou zijn geweest omdat ze zo lief was… en precies het tegenovergestelde van Rachel.

Fans op Quora waren het erover eens dat Ross' ex-vriendin Julie de beste match voor hem was van alle dames met wie hij het hof maakte (nou ja, en baby's kreeg) op 'Friends'.

Lauren Tom, die Julie speelde, was in 1995 en 1996 vijf afleveringen in de sitcom, bevestigt IMDb. In die tijd hadden fans genoeg tijd om het schattige paar van het paar te verzenden.

Zoals een Quora-gebruiker schreef, was Julie 'een engel'. Per slot van rekening was ze de eerste keer dat ze de vrienden van Ross ontmoette een hele lieverd, ook al waren ze allemaal behoorlijk onbeleefd tegen haar. Vooral Rachel, die altijd jaloers was op iedereen waarin Ross geïnteresseerd was.

Maar Julie kon het niet schelen; ze probeerde de stemming te kalmeren door te zeggen dat ze een betere indruk op de bemanning zou maken als ze 20 uur niet in een vliegtuig had gezeten of uren in een bus, in een taxi en ergens in de buurt van kippenpoep had doorgebracht.

David Schwimmer als Ross Geller en Lauren Tom als Julie in 'Friends&39
David Schwimmer als Ross Geller en Lauren Tom als Julie in 'Friends&39

Hoewel Rachel een heks was voor Julie, was de laatste vriendelijk tegen haar. Ze kreeg zelfs een beetje contact met Monica, wat waarschijnlijk niet gemakkelijk was. Julie gaf duidelijk om Ross, dus zijn vriendengroep was belangrijk voor haar.

Maar Julie liet ook op andere manieren zien hoeveel ze om haar gaf. Een fan schrijft bijvoorbeeld dat ze twee maanden wachtte tot Ross klaar was voor intimiteit met haar, en ze zette hem nooit onder druk voordat hij vond dat het tijd was. Ze was ook bereid om zich te committeren en zelfs een kat met hem te willen adopteren.

Een verwijderde 'Friends'-scène laat zelfs zien dat het paar overweegt een kat te adopteren, en heilige Julie praat Ross met veel mededogen om een oude, zieke kat te adopteren.

Volgens de mening van fans kon geen van de andere vriendinnen van Ross een kaarsje voor Julie houden. Zelfs Emily niet, die, hoewel assertief, niet zo meelevend was als de GF-fans denken dat Ross' soulmate was.

Verder op de lijst staan dames als Bonnie (die agressief was in de slaapkamer maar ook gemakkelijk te manipuleren, dus niet geschikt voor soms schetsmatige Ross), Elizabeth (die koppeling ging tegen Ross' beter oordeel in, zeggen fans), en Mona (die over bijna alles over zichzelf loog om Ross haar aardig te laten vinden).

Kortom, fans missen Julie, vooral vanwege de harde breuk die het paar had, zodat Rachel Ross terug kon hebben. Zo giftig!

Aanbevolen: