Rihanna heeft een Fenty Beauty House gelanceerd voor TikTok-makers

Inhoudsopgave:

Rihanna heeft een Fenty Beauty House gelanceerd voor TikTok-makers
Rihanna heeft een Fenty Beauty House gelanceerd voor TikTok-makers
Anonim

Rihanna onthulde in Los Angeles het Fenty Beauty TikTok House, dat nieuwe TikTok-makers een ruimte biedt waar ze creatief kunnen zijn.

"We staan in het officiële eerste Fenty Beauty TikTok-huis", zei Rihanna. "Ik wilde gewoon een platform creëren voor de volgende golf van contentmakers. Ik denk dat onze generatie de ziekste, de ziekste, de meest creatieve is. Ik kan het niet alleen, dus om me aan te sluiten bij de mensen die de wereld en mijn gemeenschap en mijn generatie, dit is een hub."

TikTok-influencers waren aanwezig en konden Fenty Beauty House ervaren. In een persbericht van Harper's Bazaar biedt het huis schoonheidsstations, natuurlijk licht voor het maken van video's en een "Make-up Pantry" waarmee de influencers inhoud kunnen creëren rond Fenty Beauty.

Make-upartiesten in het beautyhuis waren Emmy Combs (@emmycombss), Makayla (@makayladid), Savannah Palacio (@savpalacio), Kamaboko Gonpachiro (@challxn) en Dawn (@thedawndishsoap). Ze plaatsten schoonheidsgerelateerde inhoud op hun TikTok-publiek.

Waarom is dit een slim zakelijk idee?

TikTok-huizen beginnen een normaal verschijnsel te worden in Los Angeles. Volgens een artikel gepubliceerd door Mic vertegenwoordigen ze influencers die een grote aanhang hebben op sociale mediaplatforms zoals Instagram, YouTube en nu TikTok. Een select aantal makers van inhoud leeft met elkaar en maakt leuke, boeiende inhoud voor hun platforms.

Volgens een artikel gepubliceerd door de New York Times is het Hype House een goed voorbeeld van hoe een TikTok-huis eruitziet. Van bewoners wordt verwacht dat ze dagelijks content produceren. Thomas Petrou, mede-oprichter van Hype House en een 21-jarige YouTube-ster vertelde de publicatie: Als iemand constant een fout maakt, zullen ze geen deel meer uitmaken van dit team.”

“Je kunt niet een week bij ons komen logeren en geen video's maken, dat gaat niet werken. Dit hele huis is ontworpen voor productiviteit. Als je wilt feesten, zijn er honderden huizen die elk weekend feesten geven in L. A. Dat willen we niet zijn. Het is niet in lijn met iemand in het merk van dit huis. Dit huis gaat over het creëren van iets groots, zei Petrou.

Josh Sadowski, een TikTok-ster met bijna vier miljoen volgers, vertelde de New York Times: TikTok heeft een jongere groep makers meegebracht. Die energie drijft nogal wat oudere makers op. Er zijn al deze kinderen die naar LA willen verhuizen en inhoud willen maken, en TikTok stimuleert hun groei zo veel. Iedereen is echt, echt gedreven. Ze brengen die energie naar L. A., en het wrijft over op alle anderen. Niemand wil iets missen.”

Er zijn potentiële huizen die in LA kunnen verschijnen, wat bijdraagt aan de diversiteit die Hype House lijkt te missen. Black TikTokers werken aan een voorstel voor een Melanin Mansion. Andere groepen, zoals Cabin Six, een groep die zich identificeert als queer, werken aan een ruimte voor zichzelf.

Wat betekent dit voor Fenty Beauty?

Rihanna zal met het veelgebruikte platform een breder publiek kunnen bereiken. Hoewel het merk al succesvol is, kan het gebruik van het platform zorgen voor een stijging van de inkomsten, terwijl er ruimte wordt gecreëerd voor makers van beautycontent om creatief te zijn.

Aanbevolen: