RHONY': fans geïrriteerd over Leah McSweeney's rommelige appartementtour

Inhoudsopgave:

RHONY': fans geïrriteerd over Leah McSweeney's rommelige appartementtour
RHONY': fans geïrriteerd over Leah McSweeney's rommelige appartementtour
Anonim

Leah McSweeney houdt het echt, te echt om haar appartement schoon te maken voor een Bravo interieurontwerptour. Ze voegde zich bij Luann de Lesseps om kijkers een kijkje te geven in haar huis in New York City.

Terwijl fans dol waren op haar roze decor en art-deco-elementen, wilden ze dat ze niet probeerde de 'te cool om te organiseren'-envelop door te drukken. Ze maakte amper haar bed op.

Leah's appartement

McSweeney beweerde dat ze haar ruimte niet had opgeruimd voor camera's omdat ze iedereen wilde laten zien hoe ze echt is, wat rommelig is. Terwijl, ja, we snappen het. Het opzetten van een verwaande façade is minder dan kijkbaar.

Weigeren willekeurige tassen van de vloer op te rapen, is echter een unieke onverklaarbare keuze. Toen het filmen haar slaapkamer binnenkwam, legde ze uit: "Mijn bed is voor 75% opgemaakt. Laten we het repareren."

Wij, samen met commentatoren van de YouTube-video, zouden willen dat we ons konden concentreren op haar echte misdaadboekkeuzes en brutale gebobbelde lipstoel. Het visuele geluid verwaterde de persoonlijkheid die haar appartement aanscherpte.

Een fan beschreef haar benadering van de potentiële PR-kans als tienerachtige maniertjes: "Ik heb het gevoel dat Leah een tiener is - haar stijl en persoonlijkheid. Het is echter erg vertederend en een beetje verontrustend tegelijk. Maar ik ben hier voor."

Een andere RHONY-liefhebber kwam volledig met haar mee, inclusief toetsenbordschaduw: "Kom op Leah, we kunnen allemaal rommelig zijn, maar we ruimen op als er gezelschap komt! Heb ik gelijk? Woke is kapot hun-eyyy." Ze is duidelijk niet blut, maar goed.

Haar meest gewaardeerde bezit

Je zou kunnen denken dat haar weelderige paarse doorsnede haar favoriete woonkamer-musthave zou zijn. Haar favoriete item in de kamer is echter een geschilderd portret van haar hond Angel. Het staat midden in de actie, vlak naast haar minimalistische kleivazen en funky roze kaarsen.

Hoewel fans sceptisch waren over haar schoonmaakgewoonten, konden ze geen genoeg krijgen van het uitzicht van de vurige nieuwkomer. Haar raam kijkt uit over de straten van Manhattan, dure.

Een andere fan wou dat ze hun nachten konden doorbrengen met dat uitzicht, "Ik ben zo jaloers op Leah's uitzicht. Ik zou een ligstoel bij een van de ramen zetten. Zou mijn plek zijn 's nachts en vooral in de winter kijken naar de sneeuw en het verkeer en alle kerstverlichting."

Magisch! Of je nu denkt dat haar weigering om de plek op te fleuren nep is, je kunt niet ontkennen hoe echt haar smaak is door slechts een seconde naar haar veilige plek te kijken.

Aanbevolen: