De mysterieuze waarheid over het geruchten open huwelijk van Kristen Bell en Dax Shepard

Inhoudsopgave:

De mysterieuze waarheid over het geruchten open huwelijk van Kristen Bell en Dax Shepard
De mysterieuze waarheid over het geruchten open huwelijk van Kristen Bell en Dax Shepard
Anonim

Acteurs Dax Shepard en Kristen Bell begonnen eind 2007 te daten, nadat ze elkaar hadden ontmoet op een verjaardagsfeestje van een wederzijdse vriend. In januari 2010 verloofden de twee sterren zich, maar ze stelden hun huwelijk uit totdat de staat Californië wetgeving aannam die het homohuwelijk legaliseerde - wat in 2013 gebeurde. Tegenwoordig zijn ze een van de bekendste koppels in de branche, en ze hebben een gecombineerd vermogen van $ 40 miljoen.

Vandaag nemen we de relatie van het paar onder de loep. In de loop der jaren ging het gerucht dat de twee niet exclusief zijn en dat ze zelfs in een three-way-huwelijk zijn. Zit er enige waarheid in deze beweringen? Blijf scrollen om erachter te komen!

Zijn Kristen Bell en Dax Shepard in een three-way-huwelijk?

Tijdens een optreden op Jimmy Kimmel Live!, grapte Dax Shepard over het feit dat hij in een three-way-huwelijk was met zijn vrouw Kristen Bell en zijn Armchair Expert-cohost Monica Padman. "Absoluut, we hebben een huwelijk met drie partijen", zei Padman, die ook te gast was in de aflevering. 'Nou, we hadden een huwelijk met drie partijen.' Daarna vroeg Kimmel of het drieweghuwelijk ook op een seksuele manier is, waarop Padman snel antwoordde "Nog niet!", en Shepard zei: "Helaas niet. Het zijn allemaal de verantwoordelijkheden van twee vrouwen zonder seks."

Hoewel Kristen Bell en Dax Shepard niet echt in een huwelijk met drieën zijn, vertrouwt het paar wel sterk op Shepard's co-host Monica Padman. "We zeggen dat we willen dat ze liefde vindt, maar ons huwelijk zou stuklopen zonder haar", zei de acteur. Bell, Shepard en Padman gingen eigenlijk samen in quarantaine tijdens de coronaviruspandemie, aangezien Shepard en Padman regelmatig samen aan hun podcast Armchair Expert werkten.

"Het bereikte een kritieke massa [één] maand in omdat Kristen COVID kreeg. We dachten. Dus, ze was in haar kamer in haar eentje in quarantaine." Padman onthuld. "Tegelijk brak Dax zijn hand - kon geen eten maken, kon nergens mee helpen. Ik was daar, zoals, 'Oh, ik moet voor al deze kinderen zorgen terwijl [Dax en Kristen] op vakantie.' Oké, doei. Ik ben vertrokken." Daarop zei Shepard: "Het was abrupt. Ze kwam gewoon de woonkamer binnen en ze had al haar bezittingen." Padman lachte en zei: "Zoals veel huwelijken in quarantaine, eindigde het onze in een scheiding", waar Shepard aan toevoegde: "Nu is het een traditioneel huwelijk, want nu is het gewoon financieel. Het is als een huwelijk uit de jaren '30."

Waarom denken mensen dat Kristen Bell en Dax Shepard een open huwelijk hebben?

Dus als Kristen Bell en Dax Shepard niet echt een huwelijk met Monica Padman hebben, waar komt dan het gerucht vandaan dat ze een open relatie hebben? Hoogstwaarschijnlijk is het geworteld in het feit dat Shepard toegaf dat hij een open relatie had voordat hij bij Kristen Bell was.

Tijdens een optreden in The Drew Barrymore Show, onthulde Dax Shepard dat er bij het smeken van de relatie met zijn vrouw "een hoop jaloezie was… om redelijk goede redenen. Ik had al negen jaar een open relatie jaren, kreeg ik een groot deel van mijn leven een black-out. Weet je, er waren veel dingen waar ze zich zorgen over moest maken, "legde de acteur uit. Nadat hun relatie echter serieus werd, waren de twee niet meer zo jaloers. "Maar ik zou zeggen dat toen we eenmaal verloofd waren, er een soort schakelaar voor mij leek te veranderen", gaf de acteur toe. "En ik vind haar ongelooflijk niet jaloers, wat een ongelooflijk warme eigenschap is in een partner."

Kristen Bell en Dax Shepard trouwden in 2013 en samen hebben ze twee dochters. Door de jaren heen zijn ze allebei open geweest over hun relatie - vooral over dingen waar ze mee worstelden. De twee hebben ook gesproken over het gaan naar relatietherapie, evenals over waar ze de neiging om te vechten. Op zondag VANDAAG zei Dax Shepard: "We willen niet dat iemand denkt dat we elkaar hebben ontmoet, en het is gemakkelijk geweest, want als dat iemands verwachting is van een relatie en zeker een huwelijk, is het een slechte verwachting om te hebben."

Tijdens een optreden in The Ellen DeGeneres Show, vertelde Kristen Bell ook dat ze aan hun huwelijk werkte. "De realiteit is dat als je met één mens samenleeft - het kan me niet schelen of het je partner is of je man of je vrouw of wie het ook is, je kamergenoot - je moet je gereedschapskist oppoetsen," zei Bell.. "Omdat je die persoon vervelend zult vinden. Relaties vergen werk."

Dus daar is het, het lijkt alsof Kristen Bell en Dax Shepard geen huwelijk met drieën of een open relatie hebben, en gezien hoe open ze zijn met hun fans, is het redelijk om te geloven dat als ze dat wel waren - ze zouden het zeker delen.

Aanbevolen: