20 dingen die echt gebeurden op Jersey Shore

Inhoudsopgave:

20 dingen die echt gebeurden op Jersey Shore
20 dingen die echt gebeurden op Jersey Shore
Anonim

Toen Jersey Shore in 2009 voor het eerst werd uitgezonden op MTV, was het met een vrolijke soort van overgave die zoveel realityshows begeleidt, vooral die van de dwaze variëteit waarin het decennium zich specialiseerde. Kijk hier eens naar deze lompe jonge twintigers! Kijk ze maken alle fouten die we maken (hoewel we ze kunnen maken zonder camera's in de buurt)! Kijk eens hoe dom en dom ze zijn! Het was onweerstaanbaar in zijn afschuwelijkheid en veel critici bespotten het destijds, maar het is sindsdien een enorm schuldig genoegen en een toetssteen uit het aughts-tijdperk geworden.

Zoals bij alle reality-tv, was veel overdreven, maar deze 20 items zijn de cast en onder elkaar echt overkomen. Hoewel ze misschien zijn opgegroeid, zijn getrouwd, kinderen hebben gekregen of zelfs naar de gevangenis zijn gegaan, hebben we deze herinneringen om ons eraan te herinneren wie ze ooit waren.

20 De cast werkte gratis in seizoen 1

Voordat ze het grote geld binnenhaalden met productaanbevelingen, merch en meerdere seizoenen van verschillende shows, was de cast van Jersey Shore een stelletje niemand die tijdens het eerste seizoen eigenlijk "nul dollars" verdiende, volgens Vinny Guadagnino, en nam alleen het geld mee naar huis dat ze verdienden tijdens het werken in de Shore Store.

In seizoen 2 kregen ze een verhoging van $10k per aflevering.

19 Een stinkende grap over de situatie

Geen internet of telefoon kan leiden tot een beetje cabinekoorts, en de cast van Jersey Shore was niet immuun. In de aflevering die letterlijk "A Cheesy Situation" heette, kwamen Ron, Sammi en Snooki allemaal terug op Mike "The Situation" vanwege zijn algemene slechte gedrag door een stinkende kaassandwich onder zijn bed te leggen - wat perfect getimed was met Mike die een meisje terug naar zijn kamer!

18 Snooki's Fender Bender

Nauwelijks de meest verantwoordelijke van de cast (vooral in de eerste seizoenen), het is waar dat Snooki inderdaad een klein auto-ongeluk heeft gehad tijdens het rondrijden met Deena in Florence, Italië, tijdens seizoen 4. Terwijl ze eindigde met een nekbrace, werd aangetoond dat twee politieagenten naar het ziekenhuis gingen - maar in werkelijkheid sloeg Snooki haar beveiligingsteam af!

17 Pauly D's eerste stalker

DJ Pauly D was een kerel die affiniteit had met vrouwen - in die mate dat hij niet één maar twee stalkers had! Eerst hebben we "Danielle the Stalker", die Pauly in seizoen 1 ontmoette, die hem probeerde over te halen om met haar naar Israël te reizen. Ze kwam weer terug in seizoen 3, alleen om een drankje in zijn gezicht te gooien!

16 Pauly D's tweede stalker

Volgende - en misschien wel intenser - was Vanessa, een vrouw die begon op te duiken in de schaduw van de laatste twee seizoenen van de MTV-show. Ze was zo geobsedeerd door Pauly D dat ze zelfs bijpassende ster-tatoeages op haar ellebogen kreeg!

Het blijkt dat Vanessa een geschiedenis heeft van celeb-stalking, en verscheen zelfs in een aflevering van My Crazy Obsession !

15 Snooki vs. Angelina

Angelina was niet meteen enthousiast over zichzelf en verliet de serie niet één maar twee keer! Toen ze in Florida was, leek het erop dat Snooki genoeg had van Angelina's drama en haar oorbellen verwijderde voordat ze zich naar de prinses van Staten Island stortte. Worstelen met een oude orde volgde en Angelina sloot de cast af. (Ze is sindsdien teruggekeerd voor familiereünie.)

14 De situatie kreeg een stoel op de eerste rij

De situatie leek altijd een beetje een rare kerel, maar hij bracht het naar een nieuw niveau toen hij besloot om na een mislukt avondje uit in de club een broodje ei voor zichzelf te maken, op zijn bed te gaan zitten en toe te kijken terwijl Pauly D geluk had met wat hij ook maar mee naar huis had genomen van het avondje uit. Nachtzicht liegt niet!

13 Deena danst uit haar ondergoed

Kijkers dachten dat Snooki een hete boel was, maar toen kwam Deena langs en bewees dat we nog veel te leren hadden. Terwijl ze in Italië waren, kwamen Deena en Snooki samen voor wat Gehaktballengekte en werden uiteindelijk zo dronken dat de eerste van haar ondergoed danste! Later, toen ze in een club met meer van de cast was, flitste ze de camera met haar niet-geklede onderstukken.

12 JWOWW en Snooki hebben een kreeft gered

Hun hart zat misschien op de juiste plaats, zelfs als hun hersens dat niet waren. Nadat de situatie kreeften mee naar huis heeft genomen voor het avondeten, besluiten Jenni en Snooki er een te redden. Jammer dat niemand hen vertelde hoe ze voor het dier moesten zorgen! Nadat ze het Charlie hadden genoemd, dompelden ze de schaaldier onder in een kom met zoet water, wat, nou ja, niet lukte.

11 Angelina werd ontslagen

Het is niet verwonderlijk dat Angelina's slechte houding haar niet in de problemen bracht met alleen haar castmates. Tijdens het eerste seizoen weigerde Angelina naar haar dienst in de Shore Store te gaan, ze gaf er de voorkeur aan om uit te slapen en vertelde de manager: "Ik zou het liever niet doen." Danny, de manager van de winkel, vertelde Angelina dat ze was ontslagen, en ze vertrok (hoewel ze later natuurlijk terugkwam).

10 Ronnie werd gearresteerd

Ronnie's humeur was berucht in de show, en het bracht hem zelfs in een echt heet water. Tijdens een avondje uit kreeg Ronnie ruzie en sloeg hij zijn tegenstander knock-out. In de voorlaatste aflevering van het eerste seizoen zagen we hoe Ron in handboeien werd gesleept voor zijn gewelddadige acties en beschuldigd werd van mishandeling.

9 Sammi en Ronnie's live breakup

Hun aan-uit-relatie volgde hen gedurende alle seizoenen van Jersey Shore, en een van die "uit"-periodes kwam op de hielen van een live tv-show. Hoewel after-shows en reünies vaak saaie clips zijn, was Ron getuige van een korte flirt tussen Sammi en The Situation, waardoor hij het op een bepaald moment met haar uitmaakte.

8 De notitie aan Sammi

Wie herinnert zich "het briefje" niet? JWOWW en Snooki besloten een anoniem briefje aan Sam te typen dat haar op de hoogte bracht van alle ontrouw en over het algemeen onsmakelijke gedrag van Ronnie.

Hoewel de meisjes waarschijnlijk van plan waren enig licht te werpen op de disfunctionele relatie, ontplofte het uiteindelijk in hun gezicht en eindigde in een vechtpartij tussen Jenni en Sam.

7 JWOWW De situatie aanvallen

JWOWW liet ons vanaf het begin weten dat ze niet het soort meisje was waarmee geknoeid kan worden, en ze liet Mike absoluut niet de baas zijn. Tijdens een reis naar Atlantic City vroeg een zieke JWOWW Mike om haar te vergezellen naar hun kamer. Hij weigerde, waardoor Jenni afschrikte, hem herhaaldelijk sloeg en stompte terwijl Vinny haar probeerde tegen te houden!

6 De situatie met kopstoten tegen een muur

De situatie was ook driftig, maar een van zijn meest memorabele tegenstanders kon eigenlijk helemaal niet terugvechten – omdat het een muur was!

Toen er een ruzie uitbrak tussen Ron en Mike over Sam, moedigde Mike Ron aan om zijn kans te wagen. Ron deed dat niet en in plaats daarvan werd Mike gek en besloot hij een kopstoot te geven tegen een muur! Natuurlijk werd er een ambulance gebeld, maar we betwijfelen of er veel hersencellen verloren zijn gegaan.

5 JWOWW And Sammi's Catfight

Als gevolg van het slecht doordachte (maar goedbedoelde) briefje aan Sam, zijn zij en Jenni uiteindelijk tot sloop gekomen. Aangezien Sam Ronnie's kant in de zaak had gekozen en JWOWW en Snooki ervan beschuldigde problemen te veroorzaken. De twee werden behoorlijk brutaal met elkaar en het is zeker een van de meer memorabele gevechten die in de show zijn gezien.

4 Ronnie heeft Sammi's kamer verwoest

Misschien was een goede indicatie dat Ronnie geen geweldig vriendjesmateriaal was, toen hij Sammi's kamer vernielde - terwijl ze er nog in zat en hem smeekte om te stoppen! In de aflevering van seizoen 3 begon Ronnie Sammi's bezittingen te vernietigen, inclusief haar bril! – en probeerde haar bed uit het raam te gooien.

Zijn acties zorgden er feitelijk voor dat Sam de show een paar dagen verliet.

3 Snooki wordt gearresteerd

Is er iets zo gedenkwaardigs als een bedwelmde Snooki die over de promenade dwa alt en eist waar het strand is? Wij denken van niet! Na een buiging die de hele nacht duurde en de volgende dag eindigde met haar kruipen op het zand en het beledigen van een politieagent, werd Snooki (niet verwonderlijk) gearresteerd.

2 Iedereen was erbij betrokken

De "Smush Room" was goed gedocumenteerd dankzij nachtzicht, en het bleek dat de hele cast vrijwel bij elkaar betrokken was! Jenni bracht hun relaties in kaart, waarbij Snooki en Angelina betrokken waren bij drie van de jongens, Jenni bij Pauly kwam en Sam aanspraak maakte op zowel Mike als Ron!

1 Snooki werd echt geslagen

In latere uitzendingen zou de daadwerkelijke scène waarin Snooki in het gezicht werd geslagen door een willekeurige (die later bleek een onderwijzeres te zijn) zwart worden, maar dat betekent niet dat het niet is gebeurd.

Het was het eerste seizoen en het was interessant om de rest van de cast te zien rondlopen ter ondersteuning van hun gevallen vriend.

Aanbevolen: