Evan Rachel Wood geprezen terwijl ze zich uitspreekt als vermeende misbruiker Marilyn Manson's verschijning

Evan Rachel Wood geprezen terwijl ze zich uitspreekt als vermeende misbruiker Marilyn Manson's verschijning
Evan Rachel Wood geprezen terwijl ze zich uitspreekt als vermeende misbruiker Marilyn Manson's verschijning
Anonim

Evan Rachel Wood is geprezen nadat ze zich voor het eerst uitsprak sinds het optreden van ex Marilyn Manson op het luisterevenement van Kanye West in Donda op 26 augustus.

De 33-jarige Westworld-actrice kwam dapper naar voren om te spreken over het vermeende misbruik dat ze in februari ontving van de nu in ongenade gevallen rocker.

Het plaatsen van een video van haar zang "You Get What You Give" door de New Radicals in de Bourbon Room in Hollywood op de avond van 28 augustus, schreef ze een bericht aan haar "mede-overlevenden".

Evan legde in haar video uit dat ze de omslag al een tijdje had bewaard, maar vertelde de menigte "het leek een geschikt moment."

In haar onderschrift was ze solidair met de talloze andere vrouwen - 15 in totaal die beschuldigingen van seksueel misbruik hebben geuit tegen de 52-jarige heavy metal zangeres.

"Voor mijn mede-overlevenden die deze week in het gezicht werden geslagen. Ik hou van je. Geef niet op."

Hoewel ze niet expliciet sprak over Manson - echte naam Brian Warner - in de video of in haar bijschrift, was de post ongetwijfeld een verwijzing naar zijn verschijning op het Donda-evenement in Soldier Field.

Het zorgde ervoor dat veel commentatoren op sociale media haar hun beste wensen stuurden.

"Ze is dapper en ze heeft gelijk. Niets dan respect voor haar", schreef iemand.

"Ik kan me haar pijn niet voorstellen", voegde een tweede eraan toe.

"Kanye probeerde controversieel te zijn en het mislukte", merkte een derde op.

Manson heeft de beschuldigingen consequent ontkend en noemde ze "vreselijke verdraaiingen van de werkelijkheid". Maar kort daarna werd hij afgezet bij zijn label Loma Vista.

Er is gemeld dat Manson wordt geconfronteerd met vier verschillende rechtszaken voor seksueel geweld, de laatste die vorige maand werd ingediend door model Ashley Morgan Smith. Manson verwierp beschuldigingen van aanranding en misbruik door actrice Esme Blanco, die ook een rechtszaak aanspande in Los Angeles. Hij bestempelde de beschuldigingen als "onwaar, onverdiend" en onderdeel van een "gecoördineerde aanval door meerdere eisers".

De aantijgingen zorgden ervoor dat veel Kanye-fans zich afvroegen waarom hij Manson mee zou nemen op het podium.

"NEEN ERNSTIG IEMAND LEGT MIJ UIT WAAROM MARILYN MANSON NAAST KANYE STAAT IN DIT LUISTERENFEEST", schreef een persoon online.

kanye zei echt 'vertel me of je iemand kent die Jezus liefde nodig heeft' BRO marilyn manson vlak naast je, 'voegde een tweede eraan toe.

"Marilyn Manson? Kanye, wat ben je aan het doen, man?" een derde reageerde.

Het is onduidelijk of Manson op dit moment enige creatieve betrokkenheid heeft bij 'Donda'.

Aanbevolen: